Meteen naar de inhoud

fraude

Website Cyber Forensics maakt deel uit van onze standaard dienstverlening voor cyberfraudezaken. Websites zijn meestal het belangrijkste onderdeel van de meeste oplichting. Ons team is experts in het deconstrueren van websites om de operators te onderzoeken en het verzamelen van bewijzen en informatie om de daders, bedrijven en adressen te komen.

eigendomsrechten

Cybertrace Australia heeft talloze digitale auteursrechten uitgevoerd. We begrijpen dat er pas actie kan worden uitgevoerd tegen overtreders als ze worden geïdentificeerd. De forenische cybertechnieken van onze website zijn speciaal en zijn ontworpen om zelfs de kleinste leads te experimenten en na te streven.

Geroddel

Laster is een persoonlijk probleem, het kan ook gevolgen hebben voor zakelijke en niet alleen familierelaties. We nemen online laster serieus en zullen je helpen bij het uitvoeren van de dader, het verzamelen van geoorloofd bewijsmateriaal en het toepassen van onttwrichtende technieken om de laatste een halt toe te veroorzaken.

Waarom CyberTrace?

Experts uit de industrie

De forensische cyberanalisten van Cybertrace zijn zeer bekwaam in het oefenen, leggen en ontwarren van webs met complexe gegevens die verband houden met domeinen, websites en hostingaccounts. Ons team koppelt digitale leads aan mensen, bedrijven, zakenpartners en adressen. 
 
Vanwege de aard van internet kan ons team websites onderzoeken die overal ter wereld worden gehost en voor klanten uit alle landen. Het team heeft uitgebreide ervaring met het toepassen van hun capaciteiten ter ondersteuning van verschillende soorten onderzoeken, waaronder cyberfraude, oplichting, auteursrecht en laster. Omdat internet en voortdurende veranderingen, zorgt ons team ervoor dat ze op de blijven van veranderingen en in veel opzichten pionieren in de kunst cyberforensisch onderzoek van websites.
 
Cybertrace heeft met succes honderden zwendelwebsites onderzocht en eenvoudige bestanden die gemaakt zijn op het auteursrecht.
 
In het geval dat de operators niet worden geïdentificeerd tijdens ons onderzoek, Cybertrace waardevolle informatie en aanbevelingen die u en wetshandhavers helpen bij het vervolgen van de verantwoordelijken.
 
Als u de beheerders van een website wilt, neem dan contact op met het team van Cybertrace voor een vrijblijvende offerte.
Vermeld de landcode en het geldige telefoonnummer
geef alstublieft een geldig email adres
Laat leeg indien niet van toepassing
Laat leeg indien niet van toepassing
Laat leeg indien niet van toepassing
Voeg n.v.t. toe indien niet van toepassing
Voeg n.v.t. toe indien niet van toepassing
0 toevoegen indien niet van toepassing
Voeg n.v.t. toe indien niet van toepassing
Als u contact met ons opneemt voor een kwestie van cyberfraude, vul dan de Klantcontactvragenlijst in het menu onder 'Contact' in.
[bws_google_captcha]