Meteen naar de inhoud

Onderzoek naar cyberfraude

Onderzoek en inlichtingen op het gebied van financiële criminaliteit

Cybertrace Cyber Fraud Brochure 2022
Cybertrace Pty Ltd. 2021. Alle rechten voorbehouden

Cybertrace in de media

tecnología-financiera-y-el-derecho-e1636335384336.webp

Australië richt zich op ransomware met nieuw nationaal plan, CSO Online

Halpin van Cybertrace zei dat ransomware-betalingen plaatsvinden in cryptocurrencies, wat leidt tot ransomware-afpersing van een crypto-enabled misdaad is. Australië heeft een gebrek aan een systeem om met dit element van ransomware om te gaan, zei hij. “Het Australische model voor onderzoek naar en voortgang van cybercriminaliteit is doorbroken.

tecnología-financiera-y-el-derecho-e1636335384336.webp

Cybertrace lanceert ScamSleuth

Cybertrace heeft ScamSleuth gratis, een gebruiksvriendelijke zwendeldetector. ScamSleuth biedt het publiek een mechanisme om te controleren van een website een zwendelrisico vormt. Online shoppers voeren eenvoudig een webadres in webportaal voor zwendeldetectie in. Binnen enkele seconden informeert een verkeerslichtsysteem over het risiconiveau van de locatie.

tecnología-financiera-y-el-derecho-e1636335384336.webp

Cyptocurrency afhankelijke en afhankelijke misdaad

De algemeen directeur van Cybertrace, Dan Halpin, schreef samen met prof. Alana Maurushat van de Western Sydney University hoofdstuk 10 van de Springer-publicatie Financial Technology and the Law . Het wordt op 7 december 2021 gepubliceerde publicatie.

Rusland Linked Conti Ransomware Bende Plunderingen Sieraden Merk Graff

Dan Halpin, Managing Director van Cybertrace, meent: “Niet-betaling van het losgeld is een betalingsstrategie voor het ontvangen van ransomware-bendes. Graff Juweliers zullen verliezen, winst hun beslissing, van dat nu is door losgeld, verlies van zakelijke gegevens van reputatieschade.”

Onze diensten

Het is niet jouw fout

Bent u het slachtoffer van online oplichting van cyberfraude? Cybertrace om de methoden te gebruiken die worden gebruikt door eenvoudige oplichtingsyndicaten en kan u helpen om de betrokken personen te gebruiken. We werken nauw samen met wetshandhaves om de verantwoordelijken voor de rechter te brengen

We kunnen uw cryptovaluta traceren!

We helpen de informatie van oplichting met cryptocurrency en handelsplatforms door middel van onderzoeks- en verstoringsoperaties. Of het nu Bitcoin, Ripple, Litecoin, Ether of andere munten of tokens zijn, Cybertrace kan u helpen uw geld terug te krijgen door de transactie te traceren.

Deskundige opiniediensten

Heeft u een expert in cryptocurrency om toelatingsbewijs te verstrekken voor uw aanvraag, of belastingaangifte? Cybertrace is expert in alles wat met crypto te maken heeft en kan helpen.

Experts in alles Blockchain

Cybertrace heeft onlangs zijn activiteiten uitgebreid en biedt nu Blockchain Analytics, Research & Development. Neem contact met ons op voor meer informatie

Wij kunnen helpen!

Wij bieden uitgebreide en discrete onderzoeken naar cyberpesten, zowel voor particulieren als voor de werkplek. Cybertrace zijn experts in het conflict van de verantwoordelijke personen kunnen ervoor zorgen dat u uw leven terugkrijgt.

Wij kunnen helpen!

Onze analisten zijn experts in digitaal forensisch onderzoek van websites. Of uw zaak verband houdt met fraude van inbreuk op het auteursrecht, ons team zal een afzonderlijke website uit elkaar halen en bepalen wie erachter zit.

We laten geen middel onbeproefd

Wat is een due diligence-onderzoek?

Een due diligence-onderzoek is het onderzoek van de achtergrond van een bedrijf van persoon, waaronder; financiën, activa, gerechtelijk dossier, prestaties, missie, geschiedenis, doelstellingen, klanten en al het andere dat een risico kan vormen voor een derde partij.

De toekomst van verzekeringsonderzoeken

Cybertrace levert de afgelopen 5 jaar cyberverzekeringsonderzoeken aan de verzekeringssector. Onze producten verminderen het risico en de winst voor onze klanten door rode te behalen en claims te valideren. We zijn erkende leiders in ons verbeteren en gebruiken de nieuwste technologieën en cybertechnieken om de resultaten te verbeteren

Alle beschikbare soorten achtergrondcontroles die wij bieden

Of het nu gaat om pre-employment, romantische ondernemingen van zakenpartners, wij kunnen u helpen. Cybertrace-achtergrondcontroles worden internationaal door zakelijke als particuliere consumenten.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN:

VRIJ SCAM DETECTOR

scamdomain-logo-1.webp

Eerst controleren, dan onderzoeken!

WHO ZIJN WIJ?

Ons verhaal

Ons bedrijf is opgericht in 2015, maar de zaden voor Cybertrace werden begin 2000 geplant. Cybertrace is opgericht in Australië en is gerealiseerd met een permanent kantoor in Den Haag, Nederland voor West-Europa en Ierland. Cybertrace is gericht op de privacy van klanten, met speciale aandacht voor kwesties rond cyberfraude; inclusief hacking, oplichting en identiteitsdiefstal. Als onze primaire focus strikte beveiliging, strikte IT, degelijke integriteit en eersteklas beveiliging (niet noodzakelijk in die klantenservice).

Cybertrace Europa is een team van Privé Onderzoek gevestigd in Nederland. Hoewel ons kantoor in Nederland is, bedienen wij klanten uit heel Europa. Wij zijn gespecialiseerd in online onderzoeksproducten voor commerciële en commerciële klanten. Alle producten zijn op maat gemaakt, zeer uitgebreid en uitgebreid. Wij producten en service van het hoogste niveau.

We hebben uitgebreide ervaring in onderzoeken met betrekking tot cyberfraude (inclusief financiële, romantische en online datingfraude), forensisch onderzoek op websites, antecedentenonderzoek, cyberpesten en skip-tracing. We gebruiken geavanceerde open source intelligence (OSINT)-technieken om resultaten te boeken die anderen niet kunnen.

Voor meer informatie over onze online opsporingsdiensten; inclusief cyber, due diligence en antecedentenonderzoek, neem dan contact met ons op voor een gedetailleerde beoordeling van uw vereiste.

Cybertrace is pionier in onderzoek naar cyberfraude; inclusief het traceren van crytocurrency en het herstel van activa. We hebben aangepaste intelligentietools (OSINT) ontworpen en gebouwd om te helpen bij het uitvoeren van overtreders.

Internetfraude is een vorm van misleiding waarbij gebruik wordt gemaakt van internet door te misleiden om geld te sturen van eigendom en erfenis te geven.

Cryptocurrency, binaire opties en oplichting met betalingsplatforms zijn een vorm van fraude en groeien snel in het verfijnen en dagelijks gebruiken.

Wilt u weten wie er achter een website zit? Cybertrace is toonaangevend op het gebied van website forensisch onderzoek.

Of het nu gaat om het gebruik van de eigenaren van een website voor cyberfraude, of om te bepalen wie verantwoordelijk is voor het schenden van uw intellectuele rechten, Cybertrace kan u helpen. Cybertrace heeft van eigen ervaring met website forens onderzoek en alle onderzoeken worden in team experts. We trekken de website uit elkaar om te bepalen wat en wie verantwoordelijk is voor de operatie is.

Cybertrace is toonaangevend op het gebied van cyberpesten & trollonderzoeken.

Onze aangepaste onderzoeksprocessen zijn ontworpen om de daders te houden en hen te haten aanval. Van kindslachtoffers tot beroemdheden, Cybertrace kan u helpen om de macht weer in uw handen te krijgen.

Cybertrace helpt u de juiste keuzes te maken bij het interviewen en aannemen van personeel. Onze en kosteneffectieve oplossingen zijn perfecte keuze voor drukke werkgevers die intelligente willen beginnen.

Wij zijn experts in antecedentenonderzoek, sociale media en open source intelligence (OSINT) analyse; Dit is een belangrijke bron van informatie die vaak wordt genegeerd door traditionele gewennings op het gebied van antecedentenonderzoek

WAAROM KIES CYBERTRACE?

onze ervaring

Onze Ethos

Wij zijn van mending dat ethiek en integriteit de ruggengrat vormen van elk kwaliteitsbedrijf. Om ervoor te zorgen dat u service van de hoogste kwaliteit krijgt, werven wij alleen die in onze kernwaarden geloven.

IT-beveiliging

We dat gegevens uw persoonlijke gegevens zijn door onze strikte praktische praktijken en bestuur te veilig. We zorgen voor de veiligheid van uw informatie door alle archieven offline op te slaan om hacking en datalekken te voorkomen.

vertrouwenspersoon

Voor wanneer absolute zekerheid een must is. Onze klantenkring bestaat uit vermogen van spraak makende persoonlijkheden die geen enkele inbreuk op de kunnen beginnen in hun persoonlijke en professionele leven risicoeren. We de hoogste mate van gevolgdheid, zowel tijdens onze dienstverlening als daarna.

innovatie

Onze directeur en oprichter, Dan Halpin, heeft een reputatie als internationale innovator in de inlichtingengemeenschap. Halpin Consulting gebruikt regelmatig interne maatwerktechnologie om resultaten te bereiken die niemand anders kan worden rijken.

ONS BRANCHEORGANISATIE

Cybertrace is lid van de World Association of Detectives

Californian Association of Licensed Investigators (CALI)

Cryptocurrency, Ransomware, Get, my crypto back, Assets Recovery cryptocurrency crypto scam bitcoin usdt nft trace, investigator, investigation, cyber, cyber fraud, cyber fraude

Cybertrace heeft een licentie van de NSW Police Force for Investigations. Lic-nr: 411710138

Cryptocurrency, Ransomware, Get, my crypto back, Assets Recovery cryptocurrency crypto scam bitcoin usdt nft trace, investigator, investigation, cyber, cyber fraud, cyber fraude

Alternate Options Security Group (AOSG)

Western Sydney University, WSU, Criminology, Research, cyber fraud, cryptocurrency

Cybertrace werkt samen met WSU voor onderzoek naar cyber- en criminologie