Is Cyphertracer een oplichterij?

Steeds meer mensen vragen: is Cyphertracer een scam? Ja, Cyphertracer is een scam! Onze ervaren analisten geven een ondubbelzinnige zwendelwaarschuwing af over een syndicaat dat opereert onder de naam Cyphertracer . Met behulp van bekende herstelzwendeltactieken doen de oplichters alsof ze slachtoffers van cryptocurrency-fraude, binaire handel en forexhandel helpen. In plaats van iemands geld terug te krijgen, maken ze de ellende van de slachtoffers alleen maar groter en bedriegen ze hen voor de tweede keer. Geef deze fraudeurs GEEN van uw zuurverdiende geld! Als ze je al hebben opgelicht, neem dan vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen.

Maar hoe weten onze analisten zeker dat Cyphertracer een scam is? Laten we eens kijken naar de volgende verklikkers voor nepwebsites.

Niet-bestaande entiteit

Het eerste duidelijke teken van oplichting is de afwezigheid van een bedrijfsnaam of informatie op de Cyphertracer-website. Verder zijn er geen Algemene voorwaarden, noch enige informatie over waar het bedrijf geregistreerd of gereguleerd kan zijn. Hoewel de contactpagina een (waarschijnlijk nep) Brits adres geeft, levert een zoekopdracht op de officiële Companies House-website van de Britse regering geen enkel bedrijf met die naam op. Alleen al op deze maatstaf kunnen we de vraag “is Cyphertracer een scam” met een duidelijk “ja” beantwoorden. Er zijn echter nog meer tekenen.

Ransomware, Get, my crypto back, Assets Recovery cryptocurrency crypto scam bitcoin usdt nft trace, investigator, investigation, cyber, cyber fraud, cyber fraude
Vertrouwd en toch gezichtsloos

Een truc die fraudeurs zoals Cyphertracer gebruiken om hun oplichting legitiem te maken, is door echte bedrijven te imiteren. Afgezien van een strak vormgegeven website, klinkt de naam van de oplichters dan ook bekend in de oren. Het klinkt vergelijkbaar met legitieme cyberonderzoeksbedrijven, zoals ons bedrijf, Cybertrace , evenals ervaren Amerikaanse providers Ciphertrace .

Een verwant veelbetekenend teken van zwendelwebsites is het ontbreken van informatie over wie de eigenaar of beheerder van het bedrijf is. Dit is ook niet beperkt tot alleen hun website – Cyphertracer is niet aanwezig op Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn. Als ze je niet vertellen wie ze zijn, vertrouw ze dan niet om je geld terug te krijgen! Het wordt vrij duidelijk: is Cyphertracer een scam? Zeker weten!

Frauduleuze claims

Cyphertracer beweert meer dan vijf jaar ervaring te hebben, terwijl hij ook verklaart al meer dan 25 jaar in het bedrijfsleven te zijn. Op hun website staat ook dat het 1106 zaken heeft afgerond, 267 prijzen heeft gewonnen en 100% tevreden klanten heeft. Vreemd genoeg werd het particulier geregistreerde domein echter pas op 14 maart 2021 geregistreerd!

Een laatste grote rode vlag is het aanbod van Cyphertracer voor een “gegarandeerd herstel” van alle fondsen. Herstel van activa is een complexe aangelegenheid en geen enkele legitieme operator kan elke klant succes garanderen. In het geval dat iemand het record van Cyphertracer wilde controleren, de pagina met verzekerde resultaten is verbroken/bestaat niet. Dit is de laatste nagel aan de doodskist. Is Cyphertracer een oplichterij? Absoluut!

Vertrouw ze NIET om uw geld terug te vorderen!

Op basis van alle bovenstaande signalen is het duidelijk dat de activiteiten van Cyphertracer op cyphertracer.com inderdaad oplichterij zijn. De oplichters richten zich op slachtoffers van fraude met cryptovaluta door ten onrechte activaherstel te garanderen en voeren een klassieke zwendeloperatie voor cryptoherstel uit. Verlies alsjeblieft niet meer van je geld aan deze fraude! Als ze je voor de gek hebben weten te houden, schaam je dan niet. Ze voeren een geavanceerde operatie uit en doen er alles aan om legitiem te lijken. Word niet boos, neem wraak – neem vandaag nog contact op met Cybertrace om te bespreken hoe onze ervaren onderzoekers u kunnen helpen.

Als u een huidig of voormalig personeelslid van het syndicaat bent en met ons wilt spreken, kunt u anoniem contact met ons opnemen via [email protected] . We hebben met succes samengewerkt met gewetensvolle insiders bij het onderzoeken van eerdere zwendelpraktijken, en hebben zo gerechtigheid en verlichting gebracht aan lankmoedige slachtoffers. Jouw hulp kan echt een verschil maken!

Facebook
Twitter
LinkedIn

More To Explore

Scam IP-adres waarschuwing

Waarschuwing voor zwendelwebsite Cybertrace-onderzoekers hebben een IP-adres geïdentificeerd van: 91.235.116.180 met een groot aantal bevestigde zwendelwebsites. Er zijn meer dan 600 webdomeinen gekoppeld aan dit