This post is also available in: English (Engels)

Internetfraude onderzoek

Wij bieden discrete en professionele internetfraude (internetoplichting) onderzoeken aan commerciële en privé klanten in Nederland, Europa (EU) en het Verenigd Koninkrijk (VK).

Cybertrace werkt samen met de Universiteit van West Sydney voor internet- en criminologiegerelateerd onderzoek

Cybertrace is lid van de Wereldwijde Associatie van Detectives (WAD)

Cybertrace raadt aan alle cyberfraude te melden bij de Fraudehelpdesk

Ons kantoor in Nederland gaat naar verwachting in januari 2022 open. In de tussentijd worden onze activiteiten gecoördineerd vanuit ons hoofdkantoor in Australië

Internetfraude Onderzoek

Onderzoek naar financiële criminaliteit & Intelligentie

Cybertrace Cyber Fraud Investigation
Cybertrace Pty Ltd. 2021. All Rights Reserved

Cybertrace in de Media

CSO Online Publication 13 October 2021

Australia targets ransomware with new national plan, CSO Online

Cybertrace’s Halpin said ransomware payments are in cryptocurrencies, making ransomware extortion a crypto-enabled crime. Australia is severely lacking in a system to deal with this element of ransomware, he said. “The Australian model for investigation and progression of cybercrime is broken. 

Australian Cyber Security Magazine 1 November 2021

Cybertrace Launches ScamSleuth

Cybertrace has launched ScamSleuth, an easy-to-use free scam detector. ScamSleuth provides the public with a mechanism to check if a website presents a scam risk. Online shoppers and investors simply enter a web address into the scam detector web portal. Within seconds, a traffic light system informs them of the risk level associated with the site.

Springer Publication Dec 2021

Cyptocurrency Enabled and Dependant Crime 

Cybertrace’s Managing Director Dan Halpin co-wrote Chapter 10 of the Springer publication Financial Technology and the Law with Prof. Alana Maurushat of Western Sydney University. The publication is due for official release on 7 December 2021.

Recover cryptocurrency geld
CISO Magazine Publication 4 November 2021

Russia Linked Conti Ransomware Gang Pillages Jewelry Brand Graff

Dan Halpin, Managing Director of Cybertrace, opines, “Non-payment of the ransom is a necessary global strategy for defeating ransomware gangs. Graff Jewelers will lose regardless of their decision, whether that be through ransom payment, loss of business records, or reputational damage.”

internetfraude

Ons team van prive internetoplicht onderzoekers en Intelligentie Analisten zijn gevestigd in Nederland en Australië. We zetten ons in om cyberfraude (internetoplicht) te bestrijden. Cybertrace biedt klanten premium service door te identificeren wie er achter een website en criminele handeling zit. We gebruiken forensisch onderzoek op websites en andere technieken voor het verzamelen van technisch bewijs om te helpen bij het berechten van de overtreders

Due Diligence

Cybertrace Europa zijn prive-detectives in Nederland gevestigd. Wij zijn leiders op het gebied van wereldwijde zakelijke due diligence en aanverwante producten. Onze diensten helpen bij het identificeren van risico's die verband houden met; bedrijfsacquisitie, benoeming van bestuursleden, risicokapitaalinvesteringen en andere financiële processen.

antecedentenonderzoek

Cybertrace Europa zijn prive-detectives in Nederland gevestigd. Wij zijn experts in wereldwijde antecedentenonderzoek. Onze intelligente en kosteneffectieve oplossingen voor antecedentenonderzoek zijn de perfecte keuze voor werkgevers, online dating of andere zaken waarbij het van vitaal belang is dat u het potentiële risico begrijpt dat aan een persoon, plaats of ding is verbonden.

Wie zijn wij?

ons verhaal

Ons bedrijf is opgericht in 2015, maar de zaden voor Cybertrace werden begin 2000 geplant. Cybertrace is opgericht in Australië en is sindsdien uitgegroeid met een permanent kantoor in Den Haag, Nederland voor diensten in Europa en het VK. Cybertrace is sterk gericht op de privacy van klanten met speciale aandacht voor kwesties rond internetfraude (internetoplicht); inclusief hacking, oplichting en identiteitsdiefstal. Als zodanig is onze primaire focus strikte vertrouwelijkheid, strikte IT-beveiliging, onberispelijke integriteit en eersteklas klantenservice (niet noodzakelijk in die volgorde).

