Digitaal Forensisch Onderzoek

This post is also available in: English (Engels)

Website
cyber
Forensisch onderzoek

Wij kunnen helpen!

Onze analisten zijn experts in digitaal forensisch onderzoek van websites. Of uw zaak nu verband houdt met fraude of inbreuken op het auteursrecht, ons team zal een overtredende website uit elkaar halen en bepalen wie erachter zit.

Fraude

Website Cyber Forensisch onderzoek maakt deel uit van onze standaard dienstverlening voor cyberfraudezaken. Websites zijn meestal het belangrijkste onderdeel van de meeste oplichting. Onze medewerkers zijn experts in het deconstrueren van websites om de bestuurders te identificeren en informatie te verzamelen

Copyright

Cybertrace Australia heeft talloze digitale auteursrechtonderzoeken uitgevoerd. We begrijpen dat er pas actie kan worden ondernomen tegen overtreders als ze zijn geïdentificeerd. De forensische cyber onderzoeks technieken van onze website zijn geavanceerd en zijn ontworpen om zelfs de kleinste aanwijzing te identificeren en na te streven.

Laster

Laster is niet alleen een persoonlijk probleem, het kan ook gevolgen hebben voor zakelijke en familierelaties. We nemen online laster serieus en zullen U helpen bij het identificeren van de dader, het verzamelen van geoorloofd bewijsmateriaal en het toepassen van disruptieve technieken om de laster een halt toe te roepen.

Waarom Cybertrace?

Experts uit de sector

De forensische cyberanalisten van Cybertrace Australia zijn zeer bedreven in het identificeren, isoleren en ontwarren van netwerken met complexe gegevens die verband houden met domeinen, websites en hostingaccounts. Ons team koppelt vervolgens de digitale aanwijzingen aan personen, rechtspersonen, zakenpartners en adressen. Vanwege de aard van het internet kan ons team websites onderzoeken die overal ter wereld worden gehost en voor klanten uit alle landen. Het team heeft uitgebreide ervaring met het toepassen van hun capaciteiten ter ondersteuning van verschillende soorten onderzoeken, waaronder cyberfraude, oplichting, auteursrecht en laster. Omdat internet en criminele technieken voortdurend veranderen, zorgt ons team ervoor dat ze op de hoogte blijven van veranderingen en in veel opzichten pionieren in de kunst van cyberforensisch onderzoek op websites.
 
Cybertrace Australia heeft met succes honderden zwendelwebsites geïdentificeerd en gerapporteerd en een wereldwijd netwerk geïdentificeerd dat inbreuk heeft gemaakt op het auteursrecht voor duizenden online films.
 
In het geval dat de bestuurders niet kunnen worden geïdentificeerd tijdens ons onderzoek, zal Cybertrace waardevolle informatie verstrekken die u en wetshandhavers zal helpen bij het vervolgen van de verantwoordelijken.
 
Als u de beheerders van een website wilt identificeren, neem dan contact op met het team van Cybertrace Australia voor een vrijblijvende offerte.
Please include Country Code
Please provide a valid email address
Leave blank if not applicable
Add N/A if not applicable
Add N/A if not applicable
Include Currency i.e. USD. Add N/A if not applicable
If you are contacting us for a cyber fraud matter, please complete the Client Contact Questionnaire located in the menu under 'Contact'.

OVER ONS

Wat wij doen:

Cybertrace biedt op inlichtingen gebaseerde onderzoeksproducten aan commerciële en particuliere klanten. Alle producten zijn op maat gemaakt, zeer vertrouwelijk en uitgebreid. Wij garanderen het product van het hoogste niveau en kwaliteit.

Missie:

Om onze klanten professionele cyberonderzoeksdiensten te bieden over de hele wereld met behoud van klant vertrouwen, mededogen en discretie

CONTACT

Adres:

Hoofdkantoor: Pitt Street, Sydney, Australia
Europa: Den Haag, Nederland

Telefoon:

Hoofdkantoor: +61 2 9188 7896