Internetoplichting Onderzoek

This post is also available in: English (Engels)

internetoplichting onderzoek

Aangifte Doen Internetoplichting

Internetfraude (Internetoplichting) Onderzoek Nederland & Europa Bent u het slachtoffer van online oplichting of internetfraude? Cybertrace begrijpt de methoden die worden gebruikt door wereldwijde zwendelsyndicaten en kan onderzoeken om de betrokken personen te identificeren. We werken nauw samen met wetshandhavers om de verantwoordelijken voor de rechter te brengen

INVESTERING oplichting

Beleggingsoplichting is de meest voorkomende vorm van internetoplichting en groeit snel. Investeringen kunnen zijn: Cyptocurrency, Affiliate Marketing, Finex, Binaire Opties en zelfs Onroerend goed.

Romantiek oplichting

Internetoplichting op het gebied van dating en romantiek komt vaak voor en vindt vaak plaats via online datingwebsites, maar oplichters kunnen ook sociale media of e-mail gebruiken om contact te leggen.

Valse Email Oplichting

Valse e-mail (phishing en man-in-the-middle-aanval) is de opzettelijke misleiding via e-mail. Bijna zodra e-mail op grote schaal werd gebruikt, begon het te worden gebruikt als een middel om mensen te misleiden.

algemene phishing oplichting

Phishing-oplichters imiteren legitieme bedrijven, zoals banken, telefoon- of internetproviders via e-mail, sociale media, telefoontjes of sms. Dit is een veelvoorkomende vorm van internetoplichting.

Bent u slachtoffer van internetfraude?

internetopliching - Hoe wij kunnen helpen

Ben je opgelicht? Onze oplichting onderzoekers en Intelligentie specialisten zijn afkomstig uit zowel de particuliere als overheids achtergronden. 

Onze internetoplichting onderzoeken worden geleid door onze algemeen directeur, Dan Halpin, wiens bekwaamheid ongeëvenaard is in de wereldwijde internetfraude (internetoplichting) privé-onderzoekssector. Dan’s vroege carrière was in Australië en omvat; de Australian Security Intelligence Organization – ASIO (de binnenlandse spionagedienst van Australië), NSW Police – Counter Terrorism Intelligence, Australian Federal Police – AFP Joint Counter Terrorism Team en Ministerie van Ministers & kabinet, om er maar een paar te noemen.

Hoewel de meeste politiediensten in Europa ervaring, bekwaamheid en toegang hebben tot beperkte broninformatie, worden ze simpelweg overweldigd door het enorme aantal rapporten om u de service te bieden die u verdient. In feite verwijzen veel politiediensten slachtoffers actief door naar privédetectives, omdat ze niet over de middelen beschikken om aan de vraag te voldoen. Dit scenario kan echter gunstig zijn voor slachtoffers. In het geval van Cybertrace Europa hebben we niet dezelfde vertraging bij het starten van uw internetopliching onderzoek en kunnen we snel bewijs identificeren en vastleggen via ons uitgebreide internationale netwerk. Zodra het bewijsmateriaal en de inlichtingen voor uw zaak zijn verzameld, kan deze worden terugverwezen naar de politie, die dan waarschijnlijk meer enthousiasme zal tonen.

We hebben ruime ervaring met verschillende politie-afdelingen in Australië, Nederland, Europa en de VS. We begrijpen hun vereisten en processen voor onderzoekend bewijs. Cybertrace Europa internetopliching Onderzoekers houden zich fulltime bezig met internetoplichting onderzoeken en we zijn er trots op pioniers in de internationale industrie te zijn.

Neem voor meer informatie over onze internetfraude (internet oplichting) opsporingsdiensten contact met ons op voor gratis advies en vertrouwelijke beoordeling van uw vereisten.

Romantiek oplichting

Cybertrace Europa zijn leiders op het gebied van internationale internetfraude (internet oplichting); inclusief romantiek of datingzwendel. We hebben talloze klanten geholpen met het bevestigen of ze zijn internetopgelicht, overtreders te identificeren en verloren geld op te sporen. Met behulp van onze op maat gemaakte onderzoekstools kunnen we overtreders opsporen om ze te identificeren. Ons grote netwerk in de branche helpt ons bij het verkrijgen van toegang tot informatie

valse email oplichting

Er zijn verschillende manieren waarop de internetoplichter valse e-mail kan gebruiken, waaronder dataphishing, nepaanbiedingen, verzoeken om hulp en het compromitteren van zakelijke e-mail. Ongeacht de gebruikte techniek, we hebben het eerder gezien en kunnen eerst helpen bevestigen dat er een oplichterij heeft plaatsgevonden, en vervolgens onderzoeken om overtreders te identificeren en verloren geld op te sporen. In deze situatie is het absoluut noodzakelijk om onmiddellijk contact met ons op te nemen en, indien mogelijk, de oplichter niet te laten weten dat u hun misdaad hebt ontdekt

hacken Onderzoek

Hacken vindt plaats wanneer een oplichter toegang krijgt tot uw persoonlijke gegevens door technologie te gebruiken om in te breken op uw computer, mobiele apparaat of netwerk. Veelvoorkomende manieren voor hackers om toegang te krijgen tot uw systemen zijn: malware, misbruik maken van zwakke plekken in de beveiliging. Zodra hackers toegang hebben gekregen, zullen ze de verkregen informatie gebruiken om frauduleuze activiteiten te plegen, zoals identiteitsdiefstal, of ze kunnen directe toegang krijgen tot uw bank- en creditcardgegevens.

Over Ons

Wat wij doen:

Cybertrace biedt op intelligentie gebaseerde onderzoeksproducten om: commerciële en particuliere klanten. Alle producten zijn op maat gemaakt, zeer vertrouwelijk en uitgebreid. Onze producten zijn van het hoogste niveau

Missie:

Om onze klanten professionele internetonderzoeksdiensten te bieden over de hele wereld met behoud van klanten vertrouwen, mededogen en discretie

CONTACT

Adres:

Hoofdkantoor: Pitt Street, Sydney Australia
Europa: Den Haag, Nederland

Telefoon:

Hoofdkantoor: +61 2 9188 7896