Zum Inhalt springen

Cyberpesten

Studies hebben aangetoond dat 1 op de 4 Australiërs tot op zekere hoogte te maken heeft met cyberpesten, dus als je gepest wordt, ben je NIET de enige! Ons team van privédetectives en inlichtingenanalisten is gevestigd in Australien en zet zich in om cyberpesten te bestrijden

Trollen auf Social Media

Cybertrace Australia zijn Private Investigators sterben toonaangevend zijn op het gebied van digital onderzoeken. Wir onderzoeken dagelijks social media-accounts en beschikken over geavanceerde social media-onderzoeksmogelijkheden. Wir sehen uns in onze zoektocht om pestkoppen en trollen op sociale media te ontmasken

Geroddel

Laster is niet alleen een persoonlijk problem, het kan ook gevolgen hebben voor zakelijke en familierelaties. Wir nennen Online-Laster-Serien und zullen je helpen bij het identificeren van de dader, het verzamelen van geoorloofd bewijsmateriaal en het toepassen van ontwrichtende technieken om de laster een halt toe te roepen.

Was für CyberTrace?

Experten für die Industrie

Naarmate nieuwe technologieën en communicatieplatforms evolueren, worden ze op hun beurt steeds belangrijker in ons dagelijks leven. Wir hebben gezien dat digitale Plattformen, waaronder sociale netwerktechnologieën, nauw verbonden zijn met sociale agressie. Australisch ist niet de enige die deze vorm van pesten bestrijdt. Sociale netwerktechnologieën hebben het voor pesters mogelijk gemaakt om hun bereik binnen onze huizen, werkplekken, scholen en sociale kringen uit te breiden. Cyberpesten heeft op zijn beurt geleid tot aanzienlijke druk op gemeenschappen, gezinnen en scholen om op de hoogte te blijven en waakzaam te blijven voor dit snel groeiende problem. Studies ton aan dat tot een op de vier Australische kinder aangeeft cyberpesten te zijn met de impact die vaak verborgen blijft voor ouders, verzorgers, leraren en de bredere gemeenschap. De moeilijkheid voor ouders ligt in het vermogen van kinderen om wereldwijd te Communiceren in de stelte van hun eigen slaapkamer via Sociale Media, Online Gaming und Gerelateerde Apps. Deze stille actie kan het voor ouders steeds moeilijker maken om het risico van cyberpesten thuis te controleren en te voorkomen.
Net als bij kinderen kan cyberpesten van volwassenen een verschrikking zijn voor de slachtoffers sterben zich vaak alleen en gemachtloos voelen. Cybertrollen tillen pesterijen naar een hoger niveau door plezier te beleven aan het trollen van beroemdheden, invloedrijke individuen en willekeurige leden van onze gemeenschappen. Of je nu te maken hebt met cyberpesten, cybertrollen of online laster, ons team van experts kan je helpen de daders te ontmasken en de macht terug in je hand te leggen. Neem contact op met ons team om uw zaak te bespreken.
Bitte geben Sie die Ländervorwahl und eine gültige Telefonnummer an
bitte geben Sie eine gültige E-Mail Adresse an
Leer lassen, falls nicht zutreffend
Leer lassen, falls nicht zutreffend
Leer lassen, falls nicht zutreffend
N/A hinzufügen, falls nicht zutreffend
N/A hinzufügen, falls nicht zutreffend
Fügen Sie 0 hinzu, falls nicht zutreffend
N/A hinzufügen, falls nicht zutreffend
Wenn Sie uns wegen einer Cyberbetrugsangelegenheit kontaktieren, füllen Sie bitte den Kundenkontakt-Fragebogen aus, der sich im Menü unter „Kontakt“ befindet.
[bws_google_captcha]