Zum Inhalt springen

Gezertifizierte Cryptocurrency Tracer

Wij zijn de eerste Australische aanbieder van products voor het traceren of cryptocurrency voor het publiek

Cybertrace wird von den ersten Australischen Bedrijf dat een licentie en certificering heeft erfüllt, die von der Cryptocurrency-traceersoftware, Ciphertrace , erstellt wurden. Das ist deselfde Software, die von internationalen Wetshandhavingsinstanties, Wächtern des FBI, AFP und Europol om er maar een paar te noemen gebruikt wird.

Cybertrace zijn blockchain Scam-Experten haben in Australien und Europa die wereldwijde Klanten bedient. Wij zijn hat sich auf Blockchain- und Kryptowährungs-Zwendelonderzoek und andere Finanzierungsoptionen spezialisiert. Cybertrace-Kryptowährungsbetrüger, zijn Experten für die Verfolgung von Kryptowährungstransaktionen und erhaltene Zertifikate für die Verfolgung komplexer Transaktionen.

Omdat cybercriminelen grenzeloos en in meerdere rechtsgebieden opereren, hebben wetshandhavers moeite om buitenlandse daders correct te identificeren. Als privébedrijf werkt Cybertrace niet met dezelfde beperkingen als wetshandhavingsinstanties en kunnen we de juiste verantwoordelijke personen identificeren. Onze Expertise ligt in de opsporings- en inlichtingenverzamelingsomgeving. Wir onderzoeken en waar mogelijk herstellen we geld lost cryptocurrency-zwendel.

Om uw zaak met ons team van Experts te bespreken, vult u ons onderstaande formulier in en een van onze teamleden zal dezelfde dag (tijdens kantooruren) contact met u opnemen.

Ons PROZESSE

Beoordeel

Fase één voor het herstellen van cryptocurrency sterben verloren is gegaan via een cryptocurrency-zwendel is om wide te stellen of de handelaar of beurs in feite een oplichterij is. Alle Informationen, einschließlich Websites, Kontaktinformationen und finanzielle Überziehungen, Wordt Forensisch Beoordeeld. Dit in combinatie met het traceren van de cryptocurrency zal the best onderzoeksresultaten oppleveren.

Spur

Wir bieten Kryptowährungs-Verfolgung an, um den Wert von Blockchain zu ermitteln und Informationen zu erhalten, die mit Übertretungsrechten verbunden sind. Dit zal de rechtshandhaving helpen bij het identificeren van de huidige locatie van uw geld en identificeren wie het heeft opgenomen. Op basis van ons spoor kunnen de autoriteiten de dader identificeren en hun rekeningen blokkeren.

Onderzoek en herstel

Wanneer wordt bevestigd dat u het slachtoffer bent van een cryptocurrency-zwendel, zullen we onderzoeken om de personen te identificeren die verantwoordelijk zijn voor de zwendel. Onze diensten hebben een wereldwijd bereik en we zijn leiders in onze branch. Onze rapporten bieden u de beste kans om activa te recupereren. Wij werken dan met ons vertrouwde netwerk met als doel Asset Recovery.

Klicken Sie hier, um Ihre Transaktionen über die Blockchain zu verfolgen.

Kryptowährungsbetrug

In tegenstelling tot andere diensten die er zijn, zijn we experts op het gebied van cyberonderzoek en kunnen we resultaten bereiken die other gewoon niet kunnen. Ongeacht of you bent opgelicht door een geregistreerd bedrijf of een niet-geregistreerde nep-entiteit, het is onze missie om onze klanten te helpen hun lost activa te lokaliseren via de Blockchain of een other cryptocurrency-grootboek.

We begrijpen dat dit voor velen een ontmoedigende ruimte kan zijn, dus we zijn trots op onze volledige transparantie. Evenzo zorgen we ervoor dat u tijdens het hele proces precies weet wat er gebeurt. Ons doel is om u te helpen bij het terugkrijgen van het geld dat u bent kwijtgeraakt door een cryptocurrency-zwendel.

Het ist niet jouw fout

Die Werbung für Kryptowährungen ist eine Legitimität und eine lukrative Geldanlage geworden. De meeste mensen hebben ‘rijk worden’-verhalen gehoord door online valuta’s te verhandelen. Omdat dit type beleggen echter populairder is geworden, heeft het ook georganiseerde criminelen aangetrokken.

Vaak zijn deze oplichters zeer goed organisiert en de meest voorkomende form van cryptocurrency-zwendel moedigt individuen aan om te investeren met de hulp van een makelaar via the website van de makelaar. De makelaar verhandelt op zijn beurt de cryptocurrencies namens de belegger en de belegger kan selbsts de handel volgen en kleine hoeveelheden geld opnemen. Helaas is dit een standaard onderdeel van Ponzi-zwendel .

De handelsbedrijven lijken legitiem en het kan heel moeilijk zijn om te zien dat het een zwendelwebsite is. Het is zeer waarschijnlijk dat u begint met een klein bedrag van misschien een paar honderd dollar. De oplichters sturen u vaak een betaling terug na uw eerste investering en geven aan dat uw investering goed heeft gepresteerd en dat u een geweldig rendement heeft behaald. Op dit punt wordt u aangemoedigd om een groter bedrag te investeren, omdat u zojuist gehebtzien wat een geweldig rendement u op uw eerste investering heeft behaald.

In plaats daarvan wordt u erop gewezen dat de markt open en neer gaat en dat dit niet het moment is om te stop met handelen. In plaats daarvan zullen de oplichters u aanmoedigen om nog meer geld te investeren.

We hebben klanten geholpen die honderdduizenden dollar hadden lost aan cryptocurrency-zwendel om hun geld terug te krijgen. Maar het is geen gemakkelijke taak, vaak verschuilen de oplichters zich achter shell-bedrijven en zijn ze actief in meerdere landen en rechtsgebieden om het voor wetshandhavers moeilijker te maken om ze te volgen. Cybertrace heeft de mogelijkheid om de daders achter deze cybercriminaliteit te identificeren en te helpen bij het berechten. Op basis van ons onderzoek en onze informatie kunnen de autoriteiten uw vermogen mogelijk terugkrijgen.

In tegenstelling tot andere diensten die beloven uw gestolen geld terug te krijgen, doen we niet alleen “een klacht” namens u, of dienen we een terugvordering in die geen kans van slagen heeft, we gebruiken onze ervaring en wereldwijde netwerk om de zaak en persoon uitgebreid te onderzoeken (s) verantwoordelijk voor het stelen van uw geld.

Cybertrace verzekert u volle Transparenz en biedt u tegelijkertijd de beste kans om uw geld terug te krijgen.

Het REAL Assets Recovery-Prozess

Zoals met elk gestolen item, is het niet eenvoudig om het terug te krijgen. In de meeste situationen heeft u te maken met ervaren criminelen die als enige doel hebben u uw zuurverdiende bezit te ontnemen. Hetzelfde Geldt für betrügerische Kryptowährung. De beste kans op herstel is om de dader te identificeren en uw vermogen te lokaliseren. Wij kunnen u helpen bij het lokaliseren van uw vermogen en het identificeren van de dader. Lees ons artikel voor meer information over het herstelproces van echt activa.

Bitte geben Sie die Ländervorwahl und eine gültige Telefonnummer an
bitte geben Sie eine gültige E-Mail Adresse an
Leer lassen, falls nicht zutreffend
Leer lassen, falls nicht zutreffend
Leer lassen, falls nicht zutreffend
N/A hinzufügen, falls nicht zutreffend
N/A hinzufügen, falls nicht zutreffend
Fügen Sie 0 hinzu, falls nicht zutreffend
N/A hinzufügen, falls nicht zutreffend
Wenn Sie uns wegen einer Cyberbetrugsangelegenheit kontaktieren, füllen Sie bitte den Kundenkontakt-Fragebogen aus, der sich im Menü unter „Kontakt“ befindet.
[bws_google_captcha]