This post is also available in: English (Engels)

Due Diligence

We laten geen middel onbeproefd

Wat is een due diligence-onderzoek ?

Een due diligence-onderzoek is het onderzoek van de achtergrond van een bedrijf of persoon, waaronder; financiën, activa, gerechtelijk dossier, prestaties, missie, geschiedenis, doelstellingen, klanten en al het andere dat een risico kan vormen voor een derde partij.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw zaak te bespreken.

Due Diligence-onderzoeken

Cybertrace zijn experts in Due Diligence-onderzoeken. Ons Europa-kantoor is gevestigd in Den Haag, Nederland en is wereldwijd actief.

Om uw zaak met ons team van experts te bespreken, vult u onderstaand formulier in en een van onze teamleden neemt dezelfde dag nog contact met u op.

Please include Country Code
Please provide a valid email address
Leave blank if not applicable
Add N/A if not applicable
Add N/A if not applicable
Include Currency i.e. USD. Add N/A if not applicable
If you are contacting us for a cyber fraud matter, please complete the Client Contact Questionnaire located in the menu under 'Contact'.

ONS PROCES

Beoordeel

Fase één voor een due diligence-onderzoek is het verzamelen van alle relevante informatie die bij de cliënt bekend is. Deze informatie biedt ons team de basis van ons onderzoek. Op basis van deze informatie werden uw behoeften, focus en tijdschema ontwikkeld en begrepen.

Onderzoek

Fase 2 omvat: grondige beoordeling en validatie van de bekende informatie en ontdekking van nieuwe informatie via meerdere informatiebronnen. Er wordt naar de bestaande en nieuwe informatie verwezen waar eventuele afwijkingen worden geïdentificeerd en beoordeeld op risico.

Beoordeling & rapportage

Fase 3 begint wanneer alle informatiebronnen zijn verzameld en beoordeeld, en gedetailleerde professionele rapportage wordt uitgevoerd. We zijn trots op onze rapportagestandaarden die de klant informeren over alle relevante informatie met betrekking tot de Betrokkene of het bedrijf.

due-diligence-australië-protect

DUE DILIGENCE ONDERZOEKEN

leveranciers van bedrijfsinformatie

Cyberonderzoeken worden ook wel Online Onderzoeken of Internet Onderzoeken genoemd. Het maakt ons niet uit welke term u gebruikt, onze zorg is om u de resultaten te bieden die u nodig heeft. In de eerste plaats worden cyberonderzoeken door privédetectives gebruikt voor cyberfraude , activa- en due-diligenceonderzoeken en achtergrondcontroles .

De meeste mensen hebben tot op zekere hoogte een cybervoetafdruk. We richten ons op sociale media en het deep-web om informatie te identificeren die van belang is met betrekking tot een persoon, een plaats of ding voor commerciële of privé doeleinden. Cyberonderzoeken zijn discreet en er is geen contact nodig om de cybervoetafdruk van een persoon te identificeren, wat een van de grote voordelen is.

Cyberonderzoeken zijn om verschillende redenen ideaal, waaronder:

  • De activa van een persoon identificeren
  • Het uitvoeren van due diligence als onderdeel van bedrijfsovernames
  • Merk- en reputatiebescherming
  • Achtergrondcontrole
  • Commerciële intelligentie
  • Ter ondersteuning van traditionele particuliere onderzoeken, of,
  • Een voorsprong nemen op uw concurrenten door te weten wie ze zijn en wat ze hebben uitgespookt.

Traditionele onderzoekers slagen er vaak niet in om gedetailleerde informatie over individuen te verkrijgen, aangezien de meeste privédetectives niet over de expertise beschikken die nodig is om iemands cyberprofiel te onthullen. Hetzelfde geldt voor business intelligence-analisten die u geen gedetailleerde informatie over een persoon kunnen verstrekken (dit is niet hun specialiteit). Wij hebben jarenlange ervaring met het verzamelen en beoordelen van inlichtingen voor individuen.

Riskeer het niet! Laat het verzamelen van inlichtingen en bewijs over aan specialisten en neem vandaag nog contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw behoeften.

Onze Ethos

Wij zijn van mending dat ethiek en integriteit de ruggengraat vormen van elk kwaliteitsbedrijf. Om ervoor te zorgen dat u service van de hoogste kwaliteit krijgt, werven wij alleen personeel die in onze kernwaarden geloven.

IT Beveiliging

We garanderen dat uw persoonlijke gegevens veilig zijn door onze strikte zakelijke praktijken en bestuur te implementeren. We zorgen voor de veiligheid van uw informatie door alle archieven offline op te slaan om hacking en datalekken te voorkomen.

Vertrouwelijkheid

Voor wanneer absolute vertrouwelijkheid een must is. Onze klantenkring bestaat uit vermogende of spraakmakende individuen die geen enkele inbreuk op de vertrouwelijkheid in hun persoonlijke en professionele leven kunnen riskeren. We garanderen de hoogste mate van vertrouwelijkheid, zowel tijdens onze dienstverlening als daarna.

Innovatie

Onze directeur en oprichter, Dan Halpin, heeft een reputatie als toonaangevende innovator in de internationale inlichtingengemeenschap. Halpin Consulting gebruikt regelmatig interne maatwerktechnologie om resultaten te behalen die niemand anders kan berijken.

Over Ons

Wat wij doen:

Cybertrace biedt op intelligentie gebaseerde onderzoeksproducten aan commerciële en particuliere klantenkring. Alle producten zijn op maat gemaakt, zeer vertrouwelijk en uitgebreid. Wij garanderen producten van het hoogste niveau en klantenservice

Missie:

Om onze klanten professionele cyberonderzoeksdiensten te bieden over de hele wereld met behoud van klanten vertrouwen, mededogen en discretie

CONTACT

Adres:

Hoofdkantoor: Pitt Street, Sydney, Australië
Europa: Den Haag, Nederland

Telefoon:

Hoofdkantoor: +61 2 9188 7896