Is Cybertrace legitiem?

Het leven is zwaar voor slachtoffers van fraude. Oplichters hebben ze al opgelicht van hun zuurverdiende geld, maar nu wachten nog meer dubieuze karakters. Frustrerend is dat secundaire oplichting of herstelzwendel bewust gericht is op slachtoffers van fraude om ze een tweede keer te besluipen. Afwisselend tussen wanhopige behoefte en achterdocht jegens iedereen, weten veel slachtoffers niet tot wie ze zich moeten wenden. Hoe kunnen ze zeker weten wie ze kunnen vertrouwen? Zelfs sommige mensen die contact met ons opnemen voor hulp vragen zich af: is Cybertrace legitiem? We moedigen kritisch denken zeker aan, dus laten we eens kijken naar de belangrijkste signalen die aangeven dat Cybertrace echt betrouwbaar is.

Geregistreerd, gereguleerd en gelicentieerd

De eerste vraag die elke onderzoeker van cyberfraude moet stellen, is of, en in welk land, het bedrijf wettelijk is geregistreerd. Een dergelijke registratie is belangrijk om te weten welke juridische jurisdicties en regelgevende kaders van toepassing zijn, inclusief eventuele bedrijfstoezicht- en klachtenprocessen. Voorzichtigheid betrachten en het woord van een aanbieder niet zomaar aannemen, is van het grootste belang. In het geval van Cybertrace kunnen potentiële consumenten Cybertrace Pty Ltd onafhankelijk verifiëren via het register van de Australian Securities and Investments Commission (ASIC) .

Afgezien van de bevestiging van de registratie van Cybertrace sinds 2015, geeft het ASIC-register aan dat Cybertrace onderworpen is aan de strenge regelgeving van Australië. Zonder klachten, onderzoeken of negatieve bevindingen heeft Cybertrace een schone gezondheidsverklaring. ASIC biedt potentiële klanten dus gemoedsrust.

Cryptocurrency, Ransomware, Get, my crypto back, Assets Recovery cryptocurrency crypto scam bitcoin usdt nft trace, onderzoeker, onderzoek, cyber, cyberfraude, cyberfraude

Een laatste belangrijk onderscheidingspunt is dat Cybertrace een vergunning heeft als privédetective door de politie van NSW. Dit betekent dat de onderzoekers van Cybertrace hoog opgeleid zijn, ethisch te werk gaan en zich houden aan alle relevante regels en voorschriften. Nogmaals, potentiële klanten kunnen ons onderzoekslicentienummer (411710138) onafhankelijk verifiëren in het openbare licentieregister van de NSW Police Force . Nadat we dat allemaal hebben overwogen, keren we terug naar onze oorspronkelijke vraag: is Cybertrace legitiem? De autoriteiten geven ons zeker de duimen omhoog, maar wie runt Cybertrace eigenlijk?

Een gezicht dat bij de naam past

Niets wekt vertrouwen bij potentiële klanten zo goed als een gezicht op de naam zetten op de website en sociale media van Cybertrace. Terwijl veel fly-by-night-operators zich in de schaduw verbergen, onderscheidt Cybertrace’s oprichter en directeur Dan Halpin zich van de rest. Je kunt Dan gemakkelijk vinden en zijn bonafides controleren op LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram. Dan wordt wereldwijd erkend als een pionier in het onderzoek naar cryptocurrency-fraude en richtte in 2015 Cybertrace op. Tijdens een carrière van meer dan 20 jaar in onderzoeken en inlichtingenwerk heeft hij gewerkt voor de Australian Security Intelligence Organization (ASIO), NSW Police Force, Queensland Police Force en ACT Department of Justice & Community Services.

Ransomware, Get, my crypto back, Assets Recovery cryptocurrency crypto scam bitcoin usdt nft trace, onderzoeker, onderzoek, cyber, cyberfraude, cyberfraude
Cryptocurrency, Ransomware, Get, my crypto back, Assets Recovery cryptocurrency crypto scam, bitcoin usdt nft trace, onderzoeker, onderzoek, cyber, cyberfraude, cyberfraude