Cybertrace Europa is een team van Prive Onderzoekers gevestigd in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in internetoplicht onderzoeksproducten voor particuliere en commerciële klanten. Alle producten zijn op maat gemaakt, zeer vertrouwelijk en uitgebreid. Wij garanderen producten en service van het hoogste niveau.

We hebben uitgebreide ervaring in onderzoeken met betrekking tot internetfraude (inclusief financiële, romantische en internet datingfraude en andere opliching), forensisch onderzoek op websites, antecedentenonderzoek, internetpesten en skip-tracing. We gebruiken geavanceerde open source intelligence (OSINT) -technieken om resultaten te behalen die anderen niet kunnen behalen.

Voor meer informatie over onze internet opsporingsdiensten; inclusief internetfraude, due diligence en antecedentenonderzoek, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijke beoordeling van uw vereisten.

Cybertrace is een wereldwijde pionier op het gebied van onderzoek naar internetfraude; waaronder crytocurrency en eigendom terugvorderen We hebben aangepaste intelligentietools (OSINT) ontworpen en gebouwd om te helpen bij het identificeren van overtreders.

Internetfraude is een vorm van fraude of misleiding waarbij gebruik wordt gemaakt van internet door slachtoffers te misleiden om geld te sturen of eigendom en erfenis te geven.

Cryptocurrency, binaire opties en betalingsplatforms oplichting zijn een vorm van fraude en worden snel geavanceerder en bereiken dagelijks meer slachtoffers.

Wilt u weten wie er achter een website zit? Cybertrace Europa zijn leiders op het gebied van website forensisch onderzoek.

Of het nu gaat om het identificeren van de eigenaren van een website voor internetfraude (internetoplichten, of om te bepalen wie verantwoordelijk is voor het schenden van uw intellectuele eigendomsrechten, Cybertrace kan u helpen. Cybertrace heeft jarenlange ervaring met website forensisch onderzoek en alle onderzoeken worden in eigen huis gedaan door ons team van experts. We trekken de website uit elkaar om te bepalen wat en wie er verantwoordelijk voor de operatie is.

Cybertrace Europa zijn leiders op het gebied van internationale zakelijke antecedentenonderzoeken en aanverwante producten; inclusief achtergrondonderzoek.

Onze processen zijn ontworpen om potentiële risico’s te identificeren tijdens de werving van personeel, bedrijfs- / bedrijfsacquisitie, benoeming van directeuren of bestuursleden en omgang met potentiële of huidige zakenpartners.

Cybertrace Europa helpt u bij het maken van de juiste keuze bij het interviewen en aannemen van personeel. Onze intelligente en kosteneffectieve oplossingen zijn de perfecte keuze voor drukke werkgevers die zelfverzekerd willen aannemen.

Wij zijn experts in antecedentenonderzoek, sociale media en open source intelligence (OSINT) analyse; Dit is een belangrijke bron van informatie die vaak wordt genegeerd door traditionele dienstverleners op het gebied van antecedentenonderzoek

Waarom Cybertrace?

onze ervaring

Nederland en Australië

Onze Ethos

Wij zijn van mending dat ethiek en integriteit de ruggengraat vormen van elk kwaliteitsbedrijf. Om ervoor te zorgen dat u service van de hoogste kwaliteit krijgt, werven wij alleen personeel die in onze kernwaarden geloven.

IT Beveiliging

We garanderen dat uw persoonlijke gegevens veilig zijn door onze strikte zakelijke praktijken en bestuur te implementeren. We zorgen voor de veiligheid van uw informatie door alle archieven offline op te slaan om hacking en datalekken te voorkomen.

