CPLOne
Advertentieaanbod

Cybertrace meldde onlangs de frauduleuze (zwendel) activiteit van de website click2sell.co die miljoenen dollars over de hele wereld oplichtte. De belangrijkste doelwitten waren Australië, het Verenigd Koninkrijk en de VS. De zwendeloperatie is nu gesloten en de overtreders zijn vertrokken zonder hun investeerders terug te betalen.

Click2Sell-oplichters beweerden dat ze mensen winst lieten maken door marketingcampagnes te voeren en vertelden slachtoffers dat ze geen marketingervaring nodig hadden om succesvol te zijn. De Click2Sell-operators haalden slachtoffers over om een contract te ondertekenen dat in feite afstand deed van hun rechten. Omdat het strafrecht echter voorrang heeft op het burgerlijk recht, zijn de contracten nietig waardoor strafrechtelijk onderzoek nog mogelijk is.

Uit ons onderzoek van de Click2Sell-operaties hebben we bevestigd dat de callcenters zich niet in het VK bevinden, zoals aangegeven door de oplichters. De mastermins bevinden zich in verschillende landen over de hele wereld.

Click2Sell is eerder gekoppeld aan BannerBit en ClicksDealer en Cybertrace heeft bewijs dat Click2Sell nu opnieuw is omgedoopt tot ads-supply.com en cplone.com

Als Ads Supply of CPL One contact met u opneemt, neem dan geen contact met hen op, aangezien het dezelfde oplichters zijn als Click2Sell. Ze zullen ongetwijfeld indruk op u maken door hun complexe en professionele aanpak, maar laat u niet misleiden.

Raadpleeg voor meer informatie ons artikel over Click2Sell, gepubliceerd in juni 2020. Als u bent opgelicht door een van deze websites, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor het onderzoeken van uw zaak in het belang van de terugvordering van activa.

Facebook
Twitter
LinkedIn

More To Explore

Scam IP-adres waarschuwing

Waarschuwing voor zwendelwebsite Cybertrace-onderzoekers hebben een IP-adres geïdentificeerd van: 91.235.116.180 met een groot aantal bevestigde zwendelwebsites. Er zijn meer dan 600 webdomeinen gekoppeld aan dit