Meteen naar de inhoud

Over ons

Met ons hoofdkantoor in Sydney, Australië, hebben we vestigingen in Australië en Europa. Zowel onze kantoren in Sydney, Australië en Den Haag, Nederland zijn adviesbureaus op het gebied van financiële criminaliteit.

Tick-Cybertrace-pkjelyoaae5wxb9xkva4kpvl2qg2ok7yb9blm7einc

Vertrouwen

Onze executives hebben verschillende professionele achtergronden, waaronder Australische staats- en investeringsontwikkeling, de academische wereld en bedrijfsontwikkeling

Tick-Cybertrace-pkjelyoaae5wxb9xkva4kpvl2qg2ok7yb9blm7einc

professionaliteit

Professionaliteit is niet iets dat kan worden geleerd, het is een vastberadenheid om de hoogste normen te en superieure service te bieden

Tick-Cybertrace-pkjelyoaae5wxb9xkva4kpvl2qg2ok7yb9blm7einc

integriteit

Integriteit is een van onze kernwaarden en drijft onze dagelijkse dagelijkse beslissingen. Wij eisen kwaliteiten van onze medewerkers, adviseurs en aannemers .

Onze vertegenwoordigers

dan halpin onderzoeker cybertrace europa nederland

directeur
Dan Halpin

Professor Alana Maurushat Cybertrace Cyber-FraudeExecutive

Speciaal Adviseur
Prof. Alana Maurushat

maxime detective cybertrace europa nederland

Europa Coördinator
Maxime Matheis

De Cybertrace Chief Executive Officer (CEO) en oprichter, Dan Halpin, leidt onze activiteiten in zowel Europa als Australië. In 2022 zal hij in Nederland zijn gevestigd en de Cybertrace Europe-capaciteit ontwikkelen onder de vlag van het Nederlandse bedrijf Cybertrace BV (bedrijfsnummer 863431070)

Het Cybertrace-team van consultants bestaat uit materiële deskundigen met verschillende culturele, persoonlijke en professionele achtergronden. Onze Consultants hebben de volgende professionele achtergronden;

  • Academisch onderzoek,
  • rechercheurs,
  • inlichtingenofficieren en analisten,
  • Cyber Security beoefenaars,
  • Cyber Forensische Analisten
  • Psycholoog.

Dan Halpin (CEO)

Dan was de afgelopen 20 jaar begonnen in de onderzoeks- en inlichtingenindustrie en heeft officiële kwalificaties op het gebied van politie, onderzoeken, inlichtingen, beveiligingsoperaties en beveiligingsrisicobeheer. Dan staat wereldwijd bekend als een pionier in het onderzoek naar cryptocurrency-fraude.

Hij was voorheen in dienst van de Australian Security Intelligence Organization (ASIO), New South Wales (NSW) Police Force, Queensland Police Service en het Australian Capital Territory (ACT) Department of Justice & Community Service. Dan werd gedetacheerd bij de Australische Federale Politie (AFP) en NSW Crime Commissie tijdens zijn dienstverband bij de NSW Politie, Inlichtingenfunctionaris voor terrorismebestrijding. Gedurende deze tijd bood Dan inlichtingen en ondersteuning bij de vervolging van de operatie “Pendennis” Terrorisme-proces in Sydney in de periode 2007-2009. Verder was Dan adviseur van het ministerie van minister en kabinet in de periode 2016-2017; gericht op inbreuken op de gedragscode van de Australische Overheidsdienst (APS).

Dr. Alana Maurushat

Alana is hoogleraar cyberbeveiliging en gedrag aan de Western Sydney University (WSU), waar ze een effect van Sociale Wetenschappen en bij de School of Sciences, en als onderzoeker bij de CRC Smart Satellites. Ze doet momenteel onderzoek naar betalingsomleidingsfraude en ransomware, het opsporen van witwassen via Bitcoin Blenders, gedistribueerde extreme edge computing voor micro-geclusterde satellieten en Ethical Hacking.

Ze documenteert en doet onderzoek op het gebied van cyberbeveiliging, privacy en beveiliging door ontwerp, cyberrisicobeheer en intelligentie in de disciplines recht, criminologie, bedrijfskunde, politieke wetenschappen en informatiecommunicatietechnologie.

Alana is de Cyber-ambassadeur voor het NSW Cybersecurity Network. Alana heeft advieswerk verricht op het gebied van cyberbeveiliging, open data, big data, technologie en burgerlijke vrijheden voor zowel de Australische als Canadese regeringen, de industrie en ngo’s. Ze heeft media gedaan met 60 Minutes, de New York Times, Insight, ABC en 730 Report, en is de auteur van vele boeken en artikelen.

Haagse Veiligheid Delta HSD Nederland Nederland