Oplichting Türgriff in Kryptowährung

Het verhandelen van cryptocurrencies is een legitieme en soms lucratieve investeringsweg geworden. De meeste mensen hebben wel eens gehoord van ‘rijk worden’ verhalen door online valuta’s te verhandelen. Omdat dit type beleggen echter steeds populairder is geworden, heeft het ook georganiseerde criminelen aangetrokken.

Vaak zijn deze oplichters erg goed georganiseerd en de meest voorkomende vorm van cryptocurrency-oplichting moedigt individuelen aan om te investeren met de hulp van een makelaar, via de website van deze makelaar. De makelaar verhandelt op zijn beurt de cryptocurrencies namens de belegger en de belegger kan zelfs de handel volgen en in sommige gevallen zelfs kleine bedragen opnemen. U ziet echter waarschijnlijk geen echte handelsrekening, maar slechts een verzinsel gemaakt door de oplichters dat eruitziet als een echte rekening. Er zijn geen transacties namens u uitgevoerd.

De bedrijven, opgezet door deze neppe makelaars, lijken legitiem en het kan erg moeilijk zijn om te zeggen dat het geen legitieme webpagina is. Het is zeer waarschijnlijk dat u begint met een klein bedrag, misschien een paar honderd Euro. De oplichters sturen u vaak een betaling terug na uw eerste investering, dit kan oplopen tot 1000 of 2000. Zij zullen u adviseren dat uw investering goed heeft gepresteerd en dat u een geweldig rendement heeft behaald! Op dit punt wordt u aangemoedigd om een groter bedrag te investeren. En het lijkt een geweldig idee, aangezien u net heeft gezien wat een geweldig rendement u op uw eerste investering heeft behaald. Het lijkt alsof je zo op dat eiland zit met een cocktail in de hand!

Op dit punt zal er ongetwijfeld een probleem optreden en zult u die tweede uitbetaling niet ontvangen. In plaats daarvan wordt u erop gewezen dat de markt op en neer gaat en dat dit niet het moment is om te stoppen met handelen. In plaats daarvan zullen de oplichters u aanmoedigen om nog meer geld te investeren.

We hebben klanten geholpen die honderdduizenden Euro’s hadden verloren door oplichting met cryptocurrency om hun geld terug te krijgen. Vaak verschuilen de oplichters zich achter nep-bedrijven en zijn ze actief in meerdere landen en rechtsgebieden om het voor wetshandhavers moeilijker te maken om ze op te sporen. Cybertrace heeft de mogelijkheid om de daders achter deze internet criminaliteit te identificeren, uw geld terug te vorderen en gerechtigheid te brengen.

In tegenstelling tot andere instellingen die beloven uw gestolen geld terug te krijgen, dienen we niet alleen namens u een klacht in. We gebruiken onze ervaring en ons wereldwijde netwerk om de affaire en de persoon (personen) die verantwoordelijk zijn voor het stelen van uw geld uitgebreid te onderzoeken.

Cybertrace verzekert u van volledige transparantie en biedt u de beste kans om uw geld terug te krijgen.

Als deze situatie u bekend voorkomt en u slachtoffer bent van digitale fraude of bent opgelicht door een handelaar, laat de oplichters dan niet weten dat u iets vermoedt, maar neem in plaats daarvan contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

More To Explore

Warnung vor betrügerischer IP-Adresse

Warnung vor betrügerischer Website Ermittler von Cybertrace haben eine IP-Adresse von 91.235.116.180 mit einer hohen Anzahl bestätigter Betrugs-Websites identifiziert. Es gibt über 600 Webdomänen, die

Wurden Sie von click2sell.co betrogen?

Wurden Sie von click2sell.co betrogen? Wir möchten davor warnen, sich mit dieser Website zu befassen, nachdem wir kürzlich die Website und das Unternehmen, das als