Vertrouwelijkheid

Voor wanneer absolute vertrouwelijkheid een must is. Onze klantenkring bestaat uit vermogende of spraakmakende individuen die geen enkele inbreuk op de vertrouwelijkheid in hun persoonlijke en professionele leven kunnen riskeren. We garanderen de hoogste mate van vertrouwelijkheid, zowel tijdens onze dienstverlening als daarna.

Innovatie

Onze directeur en oprichter, Dan Halpin, heeft een reputatie als toonaangevende voorloper in de Australische en internationale inlichtingengemeenschap. Halpin Consulting gebruikt regelmatig interne maatwerktechnologie om resultaten te behalen die niemand anders kan berijken.

Wat onze klanten zeggen

onderzoek klant

Cybertrace zorgde voor een uitstekende due diligence-rapportage voor een commerciële aangelegenheid.

Het team was zowel snel als kosteneffectief bij het verstrekken van de vereiste controles en het bewijs dat ik zocht.

Het proces was discreet en professioneel. Ik beveel Dan en zijn team ten zeerste aan voor due diligence-onderzoek.

CH - Director
Sydney, Australia

onderzoek klant

Ik ben gevestigd in Californië en had hulp nodig met het vinden van een persoon met een veel voorkomende naam die naar Australië was verhuisd. Ik werd doorverwezen naar Dan Halpin van Cybertrace. Dan nam de zaak aan en in minder dan 10 dagen lokaliseerde hij deze persoon met behulp van de modernste onderzoekstechnieken. Dan hield me onderweg op de hoogte met e-mails en sms-berichten, en gaf een gedetailleerd rapport en een gemakkelijk te volgen factuur.
Ik raad Cybertrace ten zeerste aan voor alle onderzoeksbehoeften

Becky Larsen
Principal Larsen Investigations
California, USA

onderzoek klant

Ik moest een riskantie, 82-jarige man vinden die de spaarrekening van zijn ex-vrouw ($ 100k) leegmaakte. Cybertrace bood aan om te helpen en identificeerde met hun hulp technische gegevens die de locatie van de Betrokkene identificeerden binnen enkele blokken van waar hij in een hotel verbleef. We hebben hem gevonden met een valse naam door zijn voertuig te vinden op de parkeerplaats van het hotel.
Dit is een geweldige onderzoekscapaciteit en mijn klanten zijn erg dankbaar voor hun diensten.

Tracey Kroot
Owner Kroot Private Investigations
www.pi-kroot.com
San Jose, California

onderzoek klant

Dan heeft ons geholpen met het lokaliseren van een executeur van een nalatenschap. Dan was snel, effectief en een plezier om mee samen te werken.
Beveel ten zeerste aan om CyberTrace te gebruiken.

Emma Rowles
Solicitor
Ron Winter Legal
www.ronwinterlegal.com
Sydney, Australia

INDUSTRIËLE VERENIGING

World Association of Detectives

Volledig lid

World Association of Detectives (WAD)

premiejager Nederland, skip trace Nederland, antecedentenonderzoek, achtergrond controles , vind personen, opsporing personen, vind getuigen, opsporing getuigen, vind begunstigde, opspooring begunstigde, prive onderzoeker, prive detective, cyber-fraude, sociaale media pesten, social media pesten, online pesten

Geassocieerd lid

Californian Association of Licensed Investigators (CALI)

Alternate Options Security Group Australia, NSW, QLD, VIC, SA, ACT, TAS, Byron Bay

Volledig lid

Alternate Options Security Group (AOSG)

Over Ons

Wat wij doen:

Cybertrace biedt op intelligentie gebaseerde onderzoeksproducten aan commerciële en particuliere klantenkring. Alle producten zijn op maat gemaakt, zeer vertrouwelijk en uitgebreid. Wij garanderen producten van het hoogste niveau en klantenservice

Missie:

Om onze klanten professionele cyberonderzoeksdiensten te bieden over de hele wereld met behoud van klanten vertrouwen, mededogen en discretie

CONTACT

Adres:

Hoofdkantoor: Pitt Street, Sydney Australia
Europa: Den Haag, Nederland

Telefoon:

Europa kantoor: +31 7 808 06 32
Hoofdkantoor: +61 2 9188 7896

Copyright Cybertrace 2021