Opgelicht door stockscm, yorkcg, coinhype, plusoption of brightertrade?

Cybertrace wil waarschuwen voor het omgaan met de volgende websites, omdat we goede redenen hebben om aan te nemen dat ze frauduleus zijn. Deze oplichters zijn sluw en zullen erin slagen om elke cent die mogelijk is eruit te halen:

stockscm.com
cpajunkies.com
dev.plusoption.com
tradefinancial.com
greenfieldscapital.com
tradefinancial.com.au
tradefinancial.eu
plusoption.com
cpaffiliates.com
gfc.mobi
brightertrade.com
tradefinancial.co.za
yorkcg.com
fxvc.com.au
muntenhype.com
muntenhype.com.au
fxvc.co.za
fxvc.com
beveiligdevc.com

En hier zijn enkele andere websites waarvan we denken dat ze waarschijnlijk ook oplichting zijn die verband houden met dezelfde daders:

cvmarkets.com
limeberg.com
marktencg.com
london-gate.com
arrowteks.com

Ransomware, Get, my crypto back, Assets Recovery cryptocurrency crypto scam bitcoin usdt nft trace, investigator, investigation, cyber, cyber fraud, cyber fraude

Op basis van een eerste onderzoek zijn we van mening dat de callcenteractiviteiten vanuit Bulgarije worden uitgevoerd. Het lijdt echter geen twijfel dat het syndicaat overtreders heeft in meerdere landen over de hele wereld.

We zullen deze publicatie bijwerken naarmate we meer van de websites onthullen die verbonden zijn met dit criminele zwendelsyndicaat.

Als u voorkennis heeft over de activiteiten van deze oplichters, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek via [email protected] .

Als u het slachtoffer bent geworden van een zwendel die wordt beheerd door een van de genoemde websites, neem dan vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

More To Explore

Scam IP-adres waarschuwing

Waarschuwing voor zwendelwebsite Cybertrace-onderzoekers hebben een IP-adres geïdentificeerd van: 91.235.116.180 met een groot aantal bevestigde zwendelwebsites. Er zijn meer dan 600 webdomeinen gekoppeld aan dit