Meteen naar de inhoud

Due Diligence-onderzoeken

Cybertrace zijn eenvoudige experts in Due Diligence in Australië en de regio Azië-Pacific.

Om uw zaak met ons team van experts te bespreken, vult u formulier in en een van onze teamleden neemt dezelfde dag nog contact met u op.

Vermeld de landcode en het geldige telefoonnummer
geef alstublieft een geldig email adres
Laat leeg indien niet van toepassing
Laat leeg indien niet van toepassing
Laat leeg indien niet van toepassing
Voeg n.v.t. toe indien niet van toepassing
Voeg n.v.t. toe indien niet van toepassing
0 toevoegen indien niet van toepassing
Voeg n.v.t. toe indien niet van toepassing
Als u contact met ons opneemt voor een kwestie van cyberfraude, vul dan de Klantcontactvragenlijst in het menu onder 'Contact' in.
[bws_google_captcha]

Ons PROCES

Beoordeel

Fase één voor het herstellen van cryptocurrency die verloren is gegaan via een cryptocurrency-zwendel is om vast te stellen van de handelaar van beurs in feiten een oplichterij is. Alle informatie, inclusief websites, contactgegevens en financiële overdrachten, wordt forensisch beoordeeld. Dit in combinatie met het traceren van de cryptocurrency zal de beste onderzoeksresultaten opleveren.

Spoor

We voeren cryptocurrency-tracering uit om te vinden waar uw valuta binnen de Blockchain wordt verzonden en bieden informatie met betrekking tot de overdracht. Dit zal de rechtshandhaving helpen bij het gebruik van de huidige locatie van uw geld en het heeft opgenomen. Op basis van ons spoor kunnen de moorden gepleegd en hun rekeningen vastgelegd.

onderzoek

Als wordt aangenomen dat u het slachtoffer bent van een online handelszwendel, wordt een onderzoek ingesteld om de personen te veranderen die verantwoordelijk zijn voor de zwendel. Onze diensten hebben een wereldwijd bereik en we zijn leiders in onze branche. Onze rapporten geven u de beste kans om te herstellen.

DUE DILIGENCE ONDERZOEKEN

leveranciers van bedrijfsinformatie

Cyberonderzoeken worden ook wel Online Onderzoeken van Internetonderzoeken genoemd. Het maakt ons niet uit welke term u gebruikt, onze zorg is om u de resultaten te bieden die u nodig heeft. In de eerste plaats worden cyberonderzoeken door privédetectives gebruikt voor cyberfraude , activa- en due-diligenceonderzoeken en achtergrondcontroles .

De meeste mensen hebben tot op zekere hoogte een cybervoetafdruk. We richten ons op sociale media en het deep-web om informatie te interesseren van belang is met betrekking tot een persoon, een plaats van ding voor commerciële of privé zaken. Cyberonderzoeken zijn discreet en er is geen contact nodig om de cybervoetafdruk van een persoon te beginnen, wat een van de grote voordelen is.

Cyberonderzoeken zijn om verschillende redenen ideaal, waaronder:

  • De activa van een persoon toetsing
  • Het uitvoeren van due diligence als onderdeel van bedrijfsnamen
  • Merk- en reputatiebescherming
  • Achtergrondcontrole
  • Commerciële intelligentie
  • Ter ondersteuning van traditionele onderzoeken, van,
  • Een rekening nemen op uw door te weten ze hebben ze uitgespookt.

Traditionele slagen er niet in om gedetailleerde informatie over persoonlijke doeleinden te verwerven, is niet over de expertise die nodig is om iemands cyberprofiel te gebruiken. verwerkingen voor zakelijke intelligentie u geen gedetailleerde informatie over een persoon kunnen verstrekken. Wij hebben problemen met het verzamelen en beoordelen van inlichtingen voor individuen.

Riskeer het niet! Laat het verzamelen van inlichtingen en bewijs over aan specialisten en neem vandaag nog contact met ons op voor een gesprek over uw behoeften.

due-diligence-australië-protect

Onze Ethos

Wij zijn van mending dat ethiek en integriteit de ruggengrat vormen van elk kwaliteitsbedrijf. Om ervoor te zorgen dat u service van de hoogste kwaliteit krijgt, werven wij alleen die in onze kernwaarden geloven.

IT-beveiliging

We dat gegevens uw persoonlijke gegevens zijn door onze strikte praktische praktijken en bestuur te veilig. We zorgen voor de veiligheid van uw informatie door alle archieven offline op te slaan om hacking en datalekken te voorkomen.

vertrouwenspersoon

Voor wanneer absolute zekerheid een must is. Onze klantenkring bestaat uit vermogen van spraak makende persoonlijkheden die geen enkele inbreuk op de kunnen beginnen in hun persoonlijke en professionele leven risicoeren. We de hoogste mate van gevolgdheid, zowel tijdens onze dienstverlening als daarna.

innovatie

Onze directeur en oprichter, Dan Halpin, heeft een reputatie als internationale voorloper in de Australische en inlichtingengemeenschap. Halpin Consulting gebruikt regelmatig interne maatwerktechnologie om resultaten te bereiken die niemand anders kan worden rijken.