Meteen naar de inhoud

Fraude

Website Cyber Forensics maakt deel uit van onze standaard dienstverlening voor cyberfraudezaken. Websites zijn meestal het belangrijkste onderdeel van de meeste oplichting. Ons team is experts in het deconstrueren van websites om de operators te identificeren en het verzamelen van bewijs en informatie om de daders, bedrijven en adressen te identificeren.

auteursrechten

Cybertrace Australia heeft talloze digitale auteursrechtonderzoeken uitgevoerd. We begrijpen dat er pas actie kan worden ondernomen tegen overtreders als ze worden geïdentificeerd. De forensische cybertechnieken van onze website zijn geavanceerd en zijn ontworpen om zelfs de kleinste leads te identificeren en na te streven.

Geroddel

Laster is niet alleen een persoonlijk probleem, het kan ook gevolgen hebben voor zakelijke en familierelaties. We nemen online laster serieus en zullen je helpen bij het identificeren van de dader, het verzamelen van geoorloofd bewijsmateriaal en het toepassen van ontwrichtende technieken om de laster een halt toe te roepen.

Waarom CyberTrace?

Experts uit de industrie

De forensische cyberanalisten van Cybertrace zijn zeer bekwaam in het identificeren, isoleren en ontwarren van webs met complexe gegevens die verband houden met domeinen, websites en hostingaccounts. Ons team koppelt digitale leads aan mensen, bedrijven, zakenpartners en adressen. 
 
Vanwege de aard van internet kan ons team websites onderzoeken die overal ter wereld worden gehost en voor klanten uit alle landen. Het team heeft uitgebreide ervaring met het toepassen van hun capaciteiten ter ondersteuning van verschillende soorten onderzoeken, waaronder cyberfraude, oplichting, auteursrecht en laster. Omdat internet en criminele technieken voortdurend veranderen, zorgt ons team ervoor dat ze op de hoogte blijven van veranderingen en in veel opzichten pionieren in de kunst van het cyberforensisch onderzoek van websites.
 
Cybertrace heeft met succes honderden zwendelwebsites onderzocht en meerdere wereldwijde netwerken geïdentificeerd die inbreuk maken op het auteursrecht.
 
In het geval dat de operators niet worden geïdentificeerd tijdens ons onderzoek, biedt Cybertrace waardevolle informatie en aanbevelingen die u en wetshandhavers helpen bij het vervolgen van de verantwoordelijken.
 
Als u de beheerders van een website wilt identificeren, neem dan contact op met het team van Cybertrace voor een vrijblijvende offerte.
Vermeld de landcode en het geldige telefoonnummer
geef alstublieft een geldig email adres
Laat leeg indien niet van toepassing
Laat leeg indien niet van toepassing
Laat leeg indien niet van toepassing
Voeg n.v.t. toe indien niet van toepassing
Voeg n.v.t. toe indien niet van toepassing
0 toevoegen indien niet van toepassing
Voeg n.v.t. toe indien niet van toepassing
Als u contact met ons opneemt voor een kwestie van cyberfraude, vul dan de Klantcontactvragenlijst in het menu onder 'Contact' in.
[bws_google_captcha]