Meteen naar de inhoud

Of u nu gemoedsrust of bewijs van wangedrag wilt, Cybertrace biedt premium sociale media en online datingonderzoeken. Er zijn veel scenario’s waarin onze diensten u helpen om duidelijker te zien, vooral waar het uw hart en/of financiën betreft. Is de leuke jongen met wie je aan het chatten bent op Tinder echt echt, vrijgezel en werkt hij bij die investeringsbank? Of probeert hij je te overvallen en op te lichten? Vermoedt u dat uw echtgenoot u bedriegt en wilt u bewijs of gemoedsrust? Is je ex je aan het cyberstalken en weet je niet hoe je hem moet stoppen? Heeft u bewijs nodig in een rechtszaak of voogdijgevecht? Maak je je zorgen over de duistere achtergrond van de nieuwe schoonheid van een familielid?

De professionele, ethische en discrete sociale media en online datingonderzoeken van Cybertrace bieden u essentiële, actuele informatie. En het mooiste is: het onderwerp van het onderzoek zal niet eens weten dat het gebeurt! Onze ervaren onderzoekers leveren bewijs van hoge kwaliteit dat aan uw behoeften voldoet, evenals de normen voor bewijs voor rechtszaken. Neem vandaag nog contact op met Cybertrace en bescherm uzelf en uw dierbaren tegen fraude, verdriet en bedrog.

Wat is het grootste risico bij online daten?

Online daten heeft de manier veranderd waarop de meeste mensen hun geliefden, partners en vrienden nu ontmoeten. Hoewel het de pool van potentiële matches heeft vergroot, heeft het ook de deur geopend voor oplichters en fraudeurs. Omdat ze zich kunnen verschuilen achter een valse online identiteit, kunnen ze nietsvermoedende slachtoffers direct aanvallen en het hof maken. Met behulp van tactieken zoals liefdesbombardementen omzeilen fraudeurs de verdediging van slachtoffers en jagen ze op hun dromen, hoop en verlangens. Nadat ze het vertrouwen van hun doelwit hebben gewonnen, zullen romantische oplichters meestal om geld vragen onder het voorwendsel van een crisis of noodgeval. Als alternatief kunnen ze hen betrekken bij een meer uitgebreide zwendel door terloops schijnbaar lucratieve investeringsmogelijkheden te noemen (vaak met cryptocurrencies). Volgens sommige schattingen is maar liefst één op de tien online datingaccounts nep die zijn ontworpen om u op te lichten! Gelukkig kunnen onze online datingonderzoeken je helpen om het kaf van het koren te scheiden.

online-dating-investigation-romance-scams
online-dating-investigation-cheating-liar

Waar moet ik op letten behalve oplichting?

Afgezien van oplichting en nadelen, geven zelfs echte individuen toe dat ze liegen op hun online datingprofielen . In feite geeft tot 80% van de online daters toe dit te doen met betrekking tot hun leeftijd, baan/carrière of zelfs hun relatiestatus! Hoewel het loont om een gezonde dosis achterdocht te hebben, wil je ook graag daten en niet iedereen in twijfel trekken. Dus, wat moet je doen? Zeker als het gaat om het vooruitzicht op een serieuze relatie, kan een online datingonderzoek je gemoedsrust geven. Hetzelfde geldt natuurlijk voor relaties die we al hebben en die van onze familie/geliefden. Verbergen anderen iets onsmakelijks? Onderbuikgevoelens zijn belangrijk om naar te luisteren, maar het is nog beter om echt bewijs te hebben om ze te bevestigen of te verdrijven. Sociale media en online datingonderzoeken kunnen de waarheid over geheime zaken, bijbedoelingen of zelfs criminele verledens aan het licht brengen.

Hoe bescherm ik mezelf online tegen fraudeurs, leugenaars en valsspelers?

Er zijn natuurlijk veel tips om jezelf te beschermen tegen fraudeurs, leugenaars en valsspelers op online datingsites. Om er een paar te noemen: pas op voor profielen die zich voordoen als beroemdheden, die weinig (of alleen glamour) foto’s hebben, om de een of andere reden altijd niet in staat zijn om te videochatten, je met liefde overladen als ze je niet echt kennen, of u ongevraagde links naar andere websites. Vertrouw op je onderbuikgevoel en onthoud het oude gezegde: als het te mooi klinkt om waar te zijn, is het dat waarschijnlijk ook! Hoewel daten licht en leuk kan zijn, zijn veel mensen eigenlijk op zoek naar liefde en toewijding. Hier kan een onderzoek naar sociale media en online dating uw hart en uw financiën helpen beschermen, vooral wanneer u elkaar online hebt ontmoet en geen gedeeld netwerk van vrienden hebt.

online-dating investigation-warning-signs
protection-liars-cheats-frauds

Hoe zit het met de offline wereld?

Helaas bestaan leugenaars en bedriegers niet alleen in een online datingcontext. Vertrouwen en openheid zijn essentiële ingrediënten van relaties en als deze stuk zijn, is het moeilijk te weten wat te doen. Je zou je eigen partner kunnen verdenken van ontrouw, maar je wilt bewijs voordat je ze confronteert. U kunt zich in de lastige situatie bevinden dat u al een rechtszaak, een rommelige echtscheiding of een voogdijgevecht moet doorlopen. Of je maakt je misschien zorgen om een familielid en hebt je vermoedens over hun nieuwe verliefdheid. In al deze gevallen is het belangrijk om de duidelijkheid te hebben die feitelijk bewijs ons biedt. Een onderzoek naar sociale media en online dating graaft diep om duidelijk (en toelaatbaar) bewijs te vinden dat je een solide basis geeft om op te staan.

Hoe ziet een online datingonderzoek eruit?

Onderzoeken via sociale media en online dating onthullen de ware identiteit, motieven en gedragingen van een romantische partner. Veel kortingsaanbieders bieden onderzoeken aan die niet meer zijn dan geautomatiseerde of oppervlakkige informatiedumps. Hoewel het geweldig is om veel informatie te hebben, onderscheidt Cybertrace zich van anderen door een premium intelligence-product aan te bieden. Onze ervaren analisten doorzoeken de details en voegen aanzienlijke waarde toe aan alle informatie door hun onderzoeksvaardigheden en analytische expertise toe te passen. Hierdoor bieden wij meer diepgang en breedte dan onze concurrenten om u een zo compleet mogelijk beeld te geven. Belangrijk is dat dit u en uw dierbaren beschermt tegen onnodig risico en hartzeer.

online-dating-investigation-social-media
Cybertrace-standing-out-from-the-crowd

Waarom onderscheidt Cybertrace zich van de rest?

Onze onderzoekers verzamelen diepgaande informatie op meerdere platforms, voeren uitgebreide achtergrondcontroles uit en traceren berichten terug naar hun oorspronkelijke bronnen. Als leider op het gebied van sociale media en online datingonderzoeken gebruikt Cybertrace een combinatie van technische onderzoekstechnieken om de waarheid boven water te krijgen. Dit omvat het vergelijken van gepubliceerde inhoud en schrijfstijlen van individuen om de identiteit achter valse of anonieme profielen te onthullen. Cybertrace heeft ook zijn eigen zeer gespecialiseerde tools ontwikkeld die via verschillende sociale-mediaplatforms kunnen worden ingezet om gebruikersinformatie, zoals een IP-adres, te extraheren. Geen enkele andere rechercheur gebruikt deze apparaten en de social engineering die onze rechercheurs inzetten om stalkers, valsspelers, lastigvallen en oplichters in de val te lokken. Zoals onze Google-reviews bevestigen, waarderen onze klanten de resultaten die we bieden.

Welke premium online dating onderzoeksdiensten biedt Cybertrace aan?

Of u nu gemoedsrust of bevestiging van uw vermoedens wilt, Cybertrace biedt een reeks eersteklas online datingonderzoeken. Wat voor elke cliënt passend is, hangt af van zijn unieke situatie en van de juridische context. Volledige criminele antecedentenonderzoeken kunnen bijvoorbeeld alleen worden uitgevoerd met toestemming van de Betrokkene. Maar zelfs zonder toestemming van de Betrokkene kan een premium social media- en online datingonderzoek nog steeds een volledig beeld geven van iemands identiteit. Dit kan zijn:

  • een gedetailleerde strafrechtelijke en burgerlijke rechtbankverschijningsgeschiedenis;
  • informatie over hun werk en werkverleden;
  • informatie over eventuele faillissementen, eigendom van onroerend goed, huur, zelfbeheerde pensioenfondsen, bedrijfs- of bedrijfsregistratie;
  • vroegere adressen, nutsbedrijven en mensen bij wie de Betrokkene woonde/woonde;
  • alle domeinen of websites die worden gehost door de Onderwerp;
  • bewijs van online gokken (binnen bepaalde beperkingen);
  • de sociale-mediageschiedenis van de Betrokkene en eventuele relevante associaties met andere mensen;
  • eventuele optredens in nieuwsmedia;
  • voor spraakmakende klanten kan Cybertrace ook aanvullende informatie verstrekken over het feit dat de Betrokkene een politiek prominent persoon (PEP) is, die wordt getroffen door internationale sancties of uitsluitingen, of mogelijk betrokken is bij het witwassen van geld of belastingontduiking.
successful-background-check-cyber-investigation

Hoe kan Cybertrace helpen?

Er zijn verschillende manieren waarop Cybertrace u kan helpen bij een social media en online datingonderzoek. Als u niet zeker weet of een persoon met wie u online een match heeft, echt is, kan Cybertrace hun bonafide bevestigen. Evenzo, als u uw echtgenoot van ontrouw verdenkt, cyberstalking of intimidatie door een ex ervaart, bewijs nodig heeft voor een rechtszaak of een achtergrondcontrole van de nieuwe partner van een familielid nodig heeft, zijn wij er om u te helpen. En als je al het slachtoffer bent geweest van een romantiekzwendel, wanhoop dan niet (of schaam je)! Cybertrace heeft enorme hoeveelheden ervaring en expertise in het opsporen van cryptocurrencies en werkt samen met wetshandhavings- en vermogensherstelbedrijven. Neem vandaag nog contact op met het team van ervaren onderzoekers van Cybertrace om te bespreken hoe we u kunnen helpen!

Facebook
Twitter
LinkedIn

More To Explore

Valse Instagram-accounts en online intimidatie

Valse Instagram-accounts zijn een echte plaag voor degenen die het slachtoffer zijn van online intimidatie. Lasterlijke pagina’s, haatdragende berichten en gemene geruchten bedreigen het welzijn,

XchangeBTC.online Scam Alert

Pas op voor de XchangeBTC.online oplichters! Cybertrace geeft een dringende waarschuwing af over een andere cryptocurrency-zwendel die eerlijke Australiërs van duizenden dollars bedriegt. De XchangeBTC.online-zwendel

Online privédetective

De meesten van ons kennen waarschijnlijk alleen privédetectives uit de films. Kerels in leren jacks die rondhangen in auto’s, krabbels op notitieblokken, foto’s maken met