Meteen naar de inhoud

Bent u opgelicht door click2sell.co?

We willen u waarschuwen om niet met deze website om te gaan nadat we onlangs de website en het bedrijf dat onder de naam Click2sell.co opereert, hebben onderzocht. We zijn ons ervan bewust dat Click2Sell voorheen opereerde als BannerBit en ClicksDealer.

De huidige website beweert mensen in staat te stellen winst te maken door marketingcampagnes uit te voeren. De website stelt dat iedereen, ongeacht hun marketingervaring, succesvolle online campagnes kan voeren en een passief inkomen kan gaan verdienen. Maar je hoeft niet ver online te zoeken om veel negatieve recensies van mensen te vinden, die zeggen dat ze hun geld niet hebben kunnen opnemen en veel mensen beweren dat click2sell.co oplichterij is.

click2sell, bannerbit, clicksdealer, click2sell.co, bannerbit.com, clicksdealer
Nep affiliate marketing schema

De operaties van click2sell zijn geavanceerd en de website zelf lijkt volledig legitiem. Er zijn echter veel veelvoorkomende rode vlaggen rond de website: ten eerste wordt er geen melding gemaakt van een werknemer of eigenaar van het bedrijf. Het blijft gezichtsloos en als je niet kunt achterhalen wie de eigenaar is van het bedrijf of de namen van iemand die daar werkt, is het tijd om eens goed na te denken over het omgaan met de website.

Ten tweede geven merken elk jaar enorme hoeveelheden geld uit aan marketing en hoewel we erkennen dat affiliate marketing een legitieme vorm van marketing is en dat sommige mensen er geld mee kunnen verdienen, hoe kan iemand zonder marketingervaring dan ooit rijk worden door advertenties voor andere bedrijven? Het hele concept van hoe het platform belooft te werken, klopt gewoon niet.

De website biedt geen enkele manier voor een legitiem bedrijf om klant te worden van click2sell.co. Als het zo’n geweldig marketingplatform was, zou je denken dat ze hun diensten zouden promoten en bedrijven zouden aanmoedigen om aan boord te komen en de click2sell-gebruikers advertenties voor hen te laten weergeven. Rechts?!

Veelvoorkomende vorm van oplichting

We zien dit soort oplichting de hele tijd en het is heel goed mogelijk dat het campagneplatform zelf gewoon een nepplatform is, zoals een video die je precies laat zien wat je wilt zien. Het is waarschijnlijk dat er nergens online advertenties worden weergegeven, niemand ze ziet en niemand erop klikt.

Click2sell beweert te opereren onder het bedrijf Click2sell Limited, gevestigd op 5 Secretary’s Lane, Gibraltar. We kunnen bevestigen dat dit waar is: het is een geregistreerd bedrijf. MAAR alleen omdat het een geregistreerd bedrijf is, betekent dit zeker niet dat uw investering bij hen veilig is.

Wie zit erachter?

Het is belangrijk op te merken dat er legitieme websites en bedrijven zijn die vergelijkbaar zijn met click2sell.com. De oplichters die click2sell.co exploiteren, zijn waarschijnlijk op de hoogte van de legitieme websites en bedrijven en ze noemen hun website doelbewust dezelfde naam om potentiële slachtoffers te verwarren.

We hebben veel uitgebreide reviews gezien waar click2sell.co is onderzocht, zoals deze review van Rogier op de website van Real Digital Success . Onderaan de recensie vindt u opmerkingen van veel mensen die geld hebben verloren aan de zwendel. Hoewel we een aantal uitgebreide beoordelingen van click2sell.co hebben gezien, lijkt geen enkele daadwerkelijk te hebben geïdentificeerd wie verantwoordelijk is. Daar zijn we anders.

Hoe kan Cybertrace helpen?

De eerste stap om uw geld terug te krijgen, is te bepalen wie verantwoordelijk is. Ons team van onderzoekers heeft de vaardigheden om het netwerk en degenen die verantwoordelijk zijn voor de zwendelwebsite te onthullen. Cybertrace beschikt momenteel over uitgebreide informatie die de operators achter Click2Sell identificeert.

Als u bent opgelicht door Click2sell, BannerBit of ClicksDealer, dan Neem contact op vandaag om te bespreken hoe we u kunnen helpen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

More To Explore

Valse Instagram-accounts en online intimidatie

Valse Instagram-accounts zijn een echte plaag voor degenen die het slachtoffer zijn van online intimidatie. Lasterlijke pagina’s, haatdragende berichten en gemene geruchten bedreigen het welzijn,

XchangeBTC.online Scam Alert

Pas op voor de XchangeBTC.online oplichters! Cybertrace geeft een dringende waarschuwing af over een andere cryptocurrency-zwendel die eerlijke Australiërs van duizenden dollars bedriegt. De XchangeBTC.online-zwendel

Online privédetective

De meesten van ons kennen waarschijnlijk alleen privédetectives uit de films. Kerels in leren jacks die rondhangen in auto’s, krabbels op notitieblokken, foto’s maken met