Meteen naar de inhoud

AVG (AVG) privacybeleid

Cybertrace Pty Ltd t/a Cybertrace

1. Wij willen uw privacy

(een) Cybertrace BV, handelend onder de Cybertrace Europe respecteert uw recht op privacy en zet zich in om de privacy van onze klanten en websitebezoekers te nemen. Dit beleid hoe we verzamelen en verwerken persoonlijk informatie.

(B) Wij houden ons aan de EU -generaal Verordening Gegevensbescherming (AVG). De AVG staat in Nederland ook wel bekend als de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

(C) “Persoonlijke informatie” is informatie die we hebben en die identificeerbaar is als zijnde: wat betreft jij. Dit omvat informatie zoals uw naam, e-mailadres , identificatienummer van enig ander type informatie dat een persoon directe of indirecte betaling.

(D) U kunt schriftelijk contact opnemen met ons opnemen via 50 Flinders Road, Woolooware New South Wales 2230, Australië, of via e-mail .[at] cybertrace[dot] com[dot] au voor meer informatie over dit privacybeleid .

2. Wat persoonlijke informatie is verzameld

(een) Cybertrace zal, van tijd tot tijd, ontvangen en persoonlijke informatie die u op onze website ontworpen, rechtstreeks aan ons van in andere vormen.

(B) Jij kunt basisinformatie verstrekken, zoals uw naam, telefoon nummer, adres en e- mailadres om ons in te stellen u informatie te sturen, updates en verwerk je Product van serviceopdracht.

(C) We kunnen op andere momenten aanvullende informatie verzamelen, inclusief maar niet beperkt tot, wanneer u feedback geeft, wanneer u informatie heeft betrekking op uw persoonlijk van zakelijke aangelegenheden, uw inhoud van e-mail wijzigen voorkeur, reageer naar enquêtes en/of promoties, financiële van creditcardgegevens verstrekken, van communiceren met onze klant steun.

(D) Daarnaast kunnen we alle andere informatie verzamelen die u ook tijdens uw interactie met ons kunt leveren.

3. Hoe wij verzamelen persoonlijke informatie _

(a) Cybertrace BV t/a Cybertrace Europe verzamelde persoonlijke informatie van u op verschillende manieren, inclusief u elektronisch van persoonlijk met ons communiceren, wanneer u onze website bezoekt en wanneer we zakelijke activiteiten met u ondernemen. Wij kunnen persoonlijke informatie ontvangen van derde partijen. Als we dat doen, zullen we beschermen het zoals eerder in deze Privacy Beleid.

(B) Door ons voorzien van persoonlijke informatie, stemt u in met het verstrekken van die informatie voorbehoud van de voorwaarden van deze privacy Beleid.

4. Hoe wij gebruik maken van jouw persoonlijke informatie

(a) Cybertrace BV t/a Cybertrace Europe kan persoonlijke informatie die van u wordt verzameld om u informatie te verstrekken over onze producten van diensten. We kunnen maak je ook bewust van nieuwe en aanvullende producten, diensten en mogelijkheden voor u beschikbaar.

(B) Cybertrace BV t/a Cybertrace Europe zal persoonlijke informatie alleen gebruiken voor de ontwikkeld u instemt. Dit kunnen aan:

(l) u voorzien van producten en diensten gedurende de normale gang van zaken in onze bedrijfsactiviteiten;

(ii) onze zakelijke activiteiten te beheren;

(iii) beheren, onderzoeken en ontwikkel onze producten en diensten;

(NS) u voorzien van informatie wat betreft ons producten en diensten;

(v) met u communiceren via verschillende maatregelen , waaronder, maar niet beperkt tot, per telefoon, e-mail, sms of post; en

(vi) eventuele klachten ontdekt.

Als u uw persoonlijke achterhoudt, is het voor ons mogelijk niet mogelijk om u onze producten en diensten te leveren van om volledige toegang tot onze website te krijgen.

(C) We kunnen openbaar uw persoonlijke informatie om te voldoen aan een wettelijke verplichting, zoals een wet, wettelijke procedure van in antwoord naar een wet handhavingsbureau verzoek.

(NS) daar is een verandering van controle in ons bedrijf van een verkoop van overdracht van bedrijfsmiddelen, het recht om, voor de volledige indiening, onze gebruikersdatabases over te dragen, samen met wat dan ook persoonlijke informatie en niet-persoonlijke informatie in sterven databases.

5. Openbaring van jouw persoonlijke informatie

(a) Cybertrace BV t/a Cybertrace Europe kan uw persoonlijke informatie bekend maken aan al onze werknemers, functionarissen, verzekeraars, professionele adviseurs, leveranciers, leveranciers van overeenkomsten voor zover redelijkerwijs noodzakelijk voor de bekwaamheid in dit privacybeleid .

(B) Als we uw persoonlijke informatie aan een derde partij, zullen wij: beschermen in deze privacybeleid .

6. Algemene Gegevens Beschermingsverordening ( AVG) voor de Europese Unie ( EU)

(a) Cybertrace BV t/a Cybertrace Europe zal de beginselen van gegevensbescherming zoals Hoge in de AVG naleven met het oog op eerlijkheid, transparantie en rechtmatige gegevensverzameling en -gebruik.

(B) Wij verwerken uw persoonlijke informatie als verwerker en/of voor zover wij zijn een Verwerkingsverantwoordelijke zoals gedefinieerd in de AVG.

(C) We moeten een wettelijke basis vaststellen voor de verwerking van uw: persoonlijk informatie. De rechtsgrond waarvoor wij uw persoonlijke informatie ligt over de gegevens die we verzamelen en hoe we deze gebruiken.

(NS) Wij halen alleen uw persoonlijk informatie met uw uitdrukkelijke toestemming voor een specifieke doelen en alle verzamelde gegevens voor zover nodig en niet buitensporig zijn voor zijn doel. We zullen uw gegevens veilig bewaren.

(e) Wij verwerken ook uw persoonlijke belangen, of om te voldoen aan een contractuele van.

(F) Wij verwerken uw persoonlijke informatie als het nodig is om uw leven van in een medische situatie te beschermen , is het noodzakelijk om te dragen uit een publieke functie, een taak van algemeen belang van als de functie een duidelijke basis heeft in wet.

(G) We verzamelen van verwerken geen persoonlijke informatie van u die wordt gezien als ‘gevoelig persoonlijk’ Informatie” onder de AVG, zoals: Tenzij we uw uitdrukkelijke toestemming hebben ontvangen, van als deze wordt verzameld in het buitenland en in het buitenland.

(H) Jij mag ons niet uw persoonlijke informatie als je onder de leeftijd van 16 jaar zonder toestemming van uw ouder van iemand wie heeft ouderlijk autoriteit voor u. We verwerken niet bewust de persoonlijke informatie van kinderen.

7. Jouw Rechten onder de AVG

(een) als jij zijn een persoonachtig woonachtig in de EU, u heeft gekozen rechten die worden ontvangen over hoe uw persoonlijke informatie wordt ontvangen en gebruikt. Cybertrace BV t/a Cybertrace Europe voldoet aan uw rechten onder de AVG met betrekking tot uw persoonlijke informatie wordt gebruikt en beheerd als u een bent die in de EU woont.

(B) anders bepaald in de AVG, heeft u de volgende rechten:

(l) zijn op de hoogte hoe je persoonlijke informatie wordt gebruikt;

(ii) toegang tot uw persoonlijke informatie (we zullen u voorzien van een vrij exemplaar);

(iii) tot juist jouw persoonlijk informatie indien deze onjuist is van volledig is;

(NS) om je te verwijderen persoonlijke informatie (ook bekend als “het recht om vergeten”);

(v) om de verwerking van uw persoonlijke informatie;

9. Veiligheid van jouw persoonlijke informatie

(een) Cybertrace BVt/a Cybertrace Europe doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de informatie die u aan ons maakt, veilig is. In het kader van het voorkomen van misbruik, interferentie, verlies en onbevoegd gebruik, elektronische en wettelijke procedures tot het beschermen en veilige informatie en beschermen van het misbruik, interferentie, verlies en onbevoegde wijziging, wijziging.

(B) Waar we dienst gegevens verwerkers verwerken persoonlijke informatie namen ons , doen we dit alleen op basis van verwerkingen , verlies en diefstal.

(C) De overdracht en uitwisseling van informatie gebeurt op eigen risico. We kunnen niet de veiligheid van alle informatie die u naar ons verzendt of ontvangt van ons. Hoewel we maatregelen nemen om te beschermen tegen onbevoegd openbaarmaking van informatie, kunnen we u niet verzekeren dat: persoonlijk informatie die we verzamelen zal niet worden uitgevoerd op een manier dat in strijd is met deze Privacy Beleid.

10. Toegang tot jouw persoonlijke informatie

(a) U kunt details opvragen van persoonlijke informatie die wij over u hebben in met de bepalingen van: de EU -AVG. Als u een kopie wilt van de informatie die wij over u hebben van mening bent dat de informatie die wij over u hebben onjuist, verouderd, onvolledig, irrelevant van misleidend is, stuur ons dan een e-mail op vragen[at] cybertrace[dot] nl.

(B) We het recht om te latere informatie te verstrekken wij kunnen reserveren u, in het recht om in de privacywet van enige andere toepasselijke wet.

11. Klachten over privacy

(a) Als u klachten heeft over onze privacypraktijken, aarzel dan niet om de details van uw klachten naar vragen te sturen[at] cybertrace[dot] nl . Wij nemen klachten zeer serieus en spoedig na ontvangst van uw schriftelijke melding van uw klacht .

12. Veranderingen tot Privacy Beleid

(een) Houd er rekening mee dat we kunnen dit privacybeleid wijzigen in de toekomst. We kunnen dit beleid op elk moment naar eigen goeddunken wijzigen en alle wijzigingen worden van onmiddellijke kracht bij onze plaatsing van de wijzigingen op onze website van kennisgeving bord. Kom terug van van tijd tot tijd om onze privacy te herzien Beleid.

13. Website

(een) Wanneer u onze website bezoekt. Wanneer u naar onze website (https://cybertrace.nl) komt, kunnen bepaalde informatie verzamelen, zoals browsertype, werkend systeem, website direct bezocht voordat op onze site komen, enz. Deze informatie wordt gebruikt in een geaggregeerde manier om te analyseren hoe mensen onze site gebruiken, zodat we onze service kunnen verbeteren.

(B) Koekjes

We mag van gebruik van tijd tot tijd cookies op onze website. Koekjes zijn zeer kleine bestanden die een website gebruikt om u te slaan wanneer u terugkeert naar de site en om details op te wat betreft uw gebruik van de site. Koekjes zijn niet kwaadaardig programma’s die toegang tot schade jouw computer. de meeste webbrowsers cookies automatisch accepteren, maar u kunt ervoor kiezen om cookies te behouden door uw browserinstellingen te wijzigen. Echter, dit kan voorkomen jij van vol nemen voordeel van onze website. Onze website mag van gebruik van tijd tot tijd cookies om websiteverkeer te analyseren en ons te helpen een betere websitebezoekerservaring te bieden. Bovendien kunnen cookies worden gebruikt om relevante advertenties weer te geven aan websitebezoekers door derde partij diensten zoals Google AdWords. Deze advertenties kunnen op deze website van andere websites verschijnen die u bezoekt.

(C) Derde partijsites

Onze site mag van van tijd tot tijd links naar andere websites die geen eigendom zijn van beheerd door ons. Deze links zijn bedoeld voor uw gemak enkel en alleen. Links naar derde partij websites vormen geen sponsoring van aanbeveling van goedkeuring van deze websites. Houd er rekening mee dat Cybertrace BV t/a Cybertrace Europe is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere dergelijke websites. We aanmoedigen ons gebruikers om op de hoogte te zijn, wanneer ze onze website verlaten, om lezen de privacyverklaringen van elk en elk website die persoonlijk identificeerbare informatie heeft verzameld.

14. Cyberrace Europa-gegevensopslag

Cybertrace Europe bewaart uw persoonlijke gegevens maximaal 12 maanden veilig, tenzij er een wettelijke reden is om deze voor een periode te bewaren; zoals belastingaangifteverplichtingen.

Cybertrace Europe gebruikte Google-producten om gegevens op te slaan en te beheren. Zie de context Google-specifieke AVG-kennisgeving en onze speciale.

Google Cloud-opslaglocaties

Datacenterlocaties

Google Cloud-onderverwerkers

Externe subverwerkers

Google Cloud-privacyverklaring

Google Cloud-privacyverklaring

Privacycertificeringen

Privacy Shield-certificaat

Beveiligingscertificeringen en audits door derden

samenvatting

ISO 27001-certificaat

SOC 3 rapport

Google Cloud-beveiligingsoverzicht

Witboek over Google Cloud-beveiliging

Google’s team voor gegevensbescherming in de cloud

Aanvraag gegevensbeschermingsfunctionaris

Gegevens van uw EU-vertegenwoordiger

Persoon die, indien van toepassing, is bestemd om klanten die niet in de EU zijn gevestigd te vertegenwoordigen met betrekking tot hun verplichtingen op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Lees meer

Voor-en aanvragen

Dan Halpin

adres

109 Pitt Street, Sydney NSW 2481, Australië

Telefoonnummer

+61 2 9688 7896

E-mail

vragen[at] cybertrace[dot] nl

Gegevens van uw functionaris voor gegevensbescherming

Persoon die van toepassing is, is bedoeld om de bepalingen van de privacyregelgeving (bijvoorbeeld AVG) te beginnen, waarin de criteria en voorwaarden zijn vastgelegd waaronder een functionaris voor gegevensbescherming wordt aangewezen. Lees meer

Voor-en aanvragen

Dan Halpin

adres

109 Pitt Street, Sydney NSW 2481, Australië

Telefoonnummer

+61 2 9688 7896

E-mail

vragen[at] cybertrace[dot] nl

Opties voor delen

Gegevens die worden opgeslagen of verwerkt in Google Cloud Platform Services zijn opgenomen aan de Servicevoorwaarden van Google Cloud Platform van uw organisatie. Leer meer

Opties voor delen van Google Cloud Platform

Gehandicapt

Beveiliging en privacy Aanvullende voorwaarden

Bekijk en ga akkoord met de wijziging(en) indien van toepassing op uw behoeften. Lees meer

· Wijziging gegevensverwerking in de Google Workspace- en/of aanvullende productovereenkomst (bijv. Cloud Identity)

Geaccepteerd door info@cybertrace.com.au op 10 januari 2021.

· EU-modelcontractbepalingen voor Google Workspace

Geaccepteerd door info@cybertrace.com.au op 10 januari 2021.

· Google Workspace/Cloud Identity HIPAA Business Associate-wijziging

Niet geaccepteerd

Goedgekeurde deur:

Dan Halpin

Algemeen Directeur

11 januari 2021