Meteen naar de inhoud
Pas op voor oplichtingswebsites

Cybertrace geeft een dringende waarschuwing af voor een reeks potentiële oplichterswebsites. De kans is groot dat de volgende websites uw persoonlijke gegevens voor snode doeleinden gebruiken. Door uw gegevens aan oplichters te verkopen of ze te gebruiken om u zelf op te lichten, maken ze misbruik van u. Vertrouw hen niet! We waarschuwen hierbij tegen het invoeren van persoonlijke informatie op de volgende websites, aangezien deze zeer waarschijnlijk frauduleus zijn. Houd er rekening mee dat we niet elke afzonderlijke website onafhankelijk hebben onderzocht en geverifieerd als zijnde gekoppeld aan oplichting. Onze analisten denken zelfs dat een aantal van de onderstaande websites mogelijk legitiem zijn. We hebben echter sterke redenen om aan te nemen dat de overgrote meerderheid van deze domeinen waarschijnlijk is gekoppeld aan nep-crypto- en forex-handelszwendel. Bovendien hebben onze uitgebreide onderzoeken bevestigd dat veel zeker oplichterswebsites zijn.

Hoe werkt oplichting?

Net als bij een affiliate-marketingprogramma, werken oplichterswebsites in opdracht van oplichters om potentiële doelen op hun pad te leiden. Ze doen dit door persoonlijke gegevens door te verkopen die slachtoffers vrijwillig hebben ingevoerd nadat ze waren verleid door beloften om snel rijk te worden en glamoureuze levensstijlafbeeldingen. Zodra ze deze persoonlijke gegevens hebben beveiligd, verkopen ze deze vervolgens aan verschillende zwendelsyndicaten. In sommige gevallen kunnen de oplichters zelfs zelf zwendelwebsites beheren. Hoe dan ook, oplichters zullen dan contact opnemen met slachtoffers en hun uitgekiende tactieken gebruiken om hen te lokken of onder druk te zetten om geld te “investeren”. Voordat ze het weten, hebben veel slachtoffers er steeds meer van hun zuurverdiende geld in geploegd. Uiteindelijk hebben ze niets meer van deze meedogenloze oplichters.

Scam-Baiting-Websites-Fake-Lifestyle
Hoe bescherm ik mezelf tegen oplichtingswebsites?

De beste bescherming tegen moderne zwendelwebsites is om uw kritische denkvaardigheden te gebruiken en een oud gezegde te volgen. Als het te mooi klinkt om waar te zijn, is het dat waarschijnlijk ook. De enige manier waarop frauduleuze websites succesvol kunnen zijn, is door u uw ongeloof en kritisch denkvermogen op te schorten. Ze doen dit door in te spelen op de verlangens van veel mensen door een verleidelijk leven van glamour uit te beelden zonder enige inspanning. Met snelle auto’s, mooie jachten en mooie mensen, wordt cryptohandel gepresenteerd als een probleemloze manier om snel rijk te worden. Maar de enige mensen die een goed leven leiden, zijn de oplichters die er vandoor gaan met je zuurverdiende geld!

Op welke signalen moet ik letten?

Bij nadere bestudering van veel van de websites blijkt dat ze in Bulgarije of Estland zijn gevestigd. Hoewel dit prachtige landen zijn, zijn het ook jurisdicties zonder een alomvattend financieel regelgevend kader. Met andere woorden: perfecte locaties voor oplichters! Bovendien blijkt uit reverse-zoekopdrachten van Google naar afbeeldingen dat veel websites die oplichting lokken, stockfoto’s gebruiken voor valse getuigenissen. Dit zijn slechts enkele van de signalen waar u op moet letten om uzelf tegen oplichters te beschermen.

Scam-Baiting-Websites-Fake-Images

Wat moet ik doen als ze me al hebben opgelicht?

Pas op en wees uiterst voorzichtig met betrekking tot de websites die mogelijk oplichters lokken die in onze waarschuwing hieronder worden vermeld. Als een van hen uw persoonlijke gegevens al heeft gebruikt om u op te lichten, wanhoop dan niet! Neem vandaag nog contact op met Cybertrace om te zien hoe onze ervaren onderzoekers u kunnen helpen de daders te identificeren, zodat u kunt samenwerken met de politie en uw advocaten om uw geld terug te krijgen.

Pas op voor potentiële oplichterswebsites

Pas op voor het invoeren van persoonlijke informatie op de volgende websites, aangezien deze waarschijnlijk frauduleus zijn. Wees zeer zorgvuldig en due diligence voordat u investeert.

amazinvest.com

anon-system-app.com

arabiasaudinews-app.com

be-ra.com

btc-circuit.com

btc-era.com

btc-evolution.com

btc-system.online

bcbtbank.com

be-btc-site.top

bestsolution.one

bi-cod-ap.com

miljardair-site.com

miljardair.invest-advisors-app.com

bit-miljardair.com

bit-botapp.com

bit-coinbillionaire-app.com

bit-prof-it.com

bit-scircuit.com

bit-site-ch-lp.com

bit-trad-sys.com

bitcoin-code.link

bitcoin-future-app.com

bitcoin-loophole-app.com

bitcoin-tradersystem.com

bitcoinapps.io

bitcoinbillionairegroup.com

bitcoincircuitgroup.com

bitcoineragroup.com

bitcoinevolutiongroup.com

bitcoinprofitgroup.com

bitcoinprogroup.com

bitcointradergroup.com

bitcoinupgroup.com

biteragroup.com

bt-buyer.com

btc-code-apps-lp.my-profit-btc.com

btc-era-lp.com

btc-maakt-mensen-r.com

btc-profit-methode-l.com

btc-profit-methode-lp.com

btcsystem-web-app.com

klik-geld-systeem.com

codesitebt.com

crypto-engine.app

cryptoengine-site.com

de-immediate.com

digitalyuantrader.com

dogecoinlinkbt.com

e-krona.app

e-krona.io

ekrona.com

erasitebt.com

etherscod.com

eyuantrader.com

gaz-invest-app.com

instant-edge-apps.com

invest-adviseurs-app.com

james-gold-system.com

kryptonex.io

libra-methode-apps.com

lp-2.my-profit-btc.com

lp-er.com

lp-tr-drs.com

media14.playmafia.pro

mijn-winst-btc.com

newstraderbitcoin.com

newzelinvest2021.website

ppal-coin.com

primeadvantages.io

profittooggi.com

quantumai-app.com

qwer.su

resident8.ru

robitcoinera.com

stocksinvestment2020-app.com

stockstop2020.com

systembt.com

toptraideprofit.fun

toptraideprofit.site

toptraideprofit.space

trustableoffer-app.com

trustoffer-site.com

uni-test-cm.club

upbit-lp.com

xn--bicoin-j17b.com

xn--bitcon-fl8b.com

yuan-p-site.com

yuangroup.com

yuanpaygroup-mobile.com

yuanpaygroup.asia

yuanpaygroup.com

yuanpayquiz.com

yuantrading.com

yuapgroup.com

Facebook
Twitter
LinkedIn

More To Explore

Valse Instagram-accounts en online intimidatie

Valse Instagram-accounts zijn een echte plaag voor degenen die het slachtoffer zijn van online intimidatie. Lasterlijke pagina’s, haatdragende berichten en gemene geruchten bedreigen het welzijn,

XchangeBTC.online Scam Alert

Pas op voor de XchangeBTC.online oplichters! Cybertrace geeft een dringende waarschuwing af over een andere cryptocurrency-zwendel die eerlijke Australiërs van duizenden dollars bedriegt. De XchangeBTC.online-zwendel

Online privédetective

De meesten van ons kennen waarschijnlijk alleen privédetectives uit de films. Kerels in leren jacks die rondhangen in auto’s, krabbels op notitieblokken, foto’s maken met