Meteen naar de inhoud

Wereldwijde antecedentenonderzoeken

Cybertrace zijn wereldwijde experts op het gebied van achtergrondcontroles; inclusief pre-tewerkstelling, potentiële echtgenoot en dating, zakenpartners of investeringen. Om uw zaak met ons team van experts te bespreken, vult u onderstaand formulier in en een van onze teamleden neemt dezelfde dag nog contact met u op.

Vermeld de landcode en het geldige telefoonnummer
geef alstublieft een geldig email adres
Laat leeg indien niet van toepassing
Laat leeg indien niet van toepassing
Laat leeg indien niet van toepassing
Voeg n.v.t. toe indien niet van toepassing
Voeg n.v.t. toe indien niet van toepassing
0 toevoegen indien niet van toepassing
Voeg n.v.t. toe indien niet van toepassing
Als u contact met ons opneemt voor een kwestie van cyberfraude, vul dan de Klantcontactvragenlijst in het menu onder 'Contact' in.
[bws_google_captcha]

Ons PROCES

Beoordeel

Fase één voor het herstellen van cryptocurrency die verloren is gegaan via een cryptocurrency-zwendel is om vast te stellen of de handelaar of beurs in feite een oplichterij is. Alle informatie, inclusief websites, contactgegevens en financiële overdrachten, wordt forensisch beoordeeld. Dit in combinatie met het traceren van de cryptocurrency zal de beste onderzoeksresultaten opleveren.

Spoor

We voeren cryptocurrency-tracering uit om te vinden waar uw valuta binnen de Blockchain is verzonden en bieden informatie met betrekking tot de overdracht. Dit zal de rechtshandhaving helpen bij het identificeren van de huidige locatie van uw geld en identificeren wie het heeft opgenomen. Op basis van ons spoor kunnen de autoriteiten de dader identificeren en hun rekeningen blokkeren.

Onderzoek

Als wordt aangenomen dat u het slachtoffer bent van een online handelszwendel, wordt een onderzoek ingesteld om de personen te identificeren die verantwoordelijk zijn voor de zwendel. Onze diensten hebben een wereldwijd bereik en we zijn leiders in onze branche. Onze rapporten geven u de beste kans om activa te herstellen.

Gezien het huidige concurrentielandschap en de groeiende werkloosheidscijfers, zijn kandidaten voor een baan op leidinggevend niveau eerder bereid om openlijke verkeerde voorstellingen te geven die aan het licht kunnen worden gebracht bij een achtergrondcontrole van leidinggevenden. Het proces wordt ook wel achtergrondscreening of cv-check genoemd en is gericht op de unieke risicofactoren met betrekking tot leidinggevende kandidaten.

Leidinggevenden kunnen verklaringen afleggen tijdens het sollicitatiegesprek, zoals het verfraaien of verzinnen van referenties, het weglaten van eerdere strafrechtelijke of regelgevende veroordelingen, of het verstrekken van valse omstandigheden met betrekking tot hun vertrek bij een eerdere werkgever.

De uitdaging voor zakelijke bestuurders en management teams is om potentiële verlegenheid en nalatige inhuren rechtszaken te voorkomen door deze kandidaten voorafgaand aan het maken van het inhuren van beslissingen goed doorlichten. Daarom is een achtergrondcheck of cv-check van leidinggevenden belangrijk.

Onlangs was Yahoo in ernstige verlegenheid gebracht toen werd onthuld dat CEO Scott Thompson zijn diploma had vervalst en dat een grondige achtergrondcontrole of cv-controle niet was voltooid. Er zijn een aantal andere prominente personen geweest die hebben gelogen in hun cv’s, waaronder zaken die onlangs zijn doorverwezen naar de Australian Independent Commission Against Corruption (ICAC) .

Australische werkgevers die een grondige achtergrondcontrole van leidinggevenden (cv-controle) uitvoeren, kunnen relevante problemen identificeren met betrekking tot de professionele carrière en persoonlijke geschiedenis van een kandidaat. Het antecedentenonderzoek zal op zijn beurt het bedrijf, de reputatie of de aandeelhouderswaarde van de potentiële werkgever beschermen.

10 redenen waarom u Cybertrace Australia zou moeten inschakelen voor uw achtergrondcontroles door leidinggevenden

1. Niet-geverifieerde referenties

We hebben allemaal verhalen gehoord van personen die onwaarheden hebben verstrekt over hun vorige werkgevers, hun niveau van anciënniteit, opleiding en eerdere werkgevers. Het is ook bekend dat kandidaten hun professionele prestaties verkeerd voorstellen, kiezen welke voormalige werkgevers ze aangeven of hun vrijwilligerswerk verkeerd voorstellen. Hoewel een kleine verkeerde voorstelling van zaken niet noodzakelijk een reden hoeft te zijn om een kandidaat te diskwalificeren, kan een kleine verkeerde voorstelling van zaken een belangrijke indicator zijn van een breder gedragspatroon.

2. Faillissement

Openbaarmaking van een persoonlijk faillissementsrapport door een kandidaat is misschien geen ‘deal breaker’, maar de specifieke feiten rond het faillissement kunnen een belangrijke indicator zijn. Een grondige beoordeling van de bijbehorende documenten kan waardevolle informatie opleveren met betrekking tot het eerdere inkomen, de schulden of de afwikkeling ervan van de kandidaat en andere activiteiten die op het moment van faillissement worden aangetoond.

