Bent u opgelicht door click2sell.co?

We willen u waarschuwen om niet met deze website om te gaan nadat we onlangs de website en het bedrijf dat onder de naam Click2sell.co opereert, hebben onderzocht. We zijn ons ervan bewust dat Click2Sell voorheen opereerde als BannerBit en ClicksDealer.

Bent u opgelicht door click2sell.co, BannerBit of ClicksDealer? De huidige website beweert mensen in staat te stellen winst te maken door marketingcampagnes uit te voeren. De website stelt dat iedereen, ongeacht hun marketingervaring, succesvolle online campagnes kan voeren en een passief inkomen kan verdienen. Maar je hoeft niet ver online te zoeken om veel negatieve recensies te vinden van mensen die zeggen dat ze hun geld niet hebben kunnen opnemen en veel mensen stellen dat click2sell.co oplichterij is.

click2sell, bannerbit, clicksdealer, click2sell.co, bannerbit.com, clicksdealer

De operaties van click2sell zijn geavanceerd en de website zelf lijkt volledig legitiem. Er zijn echter veel rode vlaggen rondom de website. Ten eerste is er geen sprake van een werknemer of eigenaar van het bedrijf. Het blijft anoniem en als je niet kunt achterhalen wie de eigenaar is van het bedrijf of de namen van iemand die daar werkt, is het tijd om eens goed na te denken over het omgaan met de website.

Ten tweede geven merken elk jaar enorme hoeveelheden geld uit aan marketing en hoewel we erkennen dat affiliate marketing een legitieme vorm van marketing is en dat sommige mensen er geld aan kunnen verdienen, hoe kan iemand zonder marketingervaring dan ooit rijk worden door advertenties voor andere bedrijven weer te geven? ? Het hele concept van hoe het platform belooft te werken, klopt gewoon niet.

De website biedt geen enkele manier waarop een legitiem bedrijf klant kan worden van Click2sell.co. Als het zo’n geweldig marketingplatform was, zou je denken dat ze hun diensten zouden promoten en bedrijven zouden aanmoedigen om aan boord te komen en de click2sell-gebruikers advertenties voor hen te laten weergeven. Rechts?!

We zien dit soort oplichting de hele tijd en het is heel goed mogelijk dat het campagneplatform zelf gewoon een dummy-platform is. Zoals een video die laat zien wat je wilt zien. Het is waarschijnlijk dat er nergens online advertenties worden weergegeven, niemand ze ziet en niemand erop klikt.

Click2sell beweert te opereren onder het bedrijf Click2sell Limited, gevestigd op 5 Secretary’s Lane, Gibraltar. En we kunnen bevestigen dat dit waar is, het is een geregistreerd bedrijf. MAAR alleen omdat het een geregistreerd bedrijf is, betekent dit zeker niet dat uw investering bij hen veilig is.

Het is belangrijk op te merken dat er legitieme websites en bedrijven zijn, zoals click2sell.com. De oplichters die click2sell.co exploiteren, zijn waarschijnlijk op de hoogte van de legitieme websites en bedrijven en ze noemen hun website doelbewust zeer gelijkaardig om potentiële slachtoffers te verwarren.

We hebben veel uitgebreide recensies gezien waar click2sell.co is onderzocht zoals deze recensie van Rogier op de website van Real Digital Success . Onderaan de recensie vindt u opmerkingen van veel mensen die geld hebben verloren aan de zwendel. Hoewel we een aantal uitgebreide recensies van click2sell.co hebben gezien, lijkt geen enkele te hebben vastgesteld wie er daadwerkelijk verantwoordelijk is. Daar zijn we anders.

De eerste stap om uw geld terug te krijgen, is te bepalen wie verantwoordelijk is. Ons team van onderzoekers heeft de vaardigheden om het netwerk en degenen die verantwoordelijk zijn voor de zwendelwebsite te onthullen. Cybertrace beschikt momenteel over uitgebreide informatie die de operators van Click2Sell identificeert.

Als u bent opgelicht door Click2sell, BannerBit of ClicksDealer, dan Neem contact op vandaag om te bespreken hoe we u kunnen helpen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

More To Explore

Scam IP-adres waarschuwing

Waarschuwing voor zwendelwebsite Cybertrace-onderzoekers hebben een IP-adres geïdentificeerd van: 91.235.116.180 met een groot aantal bevestigde zwendelwebsites. Er zijn meer dan 600 webdomeinen gekoppeld aan dit