Meteen naar de inhoud

Bitcoin en andere cryptocurrencies traceren

Cybertrace-onderzoekers en cryptocurrency-analisten zijn verheugd om de lancering van een nieuw product aan te kondigen: Cryptocurrency Tracing . Cybertrace is het eerste bedrijf in Australië dat Bitcoin en andere cryptocurrency-tracering aan het publiek aanbiedt.

Cybertrace heeft de mogelijkheid om meer dan 800 verschillende soorten cryptocurrencies te traceren. Het traceren van Bitcoin zal waarschijnlijk het meest gevraagd zijn vanwege de populariteit van de munt.

cryptocurrency-fraud-explained-bitcoin-investigation

Waarom cryptocurrencies traceren?

Dus je denkt misschien, waarom zou iemand cryptocurrencies moeten traceren? Welnu, we zien een groot aantal Australiërs het slachtoffer worden van cryptocurrency-fraude en andere financiële fraude waarbij de overtreders geld verkrijgen via cryptocurrencies.

Sommige individuen hebben duizenden dollars verloren, terwijl anderen miljoenen hebben verloren! We hebben onze klanten al geholpen door technisch onderzoek te doen naar frauduleuze websites en handelsplatforms om de overtreders te identificeren. Het traceren van de cryptocurrencies biedt echter een nieuwe manier om de daders te identificeren en het geld van het slachtoffer te lokaliseren.

Zijn cryptocurrencies eigenlijk te traceren?

Criminele syndicaten houden van cryptocurrencies en ze lijken te denken dat ze onvindbaar zijn. Dit kon echter niet verder van de waarheid zijn. Cryptocurrencies, die deel uitmaken van blockchain-technologie, zijn de meest transparante valuta ter wereld. Elke transactie, ooit, wordt vastgelegd en is publiekelijk zichtbaar.

De meeste cryptocurrencies gebruiken een gedecentraliseerd systeem, wat betekent dat er geen centrale bank of financiële instelling is die de transacties beheert. In plaats daarvan maakt blockchain-technologie gebruik van een peer-to-peer-systeem en worden alle transacties geregistreerd, opgeslagen en openbaar toegankelijk.

Hoe werkt blockchaintechnologie?

Blockchain-technologie kan worden omschreven als een grootboek waarin alle transacties in een grote database worden weergegeven. In tegenstelling tot een gecentraliseerd financieel systeem, waar identificatie vereist is voor een persoon om een bankrekening te openen en banken weten welk geld naar wie, waar en wanneer gaat, hebben cryptocurrencies minder strikte vereisten voor het verifiëren van de identiteit van een persoon. Het is mogelijk om een cryptocurrency-portemonnee te hebben die anoniem is en het is mogelijk om anoniem cryptocurrencies af te handelen.

Cryptocurrency-portemonnee-adressen bieden zelf geen inzicht in de eigenaar van de portemonnee. Iedereen kan gemakkelijk een cryptocurrency-portemonnee verkrijgen zonder enig legitimatiebewijs. Individuen kunnen ook transacties uitvoeren zonder een identiteitsbewijs te tonen. Het anoniem uitwisselen van cryptocurrencies wordt echter moeilijker omdat bestuursorganen strenger worden op uitwisselingen waardoor mensen cryptocurrencies kunnen uitwisselen zonder identificatie te verifiëren.

Waarom gebruik maken van de diensten van Cybertrace?

Dus, als alle transacties openbaar worden vastgelegd, waarom moet u dan Cybertrace inschakelen om cryptocurrencies te traceren? Hoewel de records openbaar toegankelijk zijn, kan het zeer complex en tijdrovend zijn om Bitcoin en andere cryptocurrencies met succes te traceren. Ons team van onderzoekers en cryptocurrency-analisten heeft hun vaardigheden aangescherpt bij het traceren van cryptocurrencies via de blockchain en kan identificeren waar fondsen die zijn gekoppeld aan frauduleuze activiteiten worden uitgewisseld.

Cybertrace is enthousiast over deze nieuwe mogelijkheid en zal meer dan 800 verschillende munten en digitale valuta kunnen traceren, waaronder de meest populaire, zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP (XRP), Tether (USDT), Bitcoin Cash ( BCH), Bitcoin SV (BSV), Litecoin (LTC), EOS (EOS), Binance Coin (BNB) en Tezos (XTZ), om er maar een paar te noemen!

Als u het slachtoffer bent van cryptocurrency-fraude, neem dan vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe onze traceringsdiensten u kunnen helpen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

More To Explore

Valse Instagram-accounts en online intimidatie

Valse Instagram-accounts zijn een echte plaag voor degenen die het slachtoffer zijn van online intimidatie. Lasterlijke pagina’s, haatdragende berichten en gemene geruchten bedreigen het welzijn,

XchangeBTC.online Scam Alert

Pas op voor de XchangeBTC.online oplichters! Cybertrace geeft een dringende waarschuwing af over een andere cryptocurrency-zwendel die eerlijke Australiërs van duizenden dollars bedriegt. De XchangeBTC.online-zwendel

Online privédetective

De meesten van ons kennen waarschijnlijk alleen privédetectives uit de films. Kerels in leren jacks die rondhangen in auto’s, krabbels op notitieblokken, foto’s maken met