Meteen naar de inhoud

Bent u opgelicht door exocpm.com?

We willen u waarschuwen om niet met deze website om te gaan nadat we recentelijk de website en het bedrijf dat als exocpm.com opereert, hebben onderzocht. We zijn ons ervan bewust dat exocpm.com ook opereerde onder de domeinen exocpm.wordpress.com en exocapitalmarkets.wixsite.com. Het bedrijf stelt ook dat het betrokken is bij de activiteiten van Trade12.

EXO Capital Markets exocpm.com
Scam alert voor EXO Capital Management

Bent u opgelicht door exocpm.wordpress.com en exocapitalmarkets.wixsite.com? De huidige website is nu uit de lucht, maar er werd eerder beweerd dat EXO Capital Markets Ltd. begin 2014 werd opgericht en dat het werd beheerd door een team van financiële leiders en innovators die verantwoordelijk waren voor jarenlange ervaring en expertise in de branche. De operators beweerden dat EXO Capital Management een breed scala aan betrouwbare, veilige en concurrerende financiële diensten aan meer dan 100 landen bood.

Op de website stond dat het bedrijf opereerde vanuit Ajeltake Road, Trust Company Complex, MH 96960, Ajeltake Island – Majuro, Marshall Islands met telefoonnummer 1-888-398-0174 en e-mailadres info@exocpm.com.

Rode vlaggen wissen

De activiteiten van EXO Capital Markets zijn geavanceerd en de verschillende websites lijken volkomen legitiem. Er zijn echter veel veelvoorkomende rode vlaggen rond de website: ten eerste wordt er geen melding gemaakt van een werknemer of eigenaar van het bedrijf. Het blijft anoniem en als je niet kunt achterhalen wie de eigenaar is van het bedrijf of de namen van iemand die daar werkt, is het tijd om opnieuw na te denken over het omgaan met de website.

EXO Capital Management beweert te opereren onder het bedrijf EXO Capital Markets Ltd. gevestigd aan Ajeltake Road, Trust Company Complex, MH 96960, Ajeltake Island – Majuro, Marshall Islands. We kunnen bevestigen dat dit waar is: het is daar een geregistreerd bedrijf. MAAR alleen omdat het een geregistreerd bedrijf is, betekent dit zeker niet dat uw investering bij hen veilig is.

Het is belangrijk op te merken dat er legitieme websites en bedrijven zijn die vergelijkbaar zijn met EXO Capital Markets. De oplichters die EXO Capital Markets exploiteren, noemen hun bedrijf en website doelbewust op een manier die potentiële slachtoffers opzettelijk in verwarring brengt vanwege de gelijkenis met een legitiem bedrijf.

Hoe kan Cybertrace helpen?

We hebben veel uitgebreide recensies gezien waarin EXO Capital Markets is onderzocht, waaronder Fintelegram . In dit overzicht zult u veel details over de activiteiten van EXO Capital Markets en gelieerde ondernemingen en websites aantreffen. Hoewel we uitgebreide beoordelingen van EXO Capital Management hebben gezien, lijkt niemand te hebben geïdentificeerd wie daadwerkelijk verantwoordelijk is voor de zwendel. Dat is waar we anders zijn. Cybertrace heeft uitgebreide inlichtingen verzameld over EXO Capital Management en het wereldwijde netwerk van criminele operaties. We kennen bijvoorbeeld de namen van verschillende Israëli’s, die de belangrijkste operators waren van het EXO Capital Management. Deze personen blijven andere zwendelwebsites exploiteren, waaronder fsmsmart.com, mxtrader.com en profitix.com.

De eerste stap om uw geld terug te krijgen, is te bepalen wie verantwoordelijk is. Het team van onderzoekers van Cybertrace heeft de vaardigheden om het netwerk en degenen die verantwoordelijk zijn voor de zwendelwebsite te onthullen. Als u bent opgelicht door EXO Capital Management, dan: Neem contact op vandaag om te bespreken hoe we u kunnen helpen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

More To Explore

Valse Instagram-accounts en online intimidatie

Valse Instagram-accounts zijn een echte plaag voor degenen die het slachtoffer zijn van online intimidatie. Lasterlijke pagina’s, haatdragende berichten en gemene geruchten bedreigen het welzijn,

XchangeBTC.online Scam Alert

Pas op voor de XchangeBTC.online oplichters! Cybertrace geeft een dringende waarschuwing af over een andere cryptocurrency-zwendel die eerlijke Australiërs van duizenden dollars bedriegt. De XchangeBTC.online-zwendel

Online privédetective

De meesten van ons kennen waarschijnlijk alleen privédetectives uit de films. Kerels in leren jacks die rondhangen in auto’s, krabbels op notitieblokken, foto’s maken met