Is Credium.io een scam?

Is Credium.io een scam? Ja, Cybertrace-onderzoekers geven een scam-waarschuwing af voor Credium.io . De website biedt op bots gebaseerde cryptocurrency-handel en is een investeringsfraude die is ontworpen om investeerders af te zetten. Trap alsjeblieft niet in deze zwendel en investeer geen geld bij Credium. Als u al geld bent kwijtgeraakt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om erachter te komen hoe we u kunnen helpen. Cybertrace bevat waardevolle informatie over de oplichters, dus neem vandaag nog contact met ons op om erachter te komen hoe we u kunnen helpen.

Valse website

De oplichters hebben een zeer eenvoudige website opgezet zonder contactgegevens. Het geeft ook geen informatie over het bedrijf, de werking en locatie of wie de toezichthouder is. Een luchtfoto van Londen en naamsvermelding van grote banken duiden op een slechte poging om geloofwaardigheid te verlenen. Ongelooflijk, Credium positioneert zich vervolgens als een instrument om de ongelijkheid in rijkdom te bestrijden en te vechten voor de 99%. Voor alle duidelijkheid: de enige 99% die deze oplichters willen helpen, zijn uw zuurverdiende geld! Net als in eerdere blogs zijn veel jargon en een gebrek aan verifieerbare informatie over het bedrijf duidelijke rode vlaggen.

Onrealistisch rendement

Een nep- prestatiepagina belooft een jaarlijks rendement van 125%, een volledig onrealistisch voorstel dat is ontworpen om nietsvermoedende slachtoffers te lokken. Interessant is dat alle gegevens in mei 2020 stoppen, wat aangeeft dat “handelen” inactief is. Dit zijn beide belangrijke waarschuwingssignalen voor beleggingsfraude.

Ransomware, Get, my crypto back, Assets Recovery cryptocurrency crypto scam bitcoin usdt nft trace, investigator, investigation, cyber, cyber fraud, cyber fraude
Ransomware, Get, my crypto back, Assets Recovery cryptocurrency crypto scam bitcoin usdt nft trace, investigator, investigation, cyber, cyber fraud, cyber fraude
Inactieve profielen voor sociale media

Een ander veelbetekenend teken van frauduleuze bedrijven zijn niet-bestaande of inactieve socialemedia-accounts. Hoewel Credium in juli 2019 lid werd van Twitter , heeft het bedrijf nog nooit een enkele tweet verzonden. Evenzo toont het Medium- account nul verhalen. Op LinkedIn heeft Credium, dat nu beweert te opereren vanuit San Francisco, VS, ook nul berichten geplaatst.

Wie beheert Credium.io eigenlijk?

Zoals meestal het geval is bij frauduleuze bedrijven, geeft de website geen informatie over wie de eigenaar of beheerder is van het bedrijf. Hoewel de website een link biedt naar het LinkedIn-profiel van de vermeende oprichter , is dat profiel al meer dan een jaar inactief en wordt Credium helemaal niet genoemd!

Nepnieuws en geen beoordelingen

Voordat u geld in een bedrijf investeert, moet u onafhankelijke beoordelingssites raadplegen. Er zijn geen beoordelingen voor Credium op Trustpilot , wat ongebruikelijk is voor een verondersteld handelsbedrijf. In andere fora, zoals Reddit , bespreken gebruikers het als oplichterij. Zorg ervoor dat u altijd beoordelingen controleert, zodat u van anderen kunt leren en niet dezelfde fout kunt maken! Een bijkomend gevaar om op te letten is dat oplichters nepnieuwsartikelen schrijven om hun product een boost te geven. Artikelen verschijnen in schijnbaar onafhankelijke publicaties, maar zijn gewoon een ander (bewust of onwetend) hulpmiddel in het arsenaal van oplichters.

Pas op voor Credium’s Scam!

Dus is Credium.io een scam? Zoals de bovenstaande tekens duidelijk laten zien, is Credium een frauduleus bedrijf dat slachtoffers oplicht van hun zuurverdiende geld. Investeer niet met hen! Als u al bent opgelicht, weet u dat we waardevolle informatie over de oplichters hebben. Neem contact met ons op om erachter te komen hoe ons team van ervaren onderzoekers u kan helpen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

More To Explore

Scam IP-adres waarschuwing

Waarschuwing voor zwendelwebsite Cybertrace-onderzoekers hebben een IP-adres geïdentificeerd van: 91.235.116.180 met een groot aantal bevestigde zwendelwebsites. Er zijn meer dan 600 webdomeinen gekoppeld aan dit