Bent u opgelicht door CPL One of Ads Supply?

Ransomware, Get, my crypto back, Assets Recovery cryptocurrency crypto scam bitcoin usdt nft trace, investigator, investigation, cyber, cyber fraud, cyber fraude

gelijk aan clicks2sell

Cybertrace meldde onlangs de frauduleuze (zwendel)activiteit van de website click2sell.co, die wereldwijd miljoenen dollars oplichtte. De belangrijkste beoogde landen waren Australië, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. De zwendeloperatie is nu gesloten en de overtreders zijn vertrokken zonder hun investeerders terug te betalen.

Click2Sell-oplichters beweerden dat ze mensen winst lieten maken door marketingcampagnes te voeren en vertelden slachtoffers dat ze geen marketingervaring nodig hadden om succesvol te zijn. De Click2Sell-operators haalden slachtoffers over om een contract te ondertekenen dat in feite afstand deed van hun rechten. Omdat het strafrecht echter voorrang heeft op het burgerlijk recht, zijn de contracten nietig, waardoor strafrechtelijk onderzoek nog steeds mogelijk is.

Globale operaties

Uit ons onderzoek van de Click2Sell-operaties hebben we bevestigd dat de callcenters zich niet in het VK bevinden, zoals aangegeven door de oplichters. De meesterbreinen bevinden zich in plaats daarvan in verschillende landen over de hele wereld.

Click2Sell is eerder gelinkt aan BannerBit en ClicksDealer, en Cybertrace heeft bewijs dat aantoont dat Click2Sell nu opnieuw is omgedoopt tot ads-supply.com en cplone.com .

Wat moet ik doen?

Als Ads Supply of CPL One contact met u opneemt, neem dan geen contact met hen op, aangezien het dezelfde oplichters zijn als de Click2Sell! Ze zullen ongetwijfeld indruk op u maken door hun complexe en professionele aanpak, maar laat u niet misleiden.

Raadpleeg ons artikel over Click2Sell voor meer informatie. Als u bent opgelicht door een van deze websites, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor het onderzoeken van uw zaak in het belang van de terugvordering van activa.

Facebook
Twitter
LinkedIn

More To Explore

Scam IP-adres waarschuwing

Waarschuwing voor zwendelwebsite Cybertrace-onderzoekers hebben een IP-adres geïdentificeerd van: 91.235.116.180 met een groot aantal bevestigde zwendelwebsites. Er zijn meer dan 600 webdomeinen gekoppeld aan dit