Bent u opgelicht door exocpm.com?

We willen u waarschuwen om niet met deze website om te gaan nadat we recentelijk de website en het bedrijf dat als exocpm.com opereert, hebben onderzocht. We zijn ons ervan bewust dat exocpm.com ook opereerde onder de domeinen exocpm.wordpress.com en exocapitalmarkets.wixsite.com. Het bedrijf stelt ook dat het betrokken is bij de activiteiten van Trade12.

Bent u opgelicht door exocpm.wordpress.com en exocapitalmarkets.wixsite.com? De huidige website is nu uit de lucht, maar er werd eerder beweerd dat EXO Capital Markets Ltd., begin 2014 werd opgericht, werd beheerd door een team van financiële leiders en innovators die verantwoordelijk waren voor jarenlange ervaring en expertise in de branche. De operators beweerden dat EXO Capital Management een breed scala aan betrouwbare, veilige en concurrerende financiële diensten aan meer dan 100 landen bood.

Op de website stond dat het bedrijf opereerde vanuit Ajeltake Road, Trust Company Complex, MH 96960, Ajeltake Island – Majuro, Marshall Islands met telefoonnummer 1-888-398-0174 en e-mailadres [email protected]

EXO Capital Markets exocpm.com

De activiteiten van EXO Capital Markets zijn geavanceerd en de verschillende websites lijken volkomen legitiem. Er zijn echter veel rode vlaggen rondom de website. Ten eerste is er geen sprake van een werknemer of eigenaar van het bedrijf. Het blijft anoniem en als je niet kunt achterhalen wie de eigenaar is van het bedrijf of de namen van iemand die daar werkt, is het tijd om nog eens na te denken over het omgaan met de website.

Ten tweede geven merken elk jaar enorme hoeveelheden geld uit aan marketing en hoewel we erkennen dat financiële handel een legitieme vorm van investering is en dat sommige mensen er geld mee kunnen verdienen, hoe kan iemand zonder marketingervaring dan ooit rijk worden door advertenties voor andere bedrijven weer te geven? ? Het hele concept van hoe het platform belooft te werken, klopt gewoon niet.

De website biedt geen enkele manier waarop een legitiem bedrijf klant kan worden van EXO Capital Markets. Als het zo’n geweldig marketingplatform was, zou je denken dat ze hun diensten zouden promoten en bedrijven zouden aanmoedigen om aan boord te komen en de EXO Capital Markets-gebruikers advertenties voor hen te laten weergeven. Rechts?!

EXO Capital Management beweert te opereren onder het bedrijf EXO Capital Markets Ltd. gevestigd aan Ajeltake Road, Trust Company Complex, MH 96960, Ajeltake Island – Majuro, Marshall Islands. En we kunnen bevestigen dat dit waar is, het is een geregistreerd bedrijf. MAAR alleen omdat het een geregistreerd bedrijf is, betekent dit zeker niet dat uw investering bij hen veilig is.

Het is belangrijk op te merken dat er legitieme websites en bedrijven zijn die op EXO Capital Markets lijken. De oplichters die EXO Capital Markets exploiteren, noemen hun bedrijf en website doelbewust op een manier die opzettelijk potentiële slachtoffers verwart vanwege de gelijkenis met het legitieme bedrijf.

We hebben veel uitgebreide beoordelingen gezien waarin EXO Capital Markets is onderzocht, waaronder: Fintelegram . In dit overzicht vindt u veel details met betrekking tot de activiteiten van EXO Capital Markets en aanverwante bedrijven en websites. Hoewel we uitgebreide beoordelingen van EXO Capital Management hebben gezien, lijkt niemand te hebben vastgesteld wie er daadwerkelijk verantwoordelijk is. Dat is waar we anders zijn. We hebben uitgebreide inlichtingen verzameld over EXO Capital Management en het wereldwijde netwerk van criminele operaties. We kennen bijvoorbeeld de namen van verschillende Israëli’s, die de belangrijkste operators waren van het EXO Capital Management. Deze personen blijven andere zwendelwebsites exploiteren, waaronder fsmsmart.com, mxtrader.com en profitix.com.

De eerste stap om uw geld terug te krijgen, is te bepalen wie verantwoordelijk is. Ons team van onderzoekers heeft de vaardigheden om het netwerk en degenen die verantwoordelijk zijn voor de zwendelwebsite te onthullen. Als u bent opgelicht door EXO Capital Management, dan: Neem contact op vandaag om te bespreken hoe we u kunnen helpen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

More To Explore

Scam IP-adres waarschuwing

Waarschuwing voor zwendelwebsite Cybertrace-onderzoekers hebben een IP-adres geïdentificeerd van: 91.235.116.180 met een groot aantal bevestigde zwendelwebsites. Er zijn meer dan 600 webdomeinen gekoppeld aan dit