fbpx
Meteen naar de inhoud

Gecertificeerde Cryptocurrency Tracers

Wij zijn de eerste Australische aanbieder van producten voor het traceren van cryptocurrency voor het publiek

Cybertrace is met trots het eerste Australische bedrijf dat een licentie en certificering heeft gekregen van de aanbieder van cryptocurrency-traceersoftware, Ciphertrace . Dit is dezelfde software die wordt gebruikt door internationale wetshandhavingsinstanties, waaronder de FBI, AFP en Europol om er maar een paar te noemen.

Cybertrace zijn blockchain Scam-experts gevestigd in Australië en Europa die wereldwijde klanten bedienen. Wij zijn gespecialiseerd in Blockchain- en cryptocurrency-zwendelonderzoek en andere financiële oplichting. Cybertrace cryptocurrency scam-onderzoekers zijn experts in het traceren van cryptocurrency-transacties en gecertificeerd voor het traceren van complexe transacties.

Omdat cybercriminelen grenzeloos en in meerdere rechtsgebieden opereren, hebben wetshandhavers moeite om buitenlandse daders correct te identificeren. Als privébedrijf werkt Cybertrace niet met dezelfde beperkingen als wetshandhavingsinstanties en kunnen we de juiste verantwoordelijke personen identificeren. Onze expertise ligt in de opsporings- en inlichtingenverzamelingsomgeving. We onderzoeken en waar mogelijk herstellen we geld verloren cryptocurrency-zwendel.

Om uw zaak met ons team van experts te bespreken, vult u ons onderstaande formulier in en een van onze teamleden zal dezelfde dag (tijdens kantooruren) contact met u opnemen.

Ons PROCES

Beoordeel

Fase één voor het herstellen van cryptocurrency die verloren is gegaan via een cryptocurrency-zwendel is om vast te stellen of de handelaar of beurs in feite een oplichterij is. Alle informatie, inclusief websites, contactgegevens en financiële overdrachten, wordt forensisch beoordeeld. Dit in combinatie met het traceren van de cryptocurrency zal de beste onderzoeksresultaten opleveren.

Spoor

We voeren cryptocurrency-tracering uit om te vinden waar uw valuta binnen de Blockchain is verzonden en bieden informatie met betrekking tot de overdracht. Dit zal de rechtshandhaving helpen bij het identificeren van de huidige locatie van uw geld en identificeren wie het heeft opgenomen. Op basis van ons spoor kunnen de autoriteiten de dader identificeren en hun rekeningen blokkeren.

Onderzoek en herstel

Wanneer wordt bevestigd dat u het slachtoffer bent van een cryptocurrency-zwendel, zullen we onderzoeken om de personen te identificeren die verantwoordelijk zijn voor de zwendel. Onze diensten hebben een wereldwijd bereik en we zijn leiders in onze branche. Onze rapporten bieden u de beste kans om activa te recupereren. Wij werken dan met ons vertrouwde netwerk met als doel asset recovery.

Klik hier om uw transactie via de Blockchain te traceren.

cryptocurrency-fraude

In tegenstelling tot andere diensten die er zijn, zijn we experts op het gebied van cyberonderzoek en kunnen we resultaten bereiken die anderen gewoon niet kunnen. Ongeacht of u bent opgelicht door een geregistreerd bedrijf of een niet-geregistreerde nep-entiteit, het is onze missie om onze klanten te helpen hun verloren activa te lokaliseren via de Blockchain of een ander cryptocurrency-grootboek.

We begrijpen dat dit voor velen een ontmoedigende ruimte kan zijn, dus we zijn trots op onze volledige transparantie. Evenzo zorgen we ervoor dat u tijdens het hele proces precies weet wat er gebeurt. Ons doel is om u te helpen bij het terugkrijgen van het geld dat u bent kwijtgeraakt door een cryptocurrency-zwendel.

