Meteen naar de inhoud

Gecertificeerde Cryptocurrency Tracers

Wij zijn de eerste Australische aanbieder van producten voor het traceren van cryptocurrency voor het publiek

Cybertrace is met trots het eerste Australische bedrijf dat een licentie en certificering heeft gekregen van de aanbieder van cryptocurrency-traceersoftware, Ciphertrace . Dit is dezelfde software die wordt gebruikt door internationale handhavingsinstanties, waaronder de FBI, AFP en Europol om er maar een paar te noemen.

Cybertrace zijn blockchain Scam-experts gevestigd in Australië en Europa die gebruikers beheren. Wij zijn gespecialiseerd in Blockchain- en cryptocurrency-zwendelonderzoek en andere financiële oplichting. Cybertrace cryptocurrency scam-onderzoekers zijn experts in het traceren van cryptocurrency-transacties en gecertificeerd voor het traceren van complexe transacties.

Omdat cybercriminelen en in meer rechtsgebieden betrokken zijn, hebben moeite om buitenlandse daders correct te beginnen. Als bedrijf werkt Cybertrace niet met beperkte beperkingen als wetshandhavingsinstanties en kunnen we de juiste verantwoordelijke privé personen toepassen. Onze expertise ligt in de opsporings- en inlichtingenverzamelingsomgeving. We hebben verloren en waar mogelijk herstellen we geld cryptocurrency-zwendel.

Om uw met ons team van deskundigen te bespreken formulier in en een van onze team zal dezelfde dag contact met u opnemen.

Ons PROCES

Beoordeel

Fase één voor het herstellen van cryptocurrency die verloren is gegaan via een cryptocurrency-zwendel is om vast te stellen van de handelaar van beurs in feiten een oplichterij is. Alle informatie, inclusief websites, contactgegevens en financiële overdrachten, wordt forensisch beoordeeld. Dit in combinatie met het traceren van de cryptocurrency zal de beste onderzoeksresultaten opleveren.

Spoor

We voeren cryptocurrency-tracering uit om te vinden waar uw valuta binnen de Blockchain wordt verzonden en bieden informatie met betrekking tot de overdracht. Dit zal de rechtshandhaving helpen bij het gebruik van de huidige locatie van uw geld en het heeft opgenomen. Op basis van ons spoor kunnen de moorden gepleegd en hun rekeningen vastgelegd.

Onderzoek en herstel

Wanneer wordt bevestigd dat u het slachtoffer bent van een cryptocurrency-zwendel, zullen we onderzoeken om de personen te experiment die verantwoordelijk zijn voor de zwendel. Onze diensten hebben een wereldwijd bereik en we zijn leiders in onze branche. Onze rapporten bieden u de beste kans om te recupereren. Wij werken dan met ons netwerk met als doel asset recovery

Klik hier om uw transactie via de Blockchain te traceren.

cryptocurrency-fraude

In naast andere diensten die er zijn, zijn we experts op het gebied van cyberonderzoek en kunnen we resultaten bereiken die anderen gewoon niet kunnen. door een geregistreerd bedrijf van een niet-geregistreerde nep-entiteit, het is onze missie om onze klanten te helpen hun verloren activa te lokaliseren via de Blockchain of een ander cryptocurrency-grootboek.

We begrijpen dat dit voor velen een ontmoedigende ruimte kan zijn, dus we zijn trots op onze volledige transparantie. Evenzo zorgen we ervoor dat u tijdens het hele proces precies weet wat er gebeurt. Ons doel is om u te helpen bij het terugkrijgen van het geld dat u bent kwijtgeraakt door een cryptocurrency-zwendel.

Het is niet jouw fout

het adverteren van cryptocurrencies is een succesvolle investeringsmogelijkheid geworden. De meeste mensen hebben ‘rijk worden’-verhalen gehoord door online valuta’s te verhandelen. Omdat dit type beleggen populairder is geworden, heeft het ook georganiseerde doelen voortgebracht.

Vaak zijn deze oplichters zeer goed georganiseerd en de meest bijzondere vorm van cryptocurrency-zwendel moedigt individuen aan om te betalen met de hulp van een makelaar via de website van de makelaar. De makelaar verhandelt op zijn beurt de cryptocurrencies namen de belegger en de belegger kan zelfs de handel volgen en kleine hoeveelheden geld opnemen. Helaas is dit een standaard onderdeel van Ponzi-zwendel .

De handelsbedrijven verkopen en het kan heel moeilijk zijn om te zien dat het een zwendelwebsite is. Het is zeer waarschijnlijk dat u begint met een klein bedrag van misschien een paar honderd dollar. De oplichters sturen u vaak een betaling terug na uw eerste investering en geven aan dat uw investering goed heeft gepresteerd en dat u een geweldig rendement heeft behaald. Op dit bedrag wordt te ontworpen, omdat u hebt gezien wat een geweldig rendement u op uw eerste investering heeft behaald.

In plaats daarvan wordt u erop erop gericht dat de markt op en neer gaat en dat dit niet het moment is om te stoppen met handelen. In plaats daarvan zullen de oplichters u aanmoedigen om nog meer geld te richten.

We hebben klanten geholpen die honderdduizenden dollars hadden verloren aan cryptocurrency-zwendel om hun geld terug te krijgen. Maar het is geen taak, vaak verschuilen de oplichters zich achter shell-bedrijven en zijn ze actief in meerdere landen en rechtsgebieden om het voor wetshandhavers moeilijker te maken om ze te volgen. Cybertrace heeft de mogelijkheid om de daders deze cybercriminaliteit te helpen en te helpen bij het rechten. Op basis van ons onderzoek en onze informatie kunnen uw vermogen mogelijk terugkrijgen.

In naast andere diensten die beloven uw gestolen geld terug te krijgen, doen we niet alleen “een klacht” namen u, of dienen we een terugvordering in die geen, we gebruiken onze ervaring en online netwerk om de zaak en persoon uitgebreid te onderzoeken (s) verantwoordelijk voor het stelen van uw geld.

Cyberrace krijgt u volledig transparant en biedt u de beste kans om uw geld terug te krijgen.

Het REAL Assets Recovery-proces

Zoals met elk gestolen item, is het niet eenvoudig om het terug te krijgen. In de situaties heeft u een bepaald doel behaald om u te behalen. geld ontvangen voor frauduleus ontvangen cryptocurrency De beste kans herstel is om de kans te krijgen op en uw vermogen te lokaliseren. Wij kunnen u helpen bij het lokaliseren van uw vermogen en het geweld van de dader. Lees ons artikel voor meer informatie over het herstelproces van echte activa.

Vermeld de landcode en het geldige telefoonnummer
geef alstublieft een geldig email adres
Laat leeg indien niet van toepassing
Laat leeg indien niet van toepassing
Laat leeg indien niet van toepassing
Voeg n.v.t. toe indien niet van toepassing
Voeg n.v.t. toe indien niet van toepassing
0 toevoegen indien niet van toepassing
Voeg n.v.t. toe indien niet van toepassing
Als u contact met ons opneemt voor een kwestie van cyberfraude, vul dan de Klantcontactvragenlijst in het menu onder 'Contact' in.
[bws_google_captcha]