Bitcoin en andere cryptocurrencies traceren

Cryptocurrency Onderzoek Traceren

Cybertrace-onderzoekers en cryptocurrency-analisten zijn verheugd om aan te kondigen dat we Cryptocurrency Tracing gaan aanbieden. We denken dat we het eerste Australische onderzoeksbureau zijn dat deze dienst aan het publiek aanbiedt. We zullen meer dan 800 verschillende soorten cryptocurrencies kunnen traceren. Het traceren van Bitcoin zal waarschijnlijk het meest gevraagd zijn vanwege de populariteit van de munt.

Dus je denkt misschien, waarom zou iemand cryptocurrencies moeten traceren? Welnu, we zien een groot aantal Australiërs het slachtoffer worden van… cryptocurrency-fraude en andere financiële fraude waarbij de overtreders geld verkrijgen via cryptocurrencies.

Sommige individuen hebben duizenden dollars verloren, terwijl anderen miljoenen hebben verloren. We hebben onze klanten al geholpen door technisch onderzoek te doen naar frauduleuze websites en handelsplatforms om de overtreders te identificeren. Het traceren van de cryptocurrencies biedt echter een nieuwe manier om de daders te identificeren en het geld van het slachtoffer te lokaliseren.

Criminele syndicaten houden van cryptocurrencies en ze lijken te denken dat ze onvindbaar zijn. Dit kon echter niet verder van de waarheid zijn. Cryptocurrencies die deel uitmaken van blockchain-technologie zijn de meest transparante valuta’s ter wereld. Elke transactie, ooit, wordt vastgelegd en is publiekelijk zichtbaar.

De meeste cryptocurrencies gebruiken een gedecentraliseerd systeem, wat betekent dat er geen centrale bank of financiële instelling is die de transacties beheert. In plaats daarvan gebruikt blockchain-technologie een peer-to-peer-systeem en worden alle transacties geregistreerd, opgeslagen en openbaar toegankelijk. Blockchain-technologie kan worden omschreven als een grootboek waarin alle transacties in een grote database worden weergegeven. In tegenstelling tot een gecentraliseerd financieel systeem waar identificatie vereist is voor een persoon om een bankrekening te openen en banken weten welk geld naar wie, waar en wanneer gaat, hebben cryptocurrencies minder strikte vereisten voor het verifiëren van de identiteit van een persoon. Het is mogelijk om een cryptocurrency-portemonnee te hebben die anoniem is en het is mogelijk om anoniem cryptocurrencies af te handelen.

Cryptocurrency-portemonnee-adressen bieden zelf geen inzicht in de eigenaar van de portemonnee. Iedereen kan gemakkelijk een cryptocurrency-portemonnee verkrijgen zonder enig legitimatiebewijs. Individuen kunnen ook transacties uitvoeren zonder een identiteitsbewijs te tonen. Het anoniem uitwisselen van cryptocurrencies wordt echter moeilijker omdat bestuursorganen strenger worden op uitwisselingen waardoor mensen cryptocurrencies kunnen uitwisselen zonder identificatie te verifiëren.

Dus, als alle transacties openbaar worden vastgelegd, waarom moet u dan Cybertrace inschakelen om cryptocurrencies te traceren? Hoewel de records openbaar toegankelijk zijn, kan het zeer complex en tijdrovend zijn om Bitcoin en andere cryptocurrencies met succes te traceren. Ons team van onderzoekers en cryptocurrency-analisten heeft hun vaardigheden aangescherpt bij het traceren van cryptocurrencies via de blockchain en kan identificeren waar fondsen die zijn gekoppeld aan frauduleuze activiteiten worden uitgewisseld.

Cybertrace is enthousiast over deze nieuwe kans en zal in staat zijn om meer dan 800 verschillende munten en digitale valuta te traceren, waaronder de meest populaire, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP (XRP), Tether (USDT), Bitcoin Cash (BCH) , Bitcoin SV (BSV), Litecoin (LTC), EOS (EOS), Binance Coin (BNB) en Tezos (XTZ) om er maar een paar te noemen!

Als u slachtoffer bent van fraude, Neem contact op vandaag om te bespreken hoe we u kunnen helpen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

More To Explore

Scam IP-adres waarschuwing

Waarschuwing voor zwendelwebsite Cybertrace-onderzoekers hebben een IP-adres geïdentificeerd van: 91.235.116.180 met een groot aantal bevestigde zwendelwebsites. Er zijn meer dan 600 webdomeinen gekoppeld aan dit