Meteen naar de inhoud

Cyberpesten

Studies hebben aangetoond dat 1 op de 4 Australiërs tot op zekere hoogte te maken heeft met cyberpesten, dus als je gepest wordt, ben je NIET de enige! Ons team van privédetectives en inlichtingenanalisten is gevestigd in Australië en zet zich in om cyberpesten te bestrijden

Trollen op sociale media

Cybertrace Australia zijn Private Investigators die toonaangevend zijn op het gebied van digitale onderzoeken. We onderzoeken dagelijks social media-accounts en uitgebreidere social media-onderzoeksmogelijkheden. We zullen geen middel onbeproefd laten in onze zoektocht om pestkoppen en trollen op sociale media te ontmaskeren

Geroddel

Laster is een persoonlijk probleem, het kan ook gevolgen hebben voor zakelijke en niet alleen familierelaties. We nemen online laster serieus en zullen je helpen bij het uitvoeren van de dader, het verzamelen van geoorloofd bewijsmateriaal en het toepassen van onttwrichtende technieken om de laatste een halt toe te veroorzaken.

Waarom CyberTrace?

Experts uit de industrie

Naarmate nieuwe technologieën en communicatieplatforms ontworpen, ze op hun beurt belangrijke taken worden in ons dagelijks leven. We hebben dat digitale platforms gezien, waaronder sociale netwerktechnologieën, nauw verbonden zijn met sociale agressie. Australische is niet de enige die deze vorm van pesten bestrijdt. Sociale netwerkkringen hebben gemaakt om hun bereik binnen onze huizen, werkplekken, scholen en sociale kringen uit tetechnologie. Cyberpesten heeft geleid tot aanzienlijke druk opzaam, gezinnen en scholen heeft om op de hoogte te blijven en waakt te blijven voor dit snel probleem. Studies tonen aan dat vaak verborgen blijft voor, verzorgers, leraren en de viering. De moeilijkheid voor ouders ligt in het vermogen van kinderen om wereldwijd te communiceren in de stilte van hun eigen slaapkamer via sociale media, online gaming en gerelateerde apps. Deze stille actie kan moeilijker worden om het risico van cyberpesten thuis te controleren en te voorkomen.
Net als bij kinderen kan cyberpesten van volwassenen een verschrikking zijn voor de beelden die vaak alleen en machteloos voelen. Cybertrollen tot pesterijen naar een hoger niveau door plezier te beleven aan het trollen van beroemdheden, invloedrijke persoonlijkheden en verlichte leden van onze ontstaan. Of je nu te maken hebt met cyberpesten, cybertrollen of online laster, ons team van experts kan je helpen de daders te ontmaskeren en de macht terug in je hand te leggen. Neem contact op met ons team om uw zaak te bespreken.
Vermeld de landcode en het geldige telefoonnummer
geef alstublieft een geldig email adres
Laat leeg indien niet van toepassing
Laat leeg indien niet van toepassing
Laat leeg indien niet van toepassing
Voeg n.v.t. toe indien niet van toepassing
Voeg n.v.t. toe indien niet van toepassing
0 toevoegen indien niet van toepassing
Voeg n.v.t. toe indien niet van toepassing
Als u contact met ons opneemt voor een kwestie van cyberfraude, vul dan de Klantcontactvragenlijst in het menu onder 'Contact' in.
[bws_google_captcha]