Meteen naar de inhoud

Due Diligence-onderzoeken

Cybertrace zijn wereldwijde experts in Due Diligence-onderzoeken in Australië en de regio Azië-Pacific.

Om uw zaak met ons team van experts te bespreken, vult u onderstaand formulier in en een van onze teamleden neemt dezelfde dag nog contact met u op.

Vermeld de landcode en het geldige telefoonnummer
geef alstublieft een geldig email adres
Laat leeg indien niet van toepassing
Laat leeg indien niet van toepassing
Laat leeg indien niet van toepassing
Voeg n.v.t. toe indien niet van toepassing
Voeg n.v.t. toe indien niet van toepassing
0 toevoegen indien niet van toepassing
Voeg n.v.t. toe indien niet van toepassing
Als u contact met ons opneemt voor een kwestie van cyberfraude, vul dan de Klantcontactvragenlijst in het menu onder 'Contact' in.
[bws_google_captcha]

Ons PROCES

Beoordeel

Fase één voor het herstellen van cryptocurrency die verloren is gegaan via een cryptocurrency-zwendel is om vast te stellen of de handelaar of beurs in feite een oplichterij is. Alle informatie, inclusief websites, contactgegevens en financiële overdrachten, wordt forensisch beoordeeld. Dit in combinatie met het traceren van de cryptocurrency zal de beste onderzoeksresultaten opleveren.

Spoor

We voeren cryptocurrency-tracering uit om te vinden waar uw valuta binnen de Blockchain is verzonden en bieden informatie met betrekking tot de overdracht. Dit zal de rechtshandhaving helpen bij het identificeren van de huidige locatie van uw geld en identificeren wie het heeft opgenomen. Op basis van ons spoor kunnen de autoriteiten de dader identificeren en hun rekeningen blokkeren.

Onderzoek

Als wordt aangenomen dat u het slachtoffer bent van een online handelszwendel, wordt een onderzoek ingesteld om de personen te identificeren die verantwoordelijk zijn voor de zwendel. Onze diensten hebben een wereldwijd bereik en we zijn leiders in onze branche. Onze rapporten geven u de beste kans om activa te herstellen.

DUE DILIGENCE ONDERZOEKEN

leveranciers van bedrijfsinformatie

Cyberonderzoeken worden ook wel Online Onderzoeken of Internetonderzoeken genoemd. Het maakt ons niet uit welke term u gebruikt, onze zorg is om u de resultaten te bieden die u nodig heeft. In de eerste plaats worden cyberonderzoeken door privédetectives gebruikt voor cyberfraude , activa- en due-diligenceonderzoeken en achtergrondcontroles .

De meeste mensen hebben tot op zekere hoogte een cybervoetafdruk. We richten ons op sociale media en het deep-web om informatie te identificeren die van belang is met betrekking tot een persoon, een plaats of ding voor commerciële of privé doeleinden. Cyberonderzoeken zijn discreet en er is geen contact nodig om de cybervoetafdruk van een persoon te identificeren, wat een van de grote voordelen is.

Cyberonderzoeken zijn om verschillende redenen ideaal, waaronder:

  • De activa van een persoon identificeren
  • Het uitvoeren van due diligence als onderdeel van bedrijfsovernames
  • Merk- en reputatiebescherming
  • Achtergrondcontrole
  • Commerciële intelligentie
  • Ter ondersteuning van traditionele particuliere onderzoeken, of,
  • Een voorsprong nemen op uw concurrenten door te weten wie ze zijn en wat ze hebben uitgespookt.

Traditionele onderzoekers slagen er vaak niet in om gedetailleerde informatie over individuen te verkrijgen, aangezien de meeste privédetectives niet over de expertise beschikken die nodig is om iemands cyberprofiel te onthullen. Hetzelfde geldt voor business intelligence-analisten die u geen gedetailleerde informatie over een persoon kunnen verstrekken (dit is niet hun specialiteit). Wij hebben jarenlange ervaring met het verzamelen en beoordelen van inlichtingen voor individuen.

Riskeer het niet! Laat het verzamelen van inlichtingen en bewijs over aan specialisten en neem vandaag nog contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw behoeften.

due-diligence-australië-protect

Onze Ethos

Wij zijn van mending dat ethiek en integriteit de ruggengraat vormen van elk kwaliteitsbedrijf. Om ervoor te zorgen dat u service van de hoogste kwaliteit krijgt, werven wij alleen personeel die in onze kernwaarden geloven.

IT Beveiliging

We garanderen dat uw persoonlijke gegevens veilig zijn door onze strikte zakelijke praktijken en bestuur te implementeren. We zorgen voor de veiligheid van uw informatie door alle archieven offline op te slaan om hacking en datalekken te voorkomen.

Vertrouwelijkheid

Voor wanneer absolute vertrouwelijkheid een must is. Onze klantenkring bestaat uit vermogende of spraakmakende individuen die geen enkele inbreuk op de vertrouwelijkheid in hun persoonlijke en professionele leven kunnen riskeren. We garanderen de hoogste mate van vertrouwelijkheid, zowel tijdens onze dienstverlening als daarna.

Innovatie

Onze directeur en oprichter, Dan Halpin, heeft een reputatie als toonaangevende voorloper in de Australische en internationale inlichtingengemeenschap. Halpin Consulting gebruikt regelmatig interne maatwerktechnologie om resultaten te behalen die niemand anders kan berijken.