Het is niet jouw fout

het adverteren van cryptocurrencies is een legitieme en soms lucratieve investeringsmogelijkheid geworden. De meeste mensen hebben ‘rijk worden’-verhalen gehoord door online valuta’s te verhandelen. Omdat dit type beleggen echter populairder is geworden, heeft het ook georganiseerde criminelen aangetrokken.

Vaak zijn deze oplichters zeer goed georganiseerd en de meest voorkomende vorm van cryptocurrency-zwendel moedigt individuen aan om te investeren met de hulp van een makelaar via de website van de makelaar. De makelaar verhandelt op zijn beurt de cryptocurrencies namens de belegger en de belegger kan zelfs de handel volgen en kleine hoeveelheden geld opnemen. Helaas is dit een standaard onderdeel van Ponzi-zwendel .

De handelsbedrijven lijken legitiem en het kan heel moeilijk zijn om te zien dat het een zwendelwebsite is. Het is zeer waarschijnlijk dat u begint met een klein bedrag van misschien een paar honderd dollar. De oplichters sturen u vaak een betaling terug na uw eerste investering en geven aan dat uw investering goed heeft gepresteerd en dat u een geweldig rendement heeft behaald. Op dit punt wordt u aangemoedigd om een groter bedrag te investeren, omdat u zojuist hebt gezien wat een geweldig rendement u op uw eerste investering heeft behaald.

In plaats daarvan wordt u erop gewezen dat de markt op en neer gaat en dat dit niet het moment is om te stoppen met handelen. In plaats daarvan zullen de oplichters u aanmoedigen om nog meer geld te investeren.

We hebben klanten geholpen die honderdduizenden dollars hadden verloren aan cryptocurrency-zwendel om hun geld terug te krijgen. Maar het is geen gemakkelijke taak, vaak verschuilen de oplichters zich achter shell-bedrijven en zijn ze actief in meerdere landen en rechtsgebieden om het voor wetshandhavers moeilijker te maken om ze te volgen. Cybertrace heeft de mogelijkheid om de daders achter deze cybercriminaliteit te identificeren en te helpen bij het berechten. Op basis van ons onderzoek en onze informatie kunnen de autoriteiten uw vermogen mogelijk terugkrijgen.

In tegenstelling tot andere diensten die beloven uw gestolen geld terug te krijgen, doen we niet alleen “een klacht” namens u, of dienen we een terugvordering in die geen kans van slagen heeft, we gebruiken onze ervaring en wereldwijde netwerk om de zaak en persoon uitgebreid te onderzoeken (s) verantwoordelijk voor het stelen van uw geld.

Cybertrace verzekert u volledige transparantie en biedt u tegelijkertijd de beste kans om uw geld terug te krijgen.

Het REAL Assets Recovery-proces

Zoals met elk gestolen item, is het niet eenvoudig om het terug te krijgen. In de meeste situaties heeft u te maken met ervaren criminelen die als enige doel hebben u uw zuurverdiende bezit te ontnemen. Hetzelfde geldt voor frauduleus verkregen cryptocurrency. De beste kans op herstel is om de dader te identificeren en uw vermogen te lokaliseren. Wij kunnen u helpen bij het lokaliseren van uw vermogen en het identificeren van de dader. Lees ons artikel voor meer informatie over het herstelproces van echte activa.

Vermeld de landcode en het geldige telefoonnummer
geef alstublieft een geldig email adres
Laat leeg indien niet van toepassing
Laat leeg indien niet van toepassing
Laat leeg indien niet van toepassing
Voeg n.v.t. toe indien niet van toepassing
Voeg n.v.t. toe indien niet van toepassing
0 toevoegen indien niet van toepassing
Voeg n.v.t. toe indien niet van toepassing
Als u contact met ons opneemt voor een kwestie van cyberfraude, vul dan de Klantcontactvragenlijst in het menu onder 'Contact' in.
[bws_google_captcha]