Gedurende die tijd was Dan ook gedetacheerd bij de Australische federale politie en de NSW Crime Commission terwijl hij op zoek was naar inlichtingen over terrorismebestrijding. Vanwege zijn formele kwalificaties, werkreferenties en onberispelijke persoonlijke ethiek handhaafde Dan altijd het hoogste niveau van veiligheidsmachtiging. Bij Cybertrace geeft hij leiding aan een divers wereldwijd team van specialisten met een achtergrond in onderzoek, inlichtingenanalyse, cyberbeveiliging, cyberforensische analyse, psychologie en criminologie. Voor de veiligheid van onze medewerkers, die vaak criminele netwerken onderzoeken, geven we hun identiteit niet aan het publiek. Is Cybertrace, gezien dit alles, legitiem? De naam en reputatie van Dan Halpin staat er zeker voor. Maar zijn er externe partnerschappen en verenigingen die de reputatie van Cybertrace in de gemeenschap onder de aandacht brengen?

Externe partners en medewerkers

Als serieuze speler in de sector van het onderzoek naar cyberfraude, heeft Cybertrace verschillende verenigingen en externe partnerschappen die het groeiende belang ervan benadrukken. Zo is Cybertrace sinds 2017 lid van de World Association of Detectives. Deze organisatie zet zich in voor het promoten en handhaven van de hoogste ethische praktijken in het vak. Verder werkt Cybertrace samen met Western Sydney University (WSU) voor onderzoek naar cybercriminaliteit. Het is ook een gewaardeerde branchepartner en stageaanbieder voor WSU’s Bachelor of Cyber Security and Behaviour .

Ten slotte heeft Cybertrace verschillende Memoranda of Understanding (MOU) met de Australische staats- en federale wetshandhavingsinstanties, en sluit ze deze af. Cybertrace werkt niet alleen nauw samen met wetshandhavingsinstanties om slachtoffers voor het gerecht te brengen, maar is ook van cruciaal belang geweest bij het samenbrengen van afzonderlijke nationale en internationale politieonderzoeken om oplichters te ontmaskeren. Dus, is Cybertrace legitiem? Universiteiten en wetshandhavingsinstanties waarderen zeker wat we doen. Maar hoe beoordelen degenen die er het meest toe doen – onze klanten – ons werk?

Positieve recensies van klanten

Daarom moet je klantbeoordelingen altijd met een korreltje zout nemen, zoals uiteengezet in deze recente blog . Gewetenloze oplichters kunnen anonieme, nep- of betaalde accounts gebruiken om de score aanzienlijk op te drijven of zelfs een secundaire zwendel aan te pakken. Reviews kunnen echter ook inhoudelijke waarde toevoegen, zolang potentiële klanten maar controleren of ze gedetailleerd, specifiek en geïdentificeerd zijn.

Bij elke kwalitatieve en kwantitatieve maatregel geven de klanten van Cybertrace onze activiteiten een klinkend vertrouwen in Google Reviews . Het is duidelijk dat Cybertrace jarenlang hard heeft gewerkt om vertrouwen te winnen en een beproefd product te leveren. In de zes jaar van ons bestaan hebben we meer dan 2.300 onderzoeken afgerond. Hiervan hebben we in ten minste 75% van de gevallen een directe link met oplichters tot stand gebracht. Bovendien hebben we in maar liefst 98% van de gevallen waardevolle informatie geïdentificeerd die kan worden doorverwezen naar autoriteiten om het onderzoek vooruit te helpen. Dus als u onze klanten zou vragen: “is Cybertrace legitiem?”, dan zou het antwoord zijn: “zeker!”

Wie bel je?

Als u, uw familie, vrienden of collega’s een eersteklas op inlichtingen gebaseerd onderzoeksproduct nodig hebben, hoeft u niet verder te zoeken. Of doe – en gebruik dan de checklist in deze blog om te vergelijken wat je vindt met onze diensten! Autoriteiten, instellingen en klanten vertrouwen ons, en de onberispelijke referenties en reputatie van Dan Halpin ondersteunen ons werk. Cybertrace is het echte werk. Neem vandaag nog contact op met onze ervaren onderzoekers om te zien hoe we u kunnen helpen!

Facebook
Twitter
LinkedIn

More To Explore

Scam IP-adres waarschuwing

Waarschuwing voor zwendelwebsite Cybertrace-onderzoekers hebben een IP-adres geïdentificeerd van: 91.235.116.180 met een groot aantal bevestigde zwendelwebsites. Er zijn meer dan 600 webdomeinen gekoppeld aan dit