3. Redenen om een baan te verlaten

Hoewel er veel ontslagen zijn vanwege de huidige economische omstandigheden, kunnen kandidaten dit feit in hun voordeel gebruiken bij potentiële werknemers. Tijdens het sollicitatiegesprek kan een kandidaat de potentiële werkgever misleiden door taan te geven dat hij het slachtoffer was van inkrimping, terwijl hij feitelijk werd ontslagen wegens prestatieproblemen of disciplinaire klachten. Naast het interviewen van referenties om de verstrekte informatie te verifiëren, kunnen voormalige collega’s of zakenpartners licht werpen op de “echte” reden waarom een persoon het bedrijf heeft verlaten. De ontdekking van een geschil met een voormalige werkgever kan ook relevante feiten over eerdere conflicten opleveren.

4. Procesvoering

Records van civiele rechtszaken zijn verspreid over de VS waar de kandidaat heeft gewoond of gewerkt. De eerste stap bij het identificeren van relevante civiele geschillen is het lokaliseren en grondig onderzoeken van dergelijke rechtsgebieden; een beoordeling van relevante gerechtelijke documenten kan beschuldigingen van wangedrag, intimidatie of twijfelachtige zakelijke transacties identificeren.

5. Belastingrechten en financiële geschillen

Het bestaan van fiscale pandrechten, uitspraken of financiële geschillen kan erop wijzen dat de kandidaat onder financiële druk staat of boven zijn stand leeft. Kandidaten die onder financiële druk staan, kunnen vatbaarder zijn voor fraude. Kandidaten die toegang hebben tot de financiële gegevens van een bedrijf lopen een nog groter risico op toekomstige verduistering.

6. Arrestatie voor rijden onder de invloed

Een beoordeling van de verkeersgeschiedenisgegevens van alle staten van Australië waar de kandidaat heeft gewoond, zou een eerdere aanklacht voor rijden onder invloed (DUI) kunnen identificeren. Meerdere aanklachten met betrekking to rijden onder de invloed kunnen aanleiding geven tot bezorgdheid over de mogelijke problemen met middelenmisbruik van een kandidaat, terwijl politiedossiers met betrekking tot de respectieve aanklacht andere relevante informatie kunnen identificeren. Standaard antecedentenonderzoek omvat niet noodzakelijkerwijs een beoordeling van verkeershistorische gegevens. Onze achtergrondcheck voor leidinggevenden omvat alle relevante controles om te bepalen of de kandidaat geschikt is voor uw bedrijf of organisatie.

7. Eerdere strafrechtelijke veroordelingen

Typisch een ‘hot-button’-item voor bedrijfsleiders en aanwervend personeel, het is van vitaal belang om het brede scala aan verschillen tussen plaatselijke en nationale gerechtelijke procedures met betrekking tot huisvesting en het verspreiden van strafbladgeschiedenis te begrijpen. Het identificeren van de adresgeschiedenis van een kandidaat en de relevante rechtsgebieden is de eerste stap op weg naar het opsporen van mogelijke strafregisters. Afhankelijk van het doorzochte gebied en de dispositie van de respectievelijke strafrechtelijke vervolging, zijn veel kleine overtredingen en/of aanklachten mogelijk niet identificeerbaar. De meer gangbare strafdossiers die direct beschikbaar zijn, bieden doorgaans een schat aan waardevolle achtergrondinformatie over een potentiële aanwerving (die al dan niet openlijk door de kandidaat wordt besproken tijdens het sollicitatiegesprek).

8. Regelgevingskwesties

Als een kandidaat een professionele licentie of certificering heeft gekregen van een lokale, provinciale of federale regelgevende instantie (dwz SEC, FINRA, staatsvergunningencommissies, enz.), is deze mogelijk bestraft of berispt door de betreffende instantie wegens professioneel wangedrag.

9. Verborgen zakelijke relaties

Bevindingen van geassocieerde bedrijven die een leidinggevende of zijn / haar familieleden hebben opgericht, doen vragen rijzen over mogelijke zelftransacties of conflictkwesties. Merk op dat deze “lege” entiteit kan zijn opgezet als een verkoper of klant om fondsen te misbruiken.

10. Problemen met sociale media

In tegenstelling tot de reguliere vacaturesites, kunt u met sociale media eenvoudig antecedentenonderzoeken uitvoeren bij uw potentiële Bestuursmedewerkers. U kunt meer inzicht krijgen in hun leven, persoonlijkheden en hun esthetiek – een organisch en waar cv. Je kunt niet alleen hun persoonlijkheid beginnen te begrijpen, maar je kunt ook zien hoe ze sociaal omgaan door middel van commentaar en de soorten accounts die ze volgen. Hoewel het gemakkelijk is om rode vlaggen te herkennen, is het net zo belangrijk om te zoeken naar waar ze gepassioneerd over zijn door hun feeds te verkennen.

Onze Ethos

Wij zijn van mending dat ethiek en integriteit de ruggengraat vormen van elk kwaliteitsbedrijf. Om ervoor te zorgen dat u service van de hoogste kwaliteit krijgt, werven wij alleen personeel die in onze kernwaarden geloven.

IT Beveiliging

We garanderen dat uw persoonlijke gegevens veilig zijn door onze strikte zakelijke praktijken en bestuur te implementeren. We zorgen voor de veiligheid van uw informatie door alle archieven offline op te slaan om hacking en datalekken te voorkomen.

Vertrouwelijkheid

Voor wanneer absolute vertrouwelijkheid een must is. Onze klantenkring bestaat uit vermogende of spraakmakende individuen die geen enkele inbreuk op de vertrouwelijkheid in hun persoonlijke en professionele leven kunnen riskeren. We garanderen de hoogste mate van vertrouwelijkheid, zowel tijdens onze dienstverlening als daarna.

Innovatie

Onze directeur en oprichter, Dan Halpin, heeft een reputatie als toonaangevende voorloper in de Australische en internationale inlichtingengemeenschap. Halpin Consulting gebruikt regelmatig interne maatwerktechnologie om resultaten te behalen die niemand anders kan berijken.