Meteen naar de inhoud
ScamSleuth Logo

Vraagt u zich af of die crypto-handelswebsite legitiem is? Verdacht dat een veelbelovende nieuwe investeringssite oplichterij is? Zonder deskundige knowhow of geavanceerde tools kan het moeilijk zijn om te weten wat echt en wat nep is. Gelukkig is er nu hulp beschikbaar via een gloednieuwe, gebruiksvriendelijke gratis openbare zwendeldetector. Voortbouwend op zijn ongeëvenaarde expertise, uitgebreide toegang tot informatie en hoogwaardige intelligentiemogelijkheden, introduceert Cybertrace ScamSleuth .

Wat biedt ScamSleuth?

ScamSleuth biedt het publiek een gratis en eenvoudig mechanisme om te controleren of een website een zwendelrisico vormt. Handig is dat bezorgde burgers en potentiële investeerders gewoon een webadres invoeren in de zwendeldetector. Binnen enkele seconden informeert een gebruiksvriendelijk verkeerslichtsysteem hen over het risiconiveau van de site. Het is een gebruiksvriendelijke, gratis en innovatieve tool om onze community te beschermen tegen fraude.

Hoe werkt ScamSleuth?

ScamSleuth maakt automatisch gebruik van meerdere databases, inclusief die worden onderhouden door onze wereldwijde partners, zoals het gerenommeerde in de EU gevestigde bedrijf ScamAdviser . Bovendien heeft onze zwendeldetector exclusieve toegang tot de enorme kluizen van virtuele intelligentie uit de forensische website-onderzoeken van Cybertrace. Vergeleken met geautomatiseerde sites die uitsluitend op algoritmen vertrouwen, biedt de zwendeldetectortool van Cybertrace daarom een eersteklas inlichtingenproduct op basis van menselijke analyse en gegevensvalidatie.

Cybertrace-ScamSleuth-fraud-scam-detector
ScamSleuth-fraud-detector-scam-Cybertrace
Waarom is ScamSleuth nodig?

Met de toenemende populariteit van cryptocurrency en forex trading, hebben oplichters een velddag om onschuldige slachtoffers op te lichten. Volgens het Australian Institute of Criminology (AIC) is meer dan een derde van de Australiërs het slachtoffer geweest van cybercriminaliteit. In zijn jaarlijkse Cyber Threat Report 2019-20 noemde het Australian Cyber Security Centre (ACSC) het “een van de meest doordringende bedreigingen waarmee Australië wordt geconfronteerd, en de grootste bedreiging in termen van totale omvang en impact voor individuen en bedrijven”. In 2019-20 waren er bijna 60.000 meldingen van cybercriminaliteit op de officiële ReportCyber-website van de overheid. Dit staat gelijk aan ongeveer 164 meldingen per dag of één melding per tien minuten! Met bijna 40% van de gevallen was fraude de meest voorkomende categorie van cybercriminaliteit. Helaas wordt de politie overweldigd door het enorme aantal gevallen van cyberfraude en het is duidelijk dat we een zwendeldetector nodig hebben om dit te voorkomen!

In haar meest recente rapport schat de Australian Competition and Consumer Commission (ACCC) dat Australiërs in 2019 maar liefst 634 miljoen dollar verloren aan online oplichting. Helaas is het waarschijnlijk dat deze hoge cijfers een grove onderschatting vertegenwoordigen en dat de werkelijke totale kosten van cyberfraude in Australië waarschijnlijk meer dan een miljard dollar per jaar bedragen! De cijfers van 2019 vertegenwoordigden een totale stijging van 30% ten opzichte van de cijfers van 2018, waarbij de gerapporteerde investeringszwendel met bijna 60% toenam! Helaas zijn er nog geen Australische cijfers voor 2020-21, maar we verwachten een enorme verdere toename van cyberfraude. Dit alles wijst op de grote behoefte aan een toegankelijke, gratis en gebruiksvriendelijke zwendeldetectorwebsite om fraude te helpen voorkomen!

Wie moet ScamSleuth gebruiken?

Omdat het gratis en gemakkelijk te gebruiken is, is ScamSleuth een zwendeldetectorwebsite voor iedereen. Van beginnende investeerders tot ervaren professionals, iedereen kan elke website door de zwendeldetector leiden. Bovendien vertelt ScamSleuth u direct het relevante risiconiveau, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen over uw beleggingen. In een wereld van eindeloze mogelijkheden is betrouwbare informatie essentieel! In de loop van de tijd zullen we doorgaan met het opbouwen van capaciteit, het toevoegen van meer gegevens en het gebruik van onze ongeëvenaarde expertise om van ScamSleuth de tool te maken die iedereen gebruikt voordat hij online investeringen doet. Voor wie nog meer analyse wil, kan ook direct bij Cybertrace een gedetailleerd forensisch websiterapport opvragen.

Bovendien kan ScamSleuth banken, private equity-bedrijven en anderen bedienen met verantwoordelijkheden op grond van de regels voor het witwassen van geld en terrorismefinanciering. Bovendien zijn commerciële toepassingen en datapakketten op aanvraag beschikbaar. Tot slot beschouwt Cybertrace de voortdurende ontwikkeling van ScamSleuth als een belangrijke bijdrage om onze hele gemeenschap te beschermen tegen cybercriminaliteit.

ScamSleuth-detector-Cybertrace-fraud-scam
Ik ben al opgelicht. Kan ScamSleuth mij helpen?

ScamSleuth werkt als een gratis zwendeldetectorwebsite om beleggers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen over waar ze hun geld willen plaatsen. Cybertrace biedt echter ook een reeks commerciële inlichtingendiensten, zoals het traceren van cryptocurrency, forensische website-analyse en individuele achtergrondcontroles. Door onze ongeëvenaarde expertise en inlichtingencapaciteit hebben we talloze slachtoffers van fraude geholpen hun oplichters te identificeren. Neem vandaag nog contact op met onze ervaren analisten om te bespreken hoe we u kunnen helpen. Vergeet tot slot niet om de ScamSleuth-website te delen met uw vrienden en familie om onze gemeenschap veilig te houden.

Facebook
Twitter
LinkedIn

More To Explore

Valse Instagram-accounts en online intimidatie

Valse Instagram-accounts zijn een echte plaag voor degenen die het slachtoffer zijn van online intimidatie. Lasterlijke pagina’s, haatdragende berichten en gemene geruchten bedreigen het welzijn,

XchangeBTC.online Scam Alert

Pas op voor de XchangeBTC.online oplichters! Cybertrace geeft een dringende waarschuwing af over een andere cryptocurrency-zwendel die eerlijke Australiërs van duizenden dollars bedriegt. De XchangeBTC.online-zwendel

Online privédetective

De meesten van ons kennen waarschijnlijk alleen privédetectives uit de films. Kerels in leren jacks die rondhangen in auto’s, krabbels op notitieblokken, foto’s maken met