Zum Inhalt springen

Due Diligence-onderzoeken

Cybertrace zijn wereldwijde Experten in Due Diligence-onderzoeken in Australien und der Region Azië-Pazifik.

Om uw zaak met ons team van Experts te bespreken, vult u onderstaand formulier in en een van onze teamleden neemt dezelfde dag nog contact met u op.

Bitte geben Sie die Ländervorwahl und eine gültige Telefonnummer an
bitte geben Sie eine gültige E-Mail Adresse an
Leer lassen, falls nicht zutreffend
Leer lassen, falls nicht zutreffend
Leer lassen, falls nicht zutreffend
N/A hinzufügen, falls nicht zutreffend
N/A hinzufügen, falls nicht zutreffend
Fügen Sie 0 hinzu, falls nicht zutreffend
N/A hinzufügen, falls nicht zutreffend
Wenn Sie uns wegen einer Cyberbetrugsangelegenheit kontaktieren, füllen Sie bitte den Kundenkontakt-Fragebogen aus, der sich im Menü unter „Kontakt“ befindet.
[bws_google_captcha]

Ons PROZESSE

Beoordeel

Fase één voor het herstellen van cryptocurrency sterben verloren is gegaan via een cryptocurrency-zwendel is om wide te stellen of de handelaar of beurs in feite een oplichterij is. Alle Informationen, einschließlich Websites, Kontaktinformationen und finanzielle Überziehungen, Wordt Forensisch Beoordeeld. Dit in combinatie met het traceren van de cryptocurrency zal the best onderzoeksresultaten oppleveren.

Spur

Wir bieten Kryptowährungs-Verfolgung an, um den Wert von Blockchain zu ermitteln und Informationen zu erhalten, die mit Übertretungsrechten verbunden sind. Dit zal de rechtshandhaving helpen bij het identificeren van de huidige locatie van uw geld en identificeren wie het heeft opgenomen. Op basis van ons spoor kunnen de autoriteiten de dader identificeren en hun rekeningen blokkeren.

Onderzoek

Als wordt aangenomen dat u het slachtoffer bent van een online handelszwendel, wordt een onderzoek ingesteld om de personen te identificeren die verantwoordelijk zijn voor de zwendel. Onze diensten hebben een wereldwijd bereik en we zijn leiders in onze branch. Onze rapporten geven u de beste kans om activa te herstellen.

DUE DILIGENCE ONDERZOEKEN

Leveranciers van Bedrijfsinformatie

Cyberonderzoeken wurden ook wel Online Onderzoeken of Internetonderzoeken genoemd. Het maakt ons niet uit welke term u gebruikt, onze zorg is om u de resultaten te bieden die u nodig heeft. In de eerste plaats have cyberonderzoeken door privédetectives gebruikt voor cyberfraude , activa- en due-diligenceonderzoeken en hintergrondcontroles .

De meeste mensen hebben tot op zekere hoogte een cybervoetafdruk. Wir richten uns auf Social Media und im Deep-Web mit Informationen zu Identifikatoren aus dem Bereich aus, um eine Person zu erreichen, und zwar um Geschäfte zu machen privé doeleinden. Cyberonderzoeken zijn discreet en er is geen contact nodig om de cybervoetafdruk van een person te identificeren, was een van de grote voordelen is.

Cyberonderzoeken zijn om verschillende redenen ideal, waaronder:

  • De activa van een person identificeren
  • Het uitvoeren van due diligence als onderdeel van bedrijfsovernames
  • Merk- en reputatiebescherming
  • Achtergrondcontrole
  • Kommerzielle Intelligenz
  • Ter ondersteuning van traditionele particuliere onderzoeken, of,
  • Een voorsprong nemen op uw concurrenten door te weten wie ze zijn en wat ze hebben uitgespookt.

Traditionelle onderzoekers slagen er vaak niet in om gedetailleerde information over individuen te verkrijgen, aangezien de meeste privédetectives niet over de Expertise beschikken die nodig is om iemands cyberprofiel te onthullen. Hetzelfde Geldt voor Business Intelligence-Analytiker sterben u geen gedetailleerde Informationen über eine Person können verstrekken (dit is niet hun specialiteit). Wij hebben jarenlange ervaring met het verzamelen en beoordelen van inlichtingen voor individuen.

Riskeer het niet! Laat het verzamelen van inlichtingen en bewijs over aan Specialisten en neem vandaag nog contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over uw behoeften.

Due-Diligence-Australien-Schutz

Onze-Ethos

Wij zijn van mending dat ethiek en integriteit de ruggengraat vormen van elk kwaliteitsbedrijf. Om ervoor te zorgen dat u service van de hoogste kwaliteit krijgt, werven wij alleen personeel die in onze kernwaarden geloven.

IT-Bewachung

Wir garantieren dat uw persoonlijke gegevens veilig zijn door onze strikte zakelijke praktijken en bestuur te implementeren. Wir zorgen für die Sicherheit von uw Informationen von allen Archiven, die offline sind, wenn Sie Hacking- und Datenlecks benötigen.

Vertrouwelijkheid

Voor wanneer absolute vertrouwelijkheid een must is. Onze klantenkring bestaat uit vermogende of spraakmakende individuen die geen enkele inbreuk op de vertrouwelijkheid in hun persoonlijke en professionele leven kunnen riskeren. We garanderen de hoogste mate van vertrouwelijkheid, zowel tijdens onze dienstverlening als daarna.

Innovation

Onze directeur en oprichter, Dan Halpin, heeft een reputatie as toonaangevende voorloper in de Australische en international inlichtingengemeenschap. Halpin Consulting gebruikt regelmatig interne maatwerktechnologie om resultaten te behalen die niemand anders kan berijken.