Meteen naar de inhoud

Cryptocurrency Trading oplichting

Het verhandelen van cryptocurrencies is een legitieme en soms lucratieve investeringsmogelijkheid geworden. De meeste mensen hebben gehoord van verhalen over ‘rijk worden’ door online valuta te verhandelen. Omdat dit type beleggen echter populairder is geworden, heeft het ook georganiseerde criminelen aangetrokken .

Investeren via een nepmakelaar

Vaak zijn deze oplichters zeer goed georganiseerd en de meest voorkomende vorm van cryptocurrency-zwendel moedigt individuen aan om te investeren met de hulp van een makelaar via de website van de makelaar. De makelaar verhandelt op zijn beurt de cryptocurrencies namens de belegger, en de belegger kan de handel volgen en in sommige gevallen zelfs kleine hoeveelheden geld opnemen. U ziet echter waarschijnlijk geen echt handelsaccount, maar slechts een verzinsel gemaakt door de oplichters, dat eruitziet als een echt account. Er zijn geen transacties namens u gedaan!

Klein beginnen, dan vragen om meer (en meer)

De handelsbedrijven lijken legitiem en het kan heel moeilijk zijn om te zien dat het een oplichterijwebsite is. Het is zeer waarschijnlijk dat u begint met een klein bedrag, misschien een paar honderd dollar. De oplichters sturen je vaak een betaling terug na je eerste investering; dit kan oplopen tot $ 1.000 of $ 2.000. Zij zullen u vertellen dat uw investering goed heeft gepresteerd en dat u een mooi rendement heeft behaald! Op dit punt wordt u aangemoedigd om een groter bedrag te investeren. En het lijkt een geweldig idee, aangezien je zojuist hebt gezien wat een geweldig rendement je hebt behaald op je eerste investering. Het ziet ernaar uit dat je binnen de kortste keren op dat eiland bent met een pina colada!

Op dit punt zal er ongetwijfeld een probleem zijn en u zult die tweede uitbetaling niet ontvangen. In plaats daarvan wordt u erop gewezen dat de markt op en neer gaat en dat dit niet het moment is om te stoppen met handelen. In plaats daarvan zullen de oplichters u aanmoedigen om nog meer geld te investeren.

Globale operaties

We hebben klanten geholpen die honderdduizenden dollars hadden verloren aan cryptocurrency-zwendel om hun geld terug te krijgen. Vaak verschuilen de oplichters zich achter shell-bedrijven en zijn ze actief in meerdere landen en rechtsgebieden om het voor wetshandhavers moeilijker te maken om ze te volgen. Cybertrace heeft de mogelijkheid om de daders achter deze cybercriminaliteit te identificeren, uw geld terug te krijgen en gerechtigheid te brengen.

Hoe Cybertrace kan helpen

In tegenstelling tot andere diensten, die beloven uw gestolen geld terug te krijgen, dienen wij niet alleen “een klacht in” namens u. We gebruiken onze ervaring en ons wereldwijde netwerk om de zaak en de persoon (personen) die verantwoordelijk zijn voor het stelen van uw geld uitgebreid te onderzoeken.

Cybertrace verzekert u van volledige transparantie en biedt u tegelijkertijd de beste kans om uw geld terug te krijgen.

Als deze situatie u bekend voorkomt en u bent ofwel opgelicht of bent opgelicht, laat de oplichters dan niet weten dat u iets vermoedt; neem in plaats daarvan contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

More To Explore

Valse Instagram-accounts en online intimidatie

Valse Instagram-accounts zijn een echte plaag voor degenen die het slachtoffer zijn van online intimidatie. Lasterlijke pagina’s, haatdragende berichten en gemene geruchten bedreigen het welzijn,

XchangeBTC.online Scam Alert

Pas op voor de XchangeBTC.online oplichters! Cybertrace geeft een dringende waarschuwing af over een andere cryptocurrency-zwendel die eerlijke Australiërs van duizenden dollars bedriegt. De XchangeBTC.online-zwendel

Online privédetective

De meesten van ons kennen waarschijnlijk alleen privédetectives uit de films. Kerels in leren jacks die rondhangen in auto’s, krabbels op notitieblokken, foto’s maken met