ScamiLeaks – Lek naar ons

Heeft u informatie over oplichtingsoperaties?

Lek uw informatie naar ons en help ons zwendeloperaties op te heffen

Heeft u voorkennis over een zwendeloperatie? Wil je ons helpen om actie te ondernemen tegen de operators en ze voor de rechter te brengen? Je bent hier aan het juiste adres! Hoewel we een in Australië gevestigd onderzoeksbureau voor cyberfraude zijn, onderzoeken we cyberfraude over de hele wereld.

Aangezien we geen overheidsinstantie zijn en we geen verplichte meldingsverplichtingen hebben, kunnen we uw anonimiteit en vertrouwelijkheid gemakkelijk garanderen. We erkennen dat niet iedereen het prettig vindt om voorwetenschap aan de autoriteiten te melden. Mocht u voorwetenschap aan ons willen melden, dan kunt u dat anoniem doen. We nemen vertrouwelijkheid zeer serieus om personen die aan ons rapporteren te beschermen.

Nadat we de melding bij ons hebben gedaan, voeren we een privé-onderzoek uit naar de documenten die naar ons zijn verzonden en bekijken we wat de beste manier is om de daders voor het gerecht te brengen en de slachtoffers te helpen hun geld terug te krijgen (waar mogelijk).

Je kan een verschil maken! Spreek met ons of stuur een vertrouwelijk contactformulier via onze contactpagina en we nemen contact met u op. U kunt desgewenst anoniem blijven.

Als u contact met ons wilt opnemen of documenten wilt verzenden via een beveiligd, versleuteld platform, maak dan een Protonmail-e-mailadres aan en e-mail ons op [email protected] .

U kunt zich registreren voor een account op protonmail.com .

Facebook
Twitter
LinkedIn

More To Explore

Scam IP-adres waarschuwing

Waarschuwing voor zwendelwebsite Cybertrace-onderzoekers hebben een IP-adres geïdentificeerd van: 91.235.116.180 met een groot aantal bevestigde zwendelwebsites. Er zijn meer dan 600 webdomeinen gekoppeld aan dit