Bent u opgelicht door CryptoGM of Gtlot?

cryptogram oplichting

This post is also available in: English (Engels)

Bent u opgelicht door CryptoGM of Gtlot?

We willen waarschuwen voor investeringen met de volgende websites, omdat we van mening zijn dat deze cryptocurrency-handelsplatforms frauduleus zijn:

cryptogm.com
icryptogm.com
i-cryptogm.com
gtlot.com

cryptogram oplichting

We zijn ook op de hoogte van een aantal andere websites die waarschijnlijk gelinkt zijn aan de bovengenoemde websites. We zijn van mening dat dezelfde fraudeurs oplichting uitvoeren op meerdere cryptocurrency-handelsplatforms. Cybertrace is ervan op de hoogte gebracht dat Australiƫrs het slachtoffer zijn geworden van deze websites en een aanzienlijk bedrag aan geld hebben verloren.

De operaties van de CryptoGM-websites en Gtlot zijn geavanceerd, de verschillende websites lijken volledig legitiem. Er zijn echter veel rode vlaggen rondom de websites. Zoals er geen sprake is van een werknemer of eigenaar van het bedrijf. Het blijft anoniem en als je niet kunt achterhalen wie de eigenaar is van het bedrijf of de namen van iemand die daar werkt, is het tijd om eens goed na te denken over het omgaan met deze websites.

De volgende bedrijven worden vermeld als beheerders van de websites:

Major Technologies LTD
Major Trading Capital Limited
Major BizDev Limited
Major Technologies Limited

De volgende contactgegevens staan bekend als gebruikt door de oplichters:

info@i-cryptogm.com
+353 768887776

info@gtlot.com
support@gtlot.com
+318 50643590

Als u het slachtoffer bent geworden van de CryptoGM- of Gtlot-zwendel, alstublieft Neem contact op vandaag om te bespreken hoe we u kunnen helpen.

Als u informatie heeft met betrekking tot deze oplichting en u wilt de operaties bekendmaken, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk en anoniem gesprek. U kunt ons bereiken op cybertrace_aust@protonmail.com .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *