Meteen naar de inhoud
Verschleierte Rückverfolgung, Europa, AustraliÃÂ", Due Diligence, Hintergrundüberprüfungen, Achtergrondcontroles, Cyber-Betrug, Online Betrug, Belästigung durch soziale Medien

Promo leidt oplichting

Cybertrace heeft onlangs een andere website en merk geïdentificeerd die gelinkt zijn aan hetzelfde syndicaat en verantwoordelijk is voor BannerBit, Clicks Dealer, Click2Sell , Ads Supply, CPL One en anderen. Ze zijn aan het oplichten onder de naam Promo Leads en zijn de afgelopen 5 jaar actief geweest; met andere woorden, het zijn ervaren oplichters!

We hebben eerder artikelen gepubliceerd over dit syndicaat met betrekking tot deze oplichting en ons lopende onderzoek naar dit criminele syndicaat (zie links in paragraaf hierboven). We beschikken over sterke informatie die deze oplichting in verband brengt met de zogenaamde onafhankelijke bemiddelaar Purchase Guard . Al deze zwendelmerken hebben eerder het Purchase Guard-logo op hun websites gebruikt in een poging legitiem te lijken. U kunt de Purchase Guard-link met de 100% tevredenheidsgarantie-slogan gemakkelijk identificeren als onderdeel van hun logo (zoals in de bovenstaande afbeelding van hun website).

De Promo Leads-website werd operationeel in januari 2021 en beweert te worden beheerd door het Estse bedrijf EverFirst Services OÜ, met als adres Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Roseni tn 13, 10111. Zoals verwacht is dit adres ook gekoppeld aan verschillende andere dubieuze investerings- en cryptocurrency-bedrijven.

Het belangrijkste verschil tussen deze website en zijn voorgangers is dat ze proberen de toegang tot hun platform te beperken door te eisen dat die toegang afkomstig is van een van hun gelieerde marketingpartners zoals Bitcoin Up .

Laat u niet misleiden door hun indrukwekkende verkoopvaardigheden! We kunnen je verzekeren dat ze je alles zullen vertellen wat je wilt horen om je te overtuigen geld te sturen.

Cybertrace beschikt over een enorme hoeveelheid informatie over de activiteiten van dit zwendelsyndicaat. Bent u slachtoffer, neem dan contact met ons op via onderstaande knop voor een vertrouwelijk gesprek over uw zaak. We raden u ten zeerste aan onze andere artikelen hier en hier op dit syndicaat te lezen om precies te begrijpen wie ze zijn.

Als u een huidig of voormalig personeelslid van het syndicaat bent en met ons wilt spreken, kunt u anoniem contact met ons opnemen via cybertrace_aust@protonmail.com .

Facebook
Twitter
LinkedIn

More To Explore

Valse Instagram-accounts en online intimidatie

Valse Instagram-accounts zijn een echte plaag voor degenen die het slachtoffer zijn van online intimidatie. Lasterlijke pagina’s, haatdragende berichten en gemene geruchten bedreigen het welzijn,

XchangeBTC.online Scam Alert

Pas op voor de XchangeBTC.online oplichters! Cybertrace geeft een dringende waarschuwing af over een andere cryptocurrency-zwendel die eerlijke Australiërs van duizenden dollars bedriegt. De XchangeBTC.online-zwendel

Online privédetective

De meesten van ons kennen waarschijnlijk alleen privédetectives uit de films. Kerels in leren jacks die rondhangen in auto’s, krabbels op notitieblokken, foto’s maken met