Meteen naar de inhoud

Opgelicht door Vivotrader?

Bent u opgelicht door Vivotrader?

Je bent niet alleen. Op het eerste gezicht lijkt de website gelikt, professioneel en volledig legitiem. Vivotrader wordt echter niet gereguleerd door een officiële financiële toezichthouder. Degenen die de website beheren, zijn professionals in het doen alsof ze iets zijn wat ze niet zijn.

We beschikken momenteel over informatie met betrekking tot het bedrijf en de personen die de website www.vivotrader.com exploiteren.

vivotrader-website, oplichting, nep, opgelicht

De website voor Vivotrader is niet langer actief, maar de oplichters hebben hun activiteiten opnieuw gelanceerd onder een nieuw webdomein.

We helpen slachtoffers van oplichting door diepgaande cyberonderzoeken uit te voeren naar oplichtingsbedrijven en websites. Onze onderzoekers en webanalyse-experts kunnen informatie onthullen die anderen niet kunnen onthullen.

Als u bent opgelicht door Vivotrader, kunnen we u de beste kans geven om uw geld terug te krijgen. Alsjeblieft Neem contact op om uw zaak te bespreken.

Oplichting met cryptocurrency-handel wordt over het algemeen zeer goed uitgevoerd en het kan erg moeilijk zijn om te weten of de handelaar waarmee u te maken heeft legitiem en gereguleerd is of een oplichterij is. Voor meer informatie over dit soort zwendel, bekijk ons artikel over: cryptocurrency-handel oplichting.

Jij kan meld een oplichting op de Australische Scamwatch-website. Helaas kan Scamwatch uw geld echter niet voor u terugvorderen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

More To Explore

Valse Instagram-accounts en online intimidatie

Valse Instagram-accounts zijn een echte plaag voor degenen die het slachtoffer zijn van online intimidatie. Lasterlijke pagina’s, haatdragende berichten en gemene geruchten bedreigen het welzijn,

XchangeBTC.online Scam Alert

Pas op voor de XchangeBTC.online oplichters! Cybertrace geeft een dringende waarschuwing af over een andere cryptocurrency-zwendel die eerlijke Australiërs van duizenden dollars bedriegt. De XchangeBTC.online-zwendel

Online privédetective

De meesten van ons kennen waarschijnlijk alleen privédetectives uit de films. Kerels in leren jacks die rondhangen in auto’s, krabbels op notitieblokken, foto’s maken met