Meteen naar de inhoud

Bent u opgelicht door CryptoGM of Gtlot?

We willen waarschuwen voor investeringen met de volgende websites (waarvan sommige inmiddels inactief zijn of omgeleid worden naar andere), omdat we van mening zijn dat deze cryptocurrency-handelsplatforms frauduleus zijn:

cryptogm.com
icryptogm.com
i-cryptogm.com
gtlot.com

cryptogram oplichting

We zijn ook op de hoogte van een aantal andere websites die waarschijnlijk gelinkt zijn aan de bovengenoemde websites. We zijn van mening dat dezelfde fraudeurs oplichting uitvoeren op meerdere cryptocurrency-handelsplatforms. Cybertrace is ervan op de hoogte gebracht dat Australiërs het slachtoffer zijn geworden van deze websites en een aanzienlijk bedrag aan geld hebben verloren.

De operaties van de CryptoGM- en Gtlot-websites zijn geavanceerd en ze lijken volledig legitiem. Er zijn echter veel veelvoorkomende rode vlaggen rond de websites: er wordt bijvoorbeeld geen enkele werknemer of eigenaar van het bedrijf genoemd. Het blijft gezichtsloos en als je niet kunt achterhalen wie de eigenaar is van het bedrijf of de namen van iemand die daar werkt, is het tijd om opnieuw na te denken over het omgaan met deze websites.

De volgende bedrijven worden vermeld als beheerders van de websites:

Major Technologies LTD
Major Trading Capital Limited
Major BizDev Limited
Major Technologies Limited

Van de volgende contactgegevens is bekend dat deze door de oplichters worden gebruikt:

info@i-cryptogm.com
+353 768887776

info@gtlot.com
support@gtlot.com
+318 50643590

Als u het slachtoffer bent geworden van de CryptoGM- of Gtlot-zwendel, alstublieft Neem contact op vandaag om te bespreken hoe we u kunnen helpen.

Als u informatie heeft met betrekking tot deze oplichting en u wilt de operaties bekendmaken, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk en anoniem gesprek . U kunt ons bereiken op cybertrace_aust@protonmail.com .

Facebook
Twitter
LinkedIn

More To Explore

Valse Instagram-accounts en online intimidatie

Valse Instagram-accounts zijn een echte plaag voor degenen die het slachtoffer zijn van online intimidatie. Lasterlijke pagina’s, haatdragende berichten en gemene geruchten bedreigen het welzijn,

XchangeBTC.online Scam Alert

Pas op voor de XchangeBTC.online oplichters! Cybertrace geeft een dringende waarschuwing af over een andere cryptocurrency-zwendel die eerlijke Australiërs van duizenden dollars bedriegt. De XchangeBTC.online-zwendel

Online privédetective

De meesten van ons kennen waarschijnlijk alleen privédetectives uit de films. Kerels in leren jacks die rondhangen in auto’s, krabbels op notitieblokken, foto’s maken met