Opgelicht door Vivotrader?

Bent u opgelicht door Vivotrader?

Je bent niet alleen. Op het eerste gezicht lijkt de website gelikt, professioneel en volledig legitiem. Vivotrader wordt echter niet gereguleerd door een officiële financiële toezichthouder. Degenen die de website beheren, zijn professionals in het doen alsof ze iets zijn wat ze niet zijn.

We beschikken momenteel over informatie met betrekking tot het bedrijf en de personen die de website www.vivotrader.com exploiteren.

vivotrader-website, oplichting, nep, opgelicht

De website voor Vivotrader is niet langer actief, maar de oplichters hebben hun activiteiten opnieuw gelanceerd onder een nieuw webdomein.

We helpen slachtoffers van oplichting door diepgaande cyberonderzoeken uit te voeren naar oplichtingsbedrijven en websites. Onze onderzoekers en webanalyse-experts kunnen informatie onthullen die anderen niet kunnen onthullen.

Als u bent opgelicht door Vivotrader, kunnen we u de beste kans geven om uw geld terug te krijgen. Alsjeblieft Neem contact op om uw zaak te bespreken.

Oplichting met cryptocurrency-handel wordt over het algemeen zeer goed uitgevoerd en het kan erg moeilijk zijn om te weten of de handelaar waarmee u te maken hebt legitiem en gereguleerd is of een oplichterij. Voor meer informatie over dit soort zwendel, bekijk ons artikel over: cryptocurrency-handel oplichting.

Jij kan meld een oplichting op de Australische Scamwatch-website. Helaas kan Scamwatch uw geld echter niet terugvorderen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

More To Explore

Scam IP-adres waarschuwing

Waarschuwing voor zwendelwebsite Cybertrace-onderzoekers hebben een IP-adres geïdentificeerd van: 91.235.116.180 met een groot aantal bevestigde zwendelwebsites. Er zijn meer dan 600 webdomeinen gekoppeld aan dit