Promo leidt oplichting

Ransomware, Get, my crypto back, Assets Recovery cryptocurrency crypto scam bitcoin usdt nft trace, investigator, investigation, cyber, cyber fraud, cyber fraude

Promo leidt oplichting

Cybertrace heeft onlangs een andere website en merk geïdentificeerd die gelinkt zijn aan hetzelfde syndicaat en verantwoordelijk is voor BannerBit, Clicks Dealer, Click2Sell , Ads Supply, CPL One en anderen. Ze zijn aan het oplichten onder de naam Promo Leads en zijn de afgelopen 5 jaar actief geweest; met andere woorden, het zijn ervaren oplichters!

We hebben eerder artikelen gepubliceerd over dit syndicaat met betrekking tot deze oplichting en ons lopende onderzoek naar dit criminele syndicaat (zie links in paragraaf hierboven). We beschikken over sterke informatie die deze oplichting in verband brengt met de zogenaamde onafhankelijke bemiddelaar Purchase Guard . Al deze zwendelmerken hebben eerder het Purchase Guard-logo op hun websites gebruikt in een poging legitiem te lijken. U kunt de Purchase Guard-link met de 100% tevredenheidsgarantie-slogan gemakkelijk identificeren als onderdeel van hun logo (zoals in de bovenstaande afbeelding van hun website).

De Promo Leads-website werd operationeel in januari 2021 en beweert te worden beheerd door het Estse bedrijf EverFirst Services OÜ, met als adres Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Roseni tn 13, 10111. Zoals verwacht is dit adres ook gekoppeld aan verschillende andere dubieuze investerings- en cryptocurrency-bedrijven.

Het belangrijkste verschil tussen deze website en zijn voorgangers is dat ze proberen de toegang tot hun platform te beperken door te eisen dat die toegang afkomstig is van een van hun gelieerde marketingpartners zoals Bitcoin Up .

Laat u niet misleiden door hun indrukwekkende verkoopvaardigheden! We kunnen je verzekeren dat ze je alles zullen vertellen wat je wilt horen om je te overtuigen geld te sturen.

Cybertrace beschikt over een enorme hoeveelheid informatie over de activiteiten van dit zwendelsyndicaat. Bent u slachtoffer, neem dan contact met ons op via onderstaande knop voor een vertrouwelijk gesprek over uw zaak. We raden u ten zeerste aan onze andere artikelen hier en hier op dit syndicaat te lezen om precies te begrijpen wie ze zijn.

Als u een huidig of voormalig personeelslid van het syndicaat bent en met ons wilt spreken, kunt u anoniem contact met ons opnemen via [email protected] .

Facebook
Twitter
LinkedIn

More To Explore

Scam IP-adres waarschuwing

Waarschuwing voor zwendelwebsite Cybertrace-onderzoekers hebben een IP-adres geïdentificeerd van: 91.235.116.180 met een groot aantal bevestigde zwendelwebsites. Er zijn meer dan 600 webdomeinen gekoppeld